PRESTAN STAINLESS STEEL MAINTENANCE

Χημικό Υλικό Προστασίας Ανοξείδωτων κ.ά. Μεταλλικών Επιφανειών
Υγρό συντηρητικό, γυαλιστικό και προστατευτικό υλικό

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Αυτό το υλικό συντήρησης σχεδιάστηκε για την ταυτόχρονη συντήρηση, το γυάλισμα και την προστασία των ανοξείδωτων και άλλων μεταλλικών επιφανειών. Χάρη στη χημική σύνθεσή του έχει την ιδιότητα να κάνει την επιφάνεια να απωθεί το νερό και τους ρύπους (λάδια, λίπη και άλλοι ρύποι). Αποτρέπει τη και δημιουργία νέων ρύπων, εφόσον εφαρμόζεται αρκετά συχνά. Σχηματίζει ένα προστατευτικό και στιλβωτικό φιλμ, βελτιώνει σαφώς την εμφάνιση της επιφάνειας και δεν αφήνει τα ίχνη από δαχτυλιές να σχηματιστούν πάνω στην επιφάνεια.

Εφαρμογές

Το PRESTAN STAINLESS STEEL MAINTENANCE συντηρεί, στιλβώνει και προστατεύει όλες τις επιφάνειες από:

  • ανοξείδωτο χάλυβα
  • χρώμιο
  • αλουμίνιο
  • ανοδιωμένο νικέλιο
  • χαλκό.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

  1. Αρχικά γίνεται καθαρισμός της επιφάνειας. Συνιστούμε, πριν εφαρμόσετε το προϊόν για πρώτη φορά, να καθαρίσετε τις επιφάνειες με ένα βασικό απορρυπαντικό όπως είναι το POWER CLEANER A ή το OIL REMOVER-S. Στη συνέχεια, ουδετεροποιήστε την επιφάνεια ξεπλένοντάς τη με νερό. Όταν η επιφάνεια στεγνώσει εντελώς, εφαρμόστε το υλικό σύμφωνα με τις πιο κάτω οδηγίες.
  2. Εφαρμόστε το υλικό σε στεγνή επιφάνεια και απλώστε το ομοιόμορφα ή απλώστε μια λεπτή στρώση υλικού σε πανί με μικροΐνες ή σε κάποιο άλλο μαλακό πανί. Σκουπίστε την επιφάνεια μέχρι να φύγει η βρωμιά, τα σημάδια και οι λεκέδες λίπους. Στον καθημερινό καθαρισμό θα αρκεί να καθαρίζετε τους λεκέδες από τις μεταλλικές επιφάνειες.

Τιμή και Συσκευασία 

  • Τιμή φιάλης του 0,5 λίτρου: 8,04€ + ΦΠΑ.
  • Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο με 12 φιάλες

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Μοιράσου το στα social media