Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Μελέτη – Κατασκευή – Εκκίνηση – Συντήρηση

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την πλήρη μετατροπή του καυσίμου του λεβητοστασίου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο, έχοντας σαν προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες σας.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο φυσικό αέριο, τα εξειδικευμένα συνεργεία και η συνεργασία μας με τους καλύτερους οίκους μηχανημάτων φυσικού αερίου εγγυώνται τη σωστή λειτουργία της εγκατάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ασφάλεια.

Προσφέρουμε:

  • Κατάθεση Αίτησης – Μελέτης στην ΕΠΑ
  • Κατασκευή Εσωτερικού δικτύου Αερίου
  • Τοποθέτηση Συσκευών
  • Έναυση – Ρύθμιση Συσκευών
  • Συντήρηση – Τεχνική Υποστήριξη

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-2282212.

Καθοδική Προστασία Μεταλλικών Εγκαταστάσεων

Σε κάθε μεταλλική εγκατάσταση συνιστάται η εφαρμογή καθοδικής προστασίας, η οποία προστατεύει την εγκατάσταση από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρολυτικών φαινομένων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ξέστρα Καθαρισμού Αγωγών Φυσικού Αερίου

Πληροφοριακά αναφέρουμε (αν και αυτή η πληροφορία δεν αφορά τους τελικούς καταναλωτές φυσικού αερίου) ότι η Smart Technical Solutions διαθέτει ξέστρα ή ”γουρουνάκια” (pigs) για τον περιοδικό μηχανικό καθαρισμό (pigging) των μεγάλων αγωγών φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα πατήστε εδώ.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 31/05/2012 ώρα 14:17.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.