Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

MARCALOR, Οικονομική Θέρμανση για Θερμοκήπια

MARCALOR

Οικονομική Θέρμανση για Θερμοκήπια

Τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας MARCALOR είναι μία ελληνική ευρεσιτεχνία, με την οποία το κόστος θέρμανσης μειώνεται τουλάχιστον στο 1/4 σε σύγκριση με τη φθηνότερη μέθοδο θέρμανσης. Κατά συνέπεια, αυτή η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί κάλλιστα και στα θερμοκήπια.

Το όφελος από μία τέτοια εφαρμογή δεν θα είναι μόνο οικονομικό. Θα είναι και ποιοτικό, καθώς η θερμότητα που εκπέμπεται από αυτά τα θερμαντικά σώματα είναι εντελώς ομοιόμορφη σε όλα τα στρώματα του αέρα και, επιπλέον, δεν σχηματίζονται ρεύματα αέρα, που μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια σε όλο το θερμοκήπιο.

Τέλος, τα σώματα αυτά δεν ξηραίνουν τον αέρα, όπως συμβαίνει με τις συμβατικές μεθόδους θέρμανσης. Περισσότερα πλεονεκτήματα και οφέλη θα βρείτε στη σελίδα παρουσίασης του προϊόντος (MARCALOR).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα MARCALOR και στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας βοηθήσουμε στον υπολογισμό των σωμάτων που θα χρειαστείτε για την πλήρη κάλυψη του θερμοκηπίου σας.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 26/04/2014 ώρα 16:25.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.