Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!

Εξοικονόμηση Ενέργειας με Σύστημα Ασύρματου Ελέγχου της Ηλεκτρικής Εγκατάστασης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106626384

Με τον απομακρυσμένο έλεγχο της ηλεκτρικής εγκατάστασης μίας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με διάφορους τρόπους, μερικοί από τους οποίους είναι οι εξής:

  • σβήσιμο των φώτων όταν δεν χρειάζεται να παραμένουν αναμμένα
  • ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου σε χαμηλά επίπεδα όταν δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ζεστός
  • ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας για ζεστό νερό, κουζίνα και πλυντήριο ρούχων και πιάτων
  • μείωση της έντασης του φωτισμού όταν δεν χρειάζεται να είναι έντονος
  • μείωση της περιττής απώλειας ενέργειας από τα παράθυρα και τον εξαερισμό

Οι πιο πάνω παράγοντες, μαζί με αρκετούς ακόμα, παρέχουν μία εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 30%, χωρίς καμία απώλεια στην άνεση και τη λειτουργικότητα του χώρου. Αντίθετα, μάλιστα, οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες προσθέτουν άνεση και εξαλείφουν την έγνοια για διάφορες χειροκίνητες λειτουργίες για την αποφυγή της σπατάλης ενέργειας που συνήθως γίνονται σε συμβατικές εγκαταστάσεις χωρίς σύστημα ελέγχου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύστημα Ασύρματου Ελέγχου της Ηλεκτρικής Εγκατάστασης δείτε τη σελίδα aGenius, Έξυπνο Σπίτι, Σύστημα Ασύρματου Ελέγχου Ηλεκτρικής Εγκατάστασης.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 13/06/2016 ώρα 16:08.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.