ELECTRIC CAT

Συσκευή Απώθησης Τρωκτικών

Αποτελεσματική αντιμετώπιση των εισβολέων του ζωικού βασιλείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συσκευές απώθησης τρωκτικών ELECTRIC CAT δεν έχουν καμία σχέση με διάφορες φθηνές συσκευές απώθησης τρωκτικών και εντόμων που πουλιούνται με διαφημίσεις στα περιοδικά και την τηλεόραση και είναι πολύ μικρής εμβέλειας και αμφίβολης αξιοπιστίας!

Το πρόβλημα και η λύση του

Οι αρουραίοι, οι ποντικοί, οι τυφλοπόντικες και όλα τα τρωκτικά, όπως είναι γνωστό, καταστρέφουν κάθε χρόνο τεράστιες ποσότητες τροφίμων, κατατρώγουν καλωδιώσεις προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε πανάκριβα μηχανήματα και καταστρέφουν πολλές αγροτικές καλλιέργειες και αποθηκευμένα εμπορεύματα. Επιπλέον, μεταδίδουν μικρόβια και συντελούν στην εξάπλωση ασθενειών και επιδημιών. Η συσκευή ELECTRIC CAT είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό μέσο που υπάρχει σήμερα για την αντιμετώπιση αυτών των βλαβερών τρωκτικών, αποτελεί δε και την πιο οικολογική λύση, αφού δεν τα σκοτώνει ούτε τα βασανίζει όπως άλλες μέθοδοι, απλά τα απομακρύνει. Τοποθετείται παντού: σε εργοστάσια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, καταστήματα και αποθήκες τροφίμων και φαρμάκων, εστιατόρια, αγροκτήματα, σχολεία, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες κτλ.

Αρχή Λειτουργίας

Η συσκευή ELECTRIC CAT είναι ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα που εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Όπως είναι γνωστό σήμερα από μελέτες σχετικές με τα ποντίκια, το φυσικό γήινο μαγνητικό πεδίο παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή τους. Τα τρωκτικά αυτά φαίνεται να έχουν ένα σύστημα αισθητηρίων (κάποιο είδος πυξίδας στον εγκέφαλο) που εξαρτάται από το φυσικό μαγνητικό πεδίο και χάρη στο οποίο μπορούν να βρίσκουν την τροφή, το νερό και την κατοικία τους. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει η συσκευή ELECTRIC CAT στην περιοχή όπου ζουν τα ποντίκια παρεμβάλλεται στο γήινο μαγνητικό πεδίο και προκαλεί σύγχυση στον εγκέφαλό τους. Ο εγκέφαλός τους, εάν παραμείνουν στο χώρο εμβέλειας του μηχανήματος, μπορεί να πάθει τέτοια βλάβη, που σταματούν να τρέφονται και να αναπαράγονται, γι’ αυτό και φεύγουν αμέσως από το χώρο αυτόν. Η συσκευή λειτουργεί με διαλείμματα, συνολικά 144 λεπτά την ημέρα. Ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για την τέλεια απομάκρυνση των ποντικιών.

Αποτελέσματα

Αν δεν υπάρχει διέξοδος για τα ποντίκια που κατοικούν μόνιμα στο χώρο, τότε μέσα σε 10 έως 40 ημέρες πεθαίνουν, γιατί πολύ απλά έχουν ξεχάσει πώς να επιβιώνουν. Συνήθως, όμως, βρίσκουν αμέσως μία διέξοδο και ο χώρος απαλλάσσεται από την παρουσία τους. Στην περίπτωση που ο χώρος είναι πέρασμα ποντικών και όχι μόνιμη κατοικία τους, μέσα σε 60 με 90 ημέρες οι ποντικοί θα εξαφανιστούν, θα σταματήσουν να εισέρχονται στον προστατευόμενο χώρο.

Όταν λειτουργεί ήδη σύστημα μυοκτονίας

Με τη συσκευή ELECTRIC CAT εξασφαλίζετε ότι τα δολώματα θα παραμένουν ανέπαφα, διότι τα τρωκτικά δεν θα πλησιάζουν στην περιοχή. Επιπλέον, με τη συσκευή ELECTRIC CAT αποκλείεται το ενδεχόμενο να περάσει κάποιο τρωκτικό που δεν έφαγε από τα δολώματα μέσα στην προστατευόμενη περιοχή, καθώς επίσης αποκλείεται να βρεθεί πτώμα τρωκτικού που έφαγε δόλωμα.

Σύγκριση με άλλες συσκευές απώθησης τρωκτικών

  1. Σε αντίθεση με τα άλλα ηλεκτρονικά μηχανήματα για την καταπολέμηση των τρωκτικών (με υπερήχους και άλλες μεθόδους), η εμβέλεια της συσκευής ELECTRIC CAT δε μειώνεται από την παρουσία τοίχων, μεταλλικών ραφιών, χωρισμάτων και προϊόντων που βρίσκονται συνήθως μέσα στους διάφορους χώρους.
  2. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση οι ποντικοί να συνηθίσουν και να πάψουν να απωθούνται από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από τη συσκευή, όπως συμβαίνει συχνά με τις συσκευές που λειτουργούν με υπερήχους.

Αυτά τα δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα της συσκευής ELECTRIC CAT επιτρέπουν στην εταιρεία μας να παρέχει τις πολλαπλές εγγυήσεις που αναφέρονται πιο κάτω.

Καλυπτόμενη επιφάνεια

Για καθεμιά από τις δύο κεραίες περίπου 500m2, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που παρεμβάλλονται, δηλαδή η συνολική καλυπτόμενη επιφάνεια είναι περίπου 1000m2, το δε ύψος που καλύπτει η συσκευή είναι 12m προς τα πάνω και 12m προς τα κάτω, δηλαδή μία συσκευή μπορεί, για παράδειγμα, να καλύψει μια τετραώροφη πολυκατοικία, αν τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του δεύτερου ορόφου. Για την ακρίβεια, η περιοχή κάλυψης της κάθε κεραίας είναι μία έλλειψη με μικρή ακτίνα περίπου 15m και μεγάλη ακτίνα περίπου 25m.

Εγκατάσταση

Η συσκευή ELECTRIC CAT δεν απαιτεί ειδική εγκατάσταση. Συνδέστε τη συσκευή με τις δύο κεραίες και βάλτε τη στην πρίζα. Δεν έχει καμία σημασία το πού θα τοποθετηθεί η συσκευή. Η τοποθέτηση των κεραιών, αντίθετα, παίζει σημαντικό ρόλο. Οι κεραίες θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα, αν τοποθετηθούν απέναντι από τις αγαπημένες περιοχές ή τα περάσματα των ποντικών, μακριά από μεταλλικά αντικείμενα και σε απόσταση 60-70 cm από το δάπεδο ή το ταβάνι, στερεωμένες σε οριζόντια θέση, και σε όσο γίνεται μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους (τουλάχιστον 4 μέτρα), έτσι ώστε το σήμα της μία κεραίας να μην αποσβένει το σήμα της άλλης. Οι κεραίες μπορούν να τοποθετηθούν μέσα σε νερό, σε βόθρους, σε υπονόμους κάτω από τη γη ή να κρεμαστούν. Το σύστημα λειτουργεί πολύ καλά και υπαίθρια, αρκεί να προστατευθεί από το νερό (μόνο η συσκευή, όχι οι κεραίες).

Ασφάλεια

Η συσκευή ELECTRIC CAT είναι ακίνδυνη. Τα κύματα που παράγει είναι πολύ χαμηλής έντασης και δεν επηρεάζουν ούτε τους ανθρώπους ούτε τα κατοικίδια ζώα, όπως έχει αποδειχθεί σε πειράματα που έχουν γίνει στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, την Ιταλία και την πρώην Σοβιετική Ένωση. Η ένταση της συσκευής είναι 10 φορές μικρότερη από το όριο ασφαλείας.

Τιμή και Εναλλακτικοί Τρόποι Συνεργασίας: Πώληση ή Ενοικίαση

Τιμή πώλησης: 960 Ευρώ + ΦΠΑ
Ετήσιο Κόστος Ενοικίασης: 350 Ευρώ + ΦΠΑ

Κόστος επανασυντονισμού αγορασμένης συσκευής:
το 1/4 της τιμής πώλησης, δηλαδή 240 Ευρώ + ΦΠΑ
Κόστος αντικατάστασης αγορασμένης συσκευής με πρόσφατα επανασυντονισμένη:
το 1/3 της τιμής πώλησης, δηλαδή 360 Ευρώ + ΦΠΑ
Αιτιολόγηση αναγκαιότητας επανασυντονισμού: Με τη χρήση ο πομπός φθείρεται και δεν εκπέμπει ακριβώς στις σωστές συχνότητες. Επίσης, στο εργαστήριό μας γίνεται και γενικός έλεγχος της συσκευής, για πρόληψη μελλοντικής βλάβης. Επίσης, γίνεται πλήρης καθαρισμός από σκόνες, χνούδια, λάδια, ανάλογα με τους ρύπους που υπάρχουν στο χώρο όπου έχει τοποθετηθεί.
Κόστος εργασίας τεχνικού μας για την αρχική εγκατάσταση ή την αντικατάσταση της συσκευής: Εντός Αττικής: 50 ευρώ + ΦΠΑ + κόστος υλικών που πιθανόν να χρειαστούν (καλώδια κτλ.)
Εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση.
Το κόστος αυτό είναι προαιρετικό, επειδή, όπως αναφέραμε, η εγκατάσταση της συσκευής είναι απλή και μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε μη τεχνικό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις αντικαταστάσεις των συσκευών μην παραλείπετε να μας παραδίδετε και τις κεραίες για έλεγχο!

Εγγυήσεις.

Η εταιρεία μας παρέχει τις ακόλουθες εγγυήσεις:

  1. Εγγύηση αποτελεσμάτων: Μέσα σε 90 ημέρες διαρκούς λειτουργίας της συσκευής όλοι οι ποντικοί και οι αρουραίοι θα έχουν εξαφανιστεί από την προστατευόμενη περιοχή.
  2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:
    Αν μέσα σε 90 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς δεν έχει καθαρίσει η περιοχή από ποντικούς και αρουραίους, ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει τη συσκευή και να πάρει πίσω τα εξής ποσά:
    – 70% της αξίας για επιστροφή μέσα στο πρώτο τρίμηνο
    – 60% της αξίας για επιστροφή μέσα στο πρώτο εξάμηνο
    – 50% της αξίας για επιστροφή μέσα στο πρώτο έτος
    (δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων μετά το τέλους του πρώτου έτους)
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ισχύει αυτή η εγγύηση, θα πρέπει η συσκευή να επιστρέφεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει πέσει από ύψος ή να έχει χτυπηθεί, ούτε κατά τη μεταφορά της ούτε κατά τη χρήση της. Επίσης, δεν θα πρέπει να έχει εξεταστεί ή επισκευαστεί από πρόσωπο μη εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία μας. Τυχόν βλάβες λόγω υπέρτασης ή κεραυνών ή άλλων ατυχημάτων χρεώνονται στον πελάτη. Συνιστάται να συνδέονται οι συσκευές με ασφάλειες ταχείας τήξεως για την προστασία τους από στιγμιαίες υπερτάσεις, ή, ακόμα καλύτερα, με το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων BLITZ.
  3. Εγγύηση καλής λειτουργίας: Οποιοδήποτε κόστος επισκευής (εργασία και υλικά, όχι όμως έξοδα αποστολής) προκύψει μέσα στο πρώτο έτος από την αγορά της συσκευής βαρύνει την εταιρεία μας. Ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο).
  4. Εγγύηση ελέγχου ποιότητας: Όλες οι συσκευές ELECTRIC CAT ελέγχονται δύο φορές:
    1. από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, πριν φύγουν από το εργοστάσιο παραγωγής και
    2. πριν αποσταλούν στον πελάτη (τελικό χρήστη).
  5. Εγγύηση για παρεμβολές (παράσιτα): Η συσκευή δεν επηρεάζει την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού, τη λειτουργία συστημάτων αυτοματισμού, πυρασφάλειας, συναγερμού και γενικά όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές που η λειτουργία τους δε βασίζεται σε μαγνητικά πεδία. Αν στο χώρο που θα τοποθετηθεί η συσκευή λειτουργούν συστήματα που λειτουργούν με μαγνητισμό, θα πρέπει να γίνεται πρώτα δοκιμή για τυχόν παρεμβολές.
  6. Εγγύηση ακινδυνότητας για τον άνθρωπο και τα ζώα (πλην των τρωκτικών, που και αυτά ακόμα δεν παθαίνουν μη αναστρέψιμη βλάβη στην υγεία τους, απλά ενοχλούνται και απομακρύνονται):
    Εγγυώμαστε ότι η εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων που γίνεται από τη συσκευή ELECTRIC CAT είναι εντελώς ακίνδυνη για τον άνθρωπο, για τους εξής λόγους (σε σύγκριση με τα κινητά τηλέφωνα, που έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ επιζήμια για τον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού):

    1. Εκπέμπει σε εντελώς ακίνδυνες πολύ χαμηλές συχνότητες (ενώ τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν σε υψηλές συχνότητες, που βλάπτουν τον εγκέφαλο).
    2. Λειτουργεί στιγμιαία με μεγάλες παύσεις, όχι συνεχόμενα (ενώ τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν συνεχόμενα δίπλα στον εγκέφαλό μας, με αποτέλεσμα να προλαβαίνουν να τον υπερθερμάνουν)
    3. Βρίσκεται σε απόσταση αρκετών μέτρων από το σώμα μας (ενώ τα κινητά τηλέφωνα τα ”κολλάμε” πάνω στο κεφάλι μας, διασφαλίζοντας έτσι στο 100% τη βλάβη που θα μας προκαλέσουν!)
Μοιράσου το στα social media