Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Φίλτρα Νερού για Γεωτρήσεις

Φίλτρα Νερού για Γεωτρήσεις

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα δίκτυα άρδευσης είναι τα χώματα και η άμμος που έρχονται μαζί με το νερό, ιδίως κατά τα πρώτα λεπτά της άντλησης. Έτσι, τα μπεκ ψεκασμού και οι σωλήνες στάγδην άρδευσης βουλώνουν και απαιτείται πολύ χρονοβόρα διαδικασία για τον καθαρισμό τους.

Τα κοινά φίλτρα είναι ακατάλληλα για γεωτρήσεις, επειδή φράζουν πολύ γρήγορα και καταστρέφονται όταν μαζί με το χώμα και την άμμο έρθουν και πετραδάκια. Η αντικατάστασή των εξαρτημάτων τους είναι συχνή και κοστοβόρα.

Η σωστή λύση είναι οι φυγοκεντρικοί διαχωριστές σωματιδίων ή υδροκυκλώνες, που δεν καταστρέφονται και έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης, αφού δεν έχουν καθόλου κινητά μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 26/04/2014 ώρα 16:22.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.