Υπηρεσίες Καθαρισμού

Η Smart Technical Solutions διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία που αναλαμβάνουν καθαρισμούς με διάφορες μεθόδους, που καλύπτουν όλων των ειδών τις ανάγκες καθαρισμού, από απλούς καθαρισμούς σε κτίρια μέχρι περίπλοκους καθαρισμούς σε μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ακόμα και με προδιαγραφές αντιεκρηκτικού τύπου.

Πιο κάτω αναφέρονται μερικές από τις μεθόδους καθαρισμού που ακολουθούνται. Προσεχώς θα προστεθούν και άλλες μέθοδοι καθαρισμού, που δεν αναφέρονται ακόμα. Γι’ αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη καθαρισμού έχετε, ακόμα και αν δεν καλύπτεται από τις πιο κάτω κατηγορίες.

  • Ειδικοί Καθαρισμοί Επιφανειών & Μηχανημάτων
    Εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού καθαρίζουν με αυστηρά οικολογικές μεθόδους κάθε είδους επιφάνειες, όπως πλακόστρωτα, τοίχους, μάρμαρα, πέτρα από graffiti, τσίχλες, λάδια, γράσα, καπνιά, ίχνη ελαστικών κ.ά ρύπους, υπεύθυνα, χωρίς τράχυνση ή διάβρωση των επιφανειών, με ελάχιστη χρήση νερού και με προστασία των επιφανειών ώστε στο μέλλον να μην απορροφούν τους ρύπους και να πλένονται εύκολα.
  • Καθαρισμός με Υπερήχους
    Αυτή η μέθοδος προτείνεται όταν πρόκειται για αποσπώμενα αντικείμενα που μπορούν να εμβαπτιστούν στο μπάνιο των υπερήχων. Έχει πάρα πολλές εφαρμογές και συχνά αποτελεί μονόδρομο επειδή είναι η μόνη μέθοδος που φτάνει και στα πιο κρυφά σημεία του αντικειμένου ενώ παράλληλα δεν διαβρώνει καθόλου τις επιφάνειες, ο δε καθαρισμός είναι τόσο τέλειος που απολυμαίνει ακόμα και τους μικροσκοπικούς πόρους στιλπνών επιφανειών.
  • Βαθύς καθαρισμός εξοπλισμού με Ξηρό Πάγο
    Γρήγορα, οικονομικά, οικολογικά, ακίνδυνα, χωρίς εκτράχυνση των επιφανειών, χωρίς σταμάτημα της παραγωγής σας, χωρίς καθόλου απόνερα.
  • Καθαρισμός αεραγωγών κλιματισμού, αερισμού, εξαερισμού και αποκονίωσης
    Ολοκληρωμένες μέθοδοι καθαρισμού αεραγωγών για την προστασία της υγείας των εργαζομένων ή των ενοίκων και για αποφυγή μετάδοσης της φωτιάς μέσα από τους αεραγωγούς. Οριστική αντιμετώπιση του συνδρόμου των άρρωστων κτιρίων.

Τα δύο επόμενα θέματα έχουν ταξινομηθεί σε άλλες ενότητες, αλλά παρουσιάζονται και σε αυτήν την ενότητα, επειδή έχουν άμεση σχέση με θέματα καθαρισμού. Γι’ αυτό το λόγο δεν εμφανίζονται στο αριστερό μενού. Για τον ίδιο λόγο, πατώντας πάνω στους πιο κάτω συνδέσμους, ανοίγει ξεχωριστή καρτέλα ή ξεχωριστό παράθυρο.

Μοιράσου το στα social media