Υγιεινή

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται κάποια από τα προϊόντα και υπηρεσίες της Smart Technical Solutions που αφορούν τον τομέα της Υγιεινής. Μπορείτε να τα δείτε στο Αριστερό Μενού ή αμέσως πιο κάτω. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες Υγιεινής και για την κάλυψη των δικών σας ειδικών αναγκών σε θέματα Υγιεινής, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθαρισμός αεραγωγών Καθαρισμός αεραγωγών από πουρί, σκόνη, καυσαέριο και άλλες εστίες μόλυνσης

ELECTRIC CAT, Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών Απωθεί ποντίκια & αρουραίους με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, πριν επιτεθούν σε καλώδια, τρόφιμα, καλλιέργειες, ζώα κτλ.

BLYGOLD Ειδική βαφή κατά της οξείδωσης και της ανάπτυξης μικροβίων σε κλιματιστικές μονάδες

HUMITECH & FOODSOFRESH Σύστημα ρύθμισης υγρασίας ψυγείων & καταψυκτών για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προϊόντων, αποφυγή δημιουργίας πάγου, ανάπτυξης μικροβίων κτλ.

Δείτε επίσης τα εξής θέματα από άλλες ενότητες, που έχουν άμεση σχέση με το θέμα της Υγιεινής:

Αποστείρωση Αέρα, Επιφανειών, Αεραγωγών

  • Απολύμανση αέρα, επιφανειών και νερού με υπεριώδη ακτινοβολία UVC.
  • Διατάξεις για τοποθέτηση μέσα σε αεραγωγούς κλιματισμού και αερισμού.
  • Διατάξεις ανακυκλοφορίας και απολύμανσης αέρα σε ευαίσθητους χώρους, όπως νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, χώροι παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων κτλ.
  • Αδιάβροχες διατάξεις για εμβάπτιση σε δεξαμενές νερού, πύργους ψύξης, σιντριβάνια, εγκαταστάσεις ψεκασμού, μονάδες ρύθμισης υγρασίας με ψεκασμό (υγραντήρια) στη βιομηχανία παραγωγής καπνού, σε κλωστοϋφαντουργίες κτλ.
  • Και πολλές άλλες εξατομικευμένες λύσεις για τις ειδικές ανάγκες υγιεινής της κάθε εφαρμογής.

Επεξεργασία νερού και συντήρηση δικτύων ύδρευσης

Η επεξεργασία του νερού συνήθως γίνεται κυρίως για τρεις λόγους:

  1. Προστασία των εγκαταστάσεων από τη διάβρωση, τη δημιουργία επικαθίσεων κ.ά. φθορές
  2. Εξασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή προϊόντων ή στο πλύσιμο ρούχων και άλλες χρήσεις
  3. Προστασία της υγείας των καταναλωτών από μικροοργανισμούς, άλατα, βαρέα μέταλλα κτλ.

Στην ενότητα ”Επεξεργασία νερού” αυτού του δικτυακού τόπου παρουσιάζονται διάφορα θέματα. Εδώ έχουμε επιλέξει μόνο όσα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το πολύ σημαντικό ζήτημα της υγιεινής: Φίλτρα πόσιμου νερού Φίλτρα κεντρικής παροχής νερού Επεξεργασία νερού σε πισίνες, spa, Συντριβάνια Απολύμανση νερού Αποσκλήρυνση-Απιονισμός-Αντίστροφη Όσμωση Αποσιδήρωση-Απομαγγανίωση, Αφαίρεση Αρσενικού Τριτοβάθμια Επεξεργασία Λυμάτων & Ανάκτηση Νερού για Πότισμα-Άρδευση Φυσικές και Τεχνητές Λίμνες

Επίσης, στην ενότητα ”Συντήρηση δικτύων διακίνησης υγρών” θα βρείτε τα πιο κάτω θέματα, που επίσης έχουν άμεση σχέση με το θέμα της υγιεινής: Άλατα, πουρί, άλγη και άλλες επικαθίσεις Οξείδωση (Εσωτερική – Εξωτερική)

Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων

Στην ενότητα ”Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων” παρουσιάζονται διάφορες μέθοδοι, οι οποίες αποσκοπούν κυρίως στα εξής:

  1. Προστασία των εγκαταστάσεων από φραξίματα και μηχανικές ή χημικές φθορές
  2. Μείωση του χημικού και οργανικού φορτίου των λυμάτων για προστασία του περιβάλλοντος
  3. Θέματα υγιεινής και ποιότητας ζωής (δυσοσμία, μετάδοση ασθενειών κτλ.)

Από αυτήν την ενότητα επιλέξαμε τα πιο κάτω τις σελίδες που αφορούν άμεσα ή έμμεσα θέματα υγιεινής και ποιότητας ζωής: OXONE PS16, Ενεργό οξυγόνο για την καταπολέμηση της δυσοσμίας και πολλές ακόμα εφαρμογές Τριτοβάθμιος Βιολογικός Καθαρισμός Λυμάτων BIO-FAT-BREAKER, Οικολογικό υγρό διάσπασης λιπών και κατάργησης δυσοσμίας Odor Eliminator, ψεκαζόμενο υγρό για την απόσμηση σε χωματερές, κάδους απορριμμάτων κτλ.  

Επεξεργασία αέρα, Κλιματισμός, Αερισμός

Η επεξεργασία του αέρα και ο σωστός κλιματισμός και αερισμός των χώρων είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες, μεταξύ άλλων και για λόγους υγιεινής. Στην ενότητα για την επεξεργασία του αέρα αυτού του δικτυακού τόπου παρουσιάζεται μία σειρά από προτάσεις για αυτό το θέμα.

Θέματα Υγιεινής στις Οικοδομές

Τα πιο κάτω θέματα ανήκουν σε διάφορες ενότητες αυτού του δικτυακού τόπου και όλα έχουν το κοινό γνώρισμα ότι προσφέρουν μεταξύ άλλων και κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής:

  • Η ακρυλική ρητίνη εμποτισμού BETOSTAL 2/14 εφαρμόζεται σε τσιμεντένια δάπεδα που τρίβονται και παράγουν σκόνη, δίνοντας έτσι λύση στα αναπνευστικά προβλήματα που προκαλεί η εισπνοή της σκόνης σε κατοικίες και σε εργασιακούς χώρους. Όμοια, η ρητίνη BETOSTAL F/18 εφαρμόζεται σε σοβάδες ή τσιμεντένια τοιχία που δεν έχουν βαφτεί και σταματά την απότριψη και έκλυση σκόνης προς το περιβάλλον.
  • Η ακρυλική ρητίνη εμποτισμού AQUABLOCK εφαρμόζεται σε μάρμαρα και άλλες ολισθητικές επιφάνειες και τις μετατρέπει σε αντιολισθητικές. Παράλληλα, τις προστατεύει από ρύπους και διάβρωση λόγω της υγρασίας και άλλων εξωτερικών συνθηκών.
  • Το διαφανές ελαιόφοβο και υδρόφοβο προστατευτικό υλικό STAINBLOCKER εφαρμόζεται σε επιφάνειες και τις προστατεύει από όλων των ειδών τους ρύπους, που πλένονται πλέον εύκολα, παραμένουν καθαρές, χωρίς την εισχώρηση στους πόρους τους λαδιών και άλλων ρύπων, που εκτός από το αισθητικό πρόβλημα αποτελούν και εστία ανάπτυξης μικροβίων σε μάρμαρα, πέτρα, μωσαϊκό, τοίχους, αρμούς πλακιδίων κ.ά. πορώδεις επιφάνειες.
  • Η τεχνολογία PENETRON στεγανοποιεί οριστικά το σκυρόδεμα στα θεμέλια και στα υπόγεια, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη διαπνοή, και έτσι καταργεί τη γνώριμη αποπνικτική μυρωδιά της υγρασίας που συναντάμε συχνά σε υπόγεια, ημιυπόγεια και ισόγεια διαμερίσματα
  • Η ανακλαστική βαφή εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων και ταβανιών ANTITHERM επιτρέπει τη διαπνοή και το καλοκαίρι εξασφαλίζει ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον και το χειμώνα εξοικονομεί θερμότητα και παράλληλα δεν επιτρέπει τη δημιουργία σταγονιδίων και μούχλας στους εσωτερικούς τοίχους.
Μοιράσου το στα social media