Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Αντιαναφλεκτικά εμποτισμού

Αντιαναφλεκτικά εμποτισμού

Τo αντιαναφλεκτικό βερνίκι εμποτισμού της σειράς WinWet αποτελεί μοναδική καινοτομία, καθώς προστατεύει το ξύλο από θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 1000 βαθμών Κελσίου.

Το Ektovil Verde αναφέρεται εδώ καταχρηστικά, απλά και μόνο επειδή είναι υλικό της ίδιας τεχνολογίας. Κάνοντας κλικ πάνω στο προϊόν θα βρεθείτε στην ενότητα Πυροπροστασία – Πυρόσβεση, στην οποία ανήκει το προϊόν.

  • Ektovil X-250
    Aντιαναφλεκτικό βερνίκι ξύλου: Αντιαναφλεκτικό βερνίκι νερού για την προστασία ξύλινων κατοικιών, επίπλων, θυρών, κουφωμάτων κτλ. από τη φωτιά.
  • Ektovil Verde, ψεκαζόμενο αντιαναφλεκτικό για φυτά: Για ψεκασμό σε αγροτικές και δασικές εκτάσεις για την προστασία δέντρων, θάμνων, καλλιεργειών, ξερών χόρτων κ.ά. φυτών από τη φωτιά. Λειτουργεί και ως άριστο οικολογικό υλικό κατάσβεσης, είναι δε πολύ καλό λίπασμα για τα φυτά.

Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 22/08/2012 ώρα 18:30.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.