Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

STOPCOR, Καθοδική Αντιδιαβρωτική Προστασία για Μεταλλικές Επιφάνειες

STOPCOR

Καθοδική Αντιδιαβρωτική Προστασία για Μεταλλικές Επιφάνειες

Η ελληνική τεχνολογία καθοδικής προστασίας STOPCOR αποτελεί μία συμπληρωματική λύση για την προστασία μεταλλικών επιφανειών από τη διάβρωση λόγω οξείδωσης ή ηλεκτρόλυσης ή έκθεσης σε χημικά. Συνιστάται να εφαρμόζεται πάντα σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους όπως είναι ένας μετατροπέας σκουριάς και μία καλή βαφή, μαζί με ένα υδρόφοβο υλικό τελικής προστασίας.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό για πρακτικούς λόγους, τότε εφαρμόζεται μόνη της, όπως συνέβη για παράδειγμα σε μία εφαρμογή σε πυλώνες της ΔΕΗ, όπου το αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστεί επιτεταρτοξείδιο του σιδήρου στην επιφάνεια όπου είχε φύγει το γαλβάνισμα με τα χρόνια, και έτσι να μην προχωρήσει άλλο η διάβρωση του μετάλλου.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την τεχνολογία θα βρείτε εδώ.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 17/02/2015 ώρα 14:15.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.