ARR – LIQUID

Ισχυρό Καθαριστικό Υγρό για την Αφαίρεση από Δεξαμενές

Απομακρύνει σε απόλυτο βαθμό όλων των ειδών τα κατάλοιπα
από  φυτικά και ζωικά έλαια, αλκοόλες και ελαφρούς υδρογονάνθρακες.

Περιγραφή

  • Το ARR – LIQUID είναι ένα αλκαλικό καθαριστικό υγρό, ειδικά σχεδιασμένο για την αφαίρεση ελαιωδών καταλοίπων και οξειδωμένων ελαίων από τις δεξαμενές των πλοίων, καθώς επίσης και από άλλες δεξαμενές.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ARR – LIQUID χρησιμοποιείται μόνο σε σιδερένια αντικείμενα.
  • Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες από αλουμίνιο, ψευδάργυρο, κασσίτερο και γαλβανισμένες επιφάνειες. Επίσης, είναι ακατάλληλο για επιφάνειες βαμμένες με κοινά χρώματα ή λάκκες. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να χρησιμοποιείε το πιο ήπιο καθαριστικό υγρό ARR – SAFETY LIQUID.

Χρήσεις

  • Το ARR – SAFETY LIQUID χρησιμοποιείται πρώτιστα για τον καθαρισμό δεξαμενών από ζωικά και φυτικά έλαια.
  • Είναι κατάλληλο και για αλκαλικό πλύσιμο σε λέβητες, ψυγεία, μηχανές κτλ. και την απομάκρυνση ελαιωδών καταλοίπων.
  • Χρησιμοποιείται, επίσης, και για τον καθαρισμό επιφανειών από αλκοόλες και ελαφρούς υδρογονάνθρακες.

Τρόπος εφαρμογής

  1. Με spray ή βούρτσα.
    Το ARR – LIQUID χρησιμοποιείται αυτούσιο, όταν εφαρμόζεται με ψεκασμό ή βούρτσα. Αφήνετε το υλικό να δράσει επάνω στην επιφάνεια για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ψεκάζετε την επιφάνεια με νερό υπό πίεση.
  2. Με θέρμανση και ανακυκλοφορία.
    Κάνοντας χρήση μίας βοηθητικής δεξαμενής, θερμαίνετε με τις θερμαντικές σερπαντίνες (heating coils) ένα διάλυμα 5-20% από το ARR – LIQUID στους 80-90°C και στη συνέχεια ψεκάζετε τις επιφάνειες χρησιμοποιώντας αντλία και ανακυκλοφορώντας το υλικό για 2 έως 6 ώρες. Τέλος, ξεπλένετε καλά με νερό.
    Οι πιο πάνω αραιώσεις είναι ενδεικτικές και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με το είδος του ρύπου και τη θερμοκρασία του διαλύματος.

Προφυλάξεις

  • Το ARR – LIQUID είναι ένα έντονα αλκαλικό προϊόν και γι’ αυτό είναι απαραίτητο κατά τη χρήση του να λαμβάνονται τα συνήθη μέτρα προστασίας (γάντια, γυαλιά, μάσκες κτλ.) που επιβάλλονται όταν κάνουμε χρήση χημικών προϊόντων.
  • Σε περίπτωση που το προϊόν έρθει σε επαφή με το δέρμα ή με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.
  • Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε μας το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS).

Τιμές και Συσκευασίες

Σημείωση: Το ίδιο προϊόν διατίθεται και σε σκόνη, για την απομάκρυνση σκουριάς, εξανθρακωμάτων και άλλων ρύπων από τα μέταλλα. Δείτε τη σελίδα ARR (ALKALINE RUST REMOVER).

Μοιράσου το στα social media