Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Αδιαβροχοποιητικά εμποτισμού ξύλου, υφάσματος, δέρματος

Αδιαβροχοποιητικά εμποτισμού ξύλου, υφάσματος, δέρματος

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν δύο υλικά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα υδροφοβίας στις επιφάνειες που εφαρμόζονται (δέρμα, ξύλο, ύφασμα): το νερό κατρακυλάει πάνω τους σαν τον υδράργυρο, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται και πολύ καλή προστασία απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, στους ρύπους κάθε είδους, στον πάγο κτλ. Οι επιφάνειες δε ρηγματώνουν, δεν ξεθωριάζουν, δεν ξεφλουδίζουν, δεν ξεφτάνε και πλένονται εύκολα, επειδή οι λεκέδες δεν εμποτίζουν τους πόρους.

  • Contraqua WS
    H πολύπλευρη προστασία του ξύλου: Σιλικονούχο προϊόν για την αδιαβροχοποίηση ξύλινων κατασκευών (βερνικωμένων ή αβερνίκωτων) και τον εύκολο καθαρισμό τους από σκόνες, χώματα, αλμύρα, λάδια κτλ. Προστατεύει το βερνίκι από την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι το μόνο από τα προϊόντα WINWET που θέλει επανάληψη, περίπου κάθε 2 χρόνια. Δε δημιουργεί πέτσα και κατά συνέπεια δεν ξεφλουδίζει.
  • Hydrophobe
    Aδιαβροχοποιητής υφασμάτων και δέρματος: Αδιαβροχοποιητής υφασμάτων και δερμάτινων ειδών για ρούχα, παπούτσια, τσάντες, σαλόνια, καλύμματα, χαλιά κτλ.

Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 17/05/2012 ώρα 06:16.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.