Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Χρώματα

Χρώματα

Σε αυτήν την κατηγορία υπάγονται τα εξής επικαλυπτικά υλικά WINWET:

  • Coverlack 935, οικολογικό ακρυλικό πλαστικό χρώμα
    Υψηλής ποιότητας αδιάβροχο ακρυλικό λευκό πλαστικό χρώμα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με πρώτες ύλες Ιταλίας, με μεγάλη καλυπτικότητα, αντικολλητικό για τη σκόνη, χωρίς διαλύτες και άλλες καρκινογόνες ουσίες, χωρίς ενοχλητική οσμή, ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με αντοχή στο σαπούνι, με μυκητοκτόνο κατά της μούχλας, χρωματίζεται εύκολα χωρίς να καταναλώνει πολύ χρώμα, ακόμα και σε σκούρες αποχρώσεις, διάρκεια ζωής σε εξωτερικούς χώρους τουλάχιστον για 8 χρόνια.
  • Coverlack Thermo, χρώμα όμοιο με το πιο πάνω, με την πρόσθετη ιδιότητα της θερμοσυσσώρευσης λόγω υψηλής θερμοχωρητικότητας. Συσσωρεύει θερμική ενέργεια από τη θέρμανση του κτιρίου και την αποδίδει για αρκετές ώρες μετά το κλείσιμο της θέρμανσης. Ιδανικό για εσωτερικούς τοίχους σε θερμαινόμενους χώρους.
  • Smaltofix & Smaltolack: Δείτε την κατηγορία: Επικαλυπτικά στεγανοποιητικά με ισχυρή πρόσφυση.
  • Antitherm & Aerozyl: Δείτε την κατηγορία: Θερμομονωτικές ανακλαστικές ή ψυχρές βαφές.

Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 28/06/2013 ώρα 21:30.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.