Θέσεις Εργασίας - Ενημερωθείτε! 
STS Franchise - Ενημερωθείτε!
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

MARCALOR – Συνδυασμός με Ανακλαστικές Βαφές για Ακόμα Καλύτερα Αποτελέσματα

MARCALOR

Οικονομικά Θερμαντικά Σώματα Μαρμάρου, Γρανίτη και Πέτρας

Συνδυασμός με Ανακλαστικές Βαφές για Ακόμα Καλύτερα Αποτελέσματα

Η υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται από τα θερμαντικά σώματα MARCALOR, αποθηκεύεται, όπως είπαμε, στους τοίχους, στα ταβάνια και στα διάφορα αντικείμενα του χώρου. Όμως, ένα σημαντικό μέρος αυτής της θερμικής ακτινοβολίας διαπερνά τους τοίχους και τα ταβάνια, επειδή αυτή είναι μία φυσική ιδιότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Για να επιτύχουμε τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, συνιστούμε οι περιμετρικοί τοίχοι του κτιρίου και τα ταβάνια του τελευταίου ορόφου να βαφτούν εσωτερικά με μία ανακλαστική βαφή, ώστε σχεδόν όλη η υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται από τα θερμαντικά σώματα να ανακλάται και να επιστρέφει μέσα στο κτίριο.

Με αυτή τη διπλή εφαρμογή, το κτίριο παραμένει ζεστό για πολλές ώρες, και έτσι ο θερμοστάτης δίνει ακόμα πιο σπάνια εντολή στα θερμαντικά σώματα να ανάψουν. Κατά συνέπεια, οι ώρες λειτουργίας των σωμάτων ανά 24ωρο μειώνονται ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα το ημερήσιο κόστος να πέφτει ακόμα πιο χαμηλά. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνολογιών είναι, πράγματι, η πιο απλή και αποτελεσματική λύση για πραγματικά οικονομική θέρμανση.

Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται ολοσχερώς η υγροποίηση υδρατμών και η ανάπτυξη μούχλας στους εσωτερικούς τοίχους και στα ταβάνια, που συνήθως αναπτύσσεται σε μη αεριζόμενους θερμαινόμενους χώρους τις κρύες ημέρες του χειμώνα.


Σημείωση:
Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 01/02/2014 ώρα 15:16.
Στην ενότητα Νέα Θέματα, ή κάνοντας Αναζήτηση (πάνω δεξιά) με τις κατάλληλες λέξεις, είναι πολύ πιθανό να βρείτε και άλλες καταχωρήσεις σχετικές με το θέμα που παρουσιάζει αυτή η σελίδα.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τυχόν νεότερες εξελίξεις και αλλαγές, που ίσως δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα.