Αποδράσεις

Προτάσεις για διακοπές και τριήμερα

Σε αυτήν τη σελίδα η Smart Technical Solutions προβάλλει αφιλοκερδώς τουριστικές μονάδες πελατών και συνεργατών της.

Το Αρχοντικό του Πάρνωνα

Το Αρχοντικό του Πάρνωνα άνοιξε και σας περιμένει! Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό τοπίο, στις πλαγιές του βουνού Πάρνωνα, σε υψόμετρο 950 μέτρων, στο ιστορικό χωριό από το οποίο κατάγονται οι Καρυάτιδες, τις Καρυές Λακωνίας. Το χωριό είναι ευλογημένο από τους θεούς λόγω του Ιερού της Αρτέμιδος.

Βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα (190km), στο μέσον περίπου της διαδρομής από την Τρίπολη στη Σπάρτη και έχει πρόσβαση και από το Άστρος Κυνουρίας. Το αρχοντικό του Πάρνωνα λειτουργεί όλο το χρόνο, προσφέροντας ζεστασιά, ποιότητα και εξυπηρέτηση, με σκοπό να εξασφαλίσει τις ιδανικές διακοπές στον επισκέπτη. Η φιλοξενία που χαρακτηρίζει τους κατοίκους του χωριού υπόσχεται να σας ξαφνιάσει και να σας ξεκουράσει.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου με πολύ μεράκι και διάθεση έφτιαξαν έναν ξεχωριστό χώρο με πέτρα και ξύλο, αλλά και με όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης εγκατάστασης. Τα δωμάτια έχουν πολυτελέστατη διακόσμηση, με τζάκι, χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά, χαλιά, δορυφορική τηλεόραση, hi-fi κτλ., και είναι εξοπλισμένα με προϊόντα της COCOMAT. Τα μπαλκόνια τους προσφέρουν θέα στο καταπράσινο δάσος με τις καστανιές, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο. Για να απολαύσει ο επισκέπτης το δάσος και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του χωριού, διατίθενται δωρεάν ποδήλατα για ατέλειωτες κούρσες. Για τους πολύ απαιτητικούς υπάρχουν και σουίτες.

Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που κυμαίνονται μεταξύ 65€ και 90€ τη βραδιά μαζί με πρωινό.

Επίσης, το ξενοδοχείο διατίθεται και για σεμινάρια και συνέδρια μέχρι 25 ατόμων, δεδομένου ότι διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια, από τα οποία τα 5 είναι σουίτες δύο επιπέδων.

     

Περισσότερες φωτογραφίες:
Πολυτελέστατη διακόσμηση και άνεση των δωματίων.
Πολυτελέστατη διακόσμηση και άνεση των δωματίων.
Reception
Η ομορφιά στο αρχοντικό του Πάρνωνα.
Η όμορφη θέα στο καταπράσινο δάσος.
Η παραδοσιακή ταβέρνα της Αρετής.
Ανάμεσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα:
27310-95350, 27310-95014 και 6974-192261 ή 6973-409022.

Μοιράσου το στα social media