Ειδικοί Καθαρισμοί
Επιφανειών & Μηχανημάτων

Διαθέτουμε τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία
καθαρισμού που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα

Δίνουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: 210-2282212

ECOSOFT CLEANING SERVICES
Υπηρεσίες καθαρισμού που περιλαμβάνουν τις μεθόδους:
CALSOFT POWDER: ήπιος καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών
FYTOCLEAN LIQUID: 100% φυτικό προϊόν για ήπιο χημικό καθαρισμό αλάτων & σκουριάς, για οικιακή και βιομηχανική χρήση.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

GREEN CITY
Δείτε το αρχείο pdf σχετικά με το συνεργείο μας καθαρισμού με υδροαμμοβολή.

ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Δείτε επίσης τη σελίδα Υπηρεσίες Καθαρισμού, όπου αναφέρονται επιγραμματικά οι κυριότερες από τις μεθόδους καθαρισμού που χρησιμοποιούμε στα έργα μας.

____________________________________________

Εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού καθαρίζουν με αυστηρά οικολογικές μεθόδους κάθε είδους επιφάνειες, όπως πλακόστρωτα, τοίχους, μάρμαρα, πέτρα από graffiti, τσίχλες, λάδια, γράσα, καπνιά, ίχνη ελαστικών κ.ά ρύπους, υπεύθυνα, χωρίς τράχυνση ή διάβρωση των επιφανειών, με ελάχιστη χρήση νερού και με προστασία των επιφανειών ώστε στο μέλλον να μην απορροφούν τους ρύπους και να πλένονται εύκολα.

Κάνοντας χρήση αποκλειστικά και μόνο οικολογικών υλικών και μεθόδων, τα συνεργεία μας πετυχαίνουν αυτό που σε πολλές περιπτώσεις είναι ακατόρθωτο για άλλα συνεργεία καθαρισμού που χρησιμοποιούν μη οικολογικές μεθόδους και υλικά. Μερικά παραδείγματα τέτοιων δύσκολων καθαρισμών είναι τα εξής:

  • τσίχλες, κουτσουλιές, λαδιές, μύκητες, από πλατείες και πεζοδρόμια
  • graffiti από μάρμαρα, τοίχους, πινακίδες κτλ. και προστασία για να μην ξαναλερωθούν
  • ίχνη ελαστικών και λάδια από πετρώδεις και άλλες πορώδεις επιφάνειες
  • μοκέτες γραφείων, τεντών, υφασμάτων, δερμάτων, καλυμμάτων κτλ. από δύσκολους λεκέδες
  • επαγγελματικές κουζίνες: λίπη, καπνιά κτλ. από φούσκες, καπναγωγούς, πάγκους εργασίας
  • κάδοι απορριμμάτων
  • γράσα, λάδια, βερνίκια, χρώματα, μελάνια από μηχανήματα τυπογραφείων, μεταλλουργίας κτλ.
  • δάπεδα συνεργείων αυτοκινήτων και καθαριμός εξαρτημάτων σε βούτα
  • εποξειδικά δάπεδα που λόγω γήρανσης έχουν τραβήξει βρωμιά μέσα στους πόρους τους
  • ανάγλυφες προσόψεις κτιρίων που είναι μονίμως λερωμένες από το καυσαέριο)
  • πίσσες, κόλλες, κερί από δάπεδα χώρων παραγωγής
  • έργα τέχνης, τοιχογραφίες, αγιογραφίες κτλ., χωρίς φθορά της επιφάνειας
  • βαμμένες επιφάνειες κάθε είδους, καθαρισμός χωρίς ξεθώριασμα ή θάμπωμα των χρωμάτων
  • μπάνια απολάδωσης μεταλλικών αντικειμένων
  • μαυρισμένα (οξειδωμένα) μέταλλα, π.χ. αλουμίνιο, μπρούτζος, από τοπική υπερθέρμανση
  • ίχνη από γλάστρες και σκουριές από τα κάγκελα σε βεράντες
  • ίχνη τροφίμων, καλλυντικών, αντιηλιακών σε πετρώματα σε μπάνια, πισίνες, δάπεδα
  • ανάκτηση στιλπνότητας μαρμάρων, που θάμπωσαν λόγω διάχυτης ρύπανσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ GRAFFITI
από μάρμαρα, τοίχους, πινακίδες, φορτηγά, PVC, πέτρα
και κάθε είδους επιφάνειες

Μετά τον καθαρισμό, που γίνεται με τους κατάλληλους συνδυασμούς οικολογικών υλικών ανάλογα με το είδος της επιφάνειας, γίνεται επάλειψη της επιφάνειας με ειδικό υλικό anti-graffiti, που δημιουργεί ένα διαφανές και αόρατο στρώμα πάχους 150 μικρών, που δεν προσδίδει γυαλάδα στην επιφάνεια ούτε αλλοιώνει καθόλου την εμφάνισή της, ενώ ταυτόχρονα την αδιαβροχοποιεί και την προστατεύει από ήλιο, πάγο, σκουριά, ξεθώριασμα, ξεφλούδισμα κτλ. Όταν κάποιος επιχειρήσει να γράψει graffiti πάνω σε αυτήν την επιφάνεια, το graffiti μετά πλένεται πολύ εύκολα με σαπούνι και νερό ή με τα ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού graffiti, τα οποία είναι εμποτισμένα με το κατάλληλο υλικό, ανάλογα με το υλικό της επιφάνειας (PVC, πέτρα, σίδερο κτλ.).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Με τα οικολογικά υλικά μας ο καθαρισμός στρωμένης μοκέτας γραφείων γίνεται πολύ εύκολος, χωρίς να χρειαστεί η μεταφορά της σε πλυντήριο χαλιών και μοκετών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Αναλαμβάνουμε πλήρη καθαρισμό και απολύμανση σε πάγκους εργασίας, φούσκες, αεραγωγούς, καπναγωγούς και άλλες επιφάνειες σε επαγγελματικές κουζίνες. Τα οικολογικά υλικά μας διαλύουν τα λίπη πολύ πιο αποτελεσματικά ακόμα και από τους πιο ισχυρούς τοξικούς διαλύτες της αγοράς.

ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ειδικό συνεργείο με πιεστικό μηχάνημα αναλαμβάνει εργολαβικά τον καθαρισμό και την απολύμανση κάδων απορριμμάτων με ειδικά υλικά που διαλύουν εντελώς τις κολλημένες τροφές από τους κάδους και τους κάνουν να φαίνονται εντελώς σαν καινούργιοι, ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνουν την επιφάνεια, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που επιτυγχάνουν μόνο επιφανειακό καθαρισμό και προσωρινή απόσμησή τους.

Για μεγαλύτερη διάρκεια στην αντιμετώπιση της δυσοσμίας και για πρόληψη ακόμα και όταν θα αρχίσουν να συσσωρεύονται εκ νέου τροφές που θα αποσυντίθενται μέσα στους κάδους (ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες), ακολουθεί και δεύτερο συνεργείο εξειδικευμένο στη χρήση ειδικών οικολογικών οργανικών υλικών, που έχουν διάρκεια ζωής αρκετών εβδομάδων και που η επίδρασή τους μεταφέρεται και στις νέες τροφές που θα πέσουν μετά τον ψεκασμό του κάδου με τα υλικά αυτά.

Και τα δύο πιο πάνω είδη υλικών, που δεν ενοχλούν τους εργάτες που τα ψεκάζουν ούτε βλάπτουν την υγεία τους, διατίθενται και προς πώληση στους δήμους και τις κοινότητες που θέλουν να οργανώσουν μόνοι τους συνεργεία καθαρισμού των κάδων για να αποφύγουν το κόστος εργολαβίας των δικών μας συνεργείων.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Χάρη στην πολυετή εμπειρία των συνεργείων μας, στα οικολογικά υλικά μας και στην ελάχιστη απαίτηση που έχουν για χρήση νερού κατά τον καθαρισμό, είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε μηχανήματα παραγωγής και συναφή εξαρτήματα προκαλώντας ελάχιστη έως μηδενική ενόχληση στο χώρο παραγωγής. Ο δε καθαρισμός γίνεται τέλειος, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή διάβρωση σε μεταλλικές επιφάνειες, ανοξείδωτες, γαλβανισμένες, χρωμιωμένες κτλ.

Σε χώρους παραγωγής που δεν πρέπει να γεμίσουν με νερά χρησιμοποιούμε ειδικό πιεστικό που χρησιμοποιεί πολύ λίγο νερό: 50 λίτρα την ώρα αντί 16 λίτρα το λεπτό που βγάζουν τα κοινά πιεστικά. Ο καθαρισμός των μηχανών γίνεται με πινέλο και σκούπα και με ατμό, ο οποίος εξαερώνεται χωρίς να ρυπαίνει το δάπεδο με απόβλητα. Ένα παράδειγμα τέτοιου καθαρισμού είναι σε μηχανές επεξεργασίας μετάλλων, που πρέπει να καθαριστούν χωρίς να πέσουν νερά μέσα στο σαπουνέλαιο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις μία πολύ καλή εναλλακτική λύση είναι και ο καθαρισμός με ξηρό πάγο.

Ο καθαρισμός των εξαρτημάτων γίνεται με το οικολογικό υλικό SUPER GEO, το οποίο επίσης διατίθεται προς πώληση σε συσκευασία των 25 λίτρων ή σε δεξαμενή του ενός τόνου, για τακτική χρήση σε βούτα, στο συνεργείο του εργοστασίου. Δεν εξατμίζεται, διαρκεί για 50-100 χρήσεις τουλάχιστον, είναι βιοδιασπώμενο, δεν απαιτείται ειδική μέριμνα για τη διάθεση του αποβλήτου.

ΑΝΑΓΛΥΦΕΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Οι προσόψεις κτιρίων (ειδικά το ανάγλυφο σχέδιο των πολυκατοικιών της περιόδου 1950-1970, που είναι μονίμως λερωμένο από το καυσαέριο) είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που αναλαμβάνουν τα συνεργεία μας. Ο καθαρισμός γίνεται με ειδικά υλικά που διεισδύουν σε βάθος μέσα στους πόρους, αφού πρώτα απομακρυνθούν οι μύκητες (μούχλα) από τη ρίζα τους που έχει αναπτυχθεί μέσα στους πόρους της τοιχοποιίας. Όταν η επιφάνεια καθαρίσει εντελώς, εφαρμόζουμε από πάνω το ειδικό υδρόφοβο, ελαιόφοβο και anti-graffiti υλικό STAINBLOCKER, που σώζει τους τοίχους από ξεθώριασμα, ξεφλούδισμα, παγοπληξία, ρύπανση από το καυσαέριο κτλ.
Ειδικά γι’ αυτήν την περίπτωση καθαρισμών η μέθοδος CALSOFT POWDER είναι η ιδανική, επειδή χρησιμοποιεί πολύ χαμηλή πίεση νερού με ειδικό ψιλόκοκκο ασβεστούχο διάλυμα, που δεν τραυματίζει καθόλου τους ευαίσθητους σοβάδες artificiel.

ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

Για την επίτευξη του στόχου, που είναι ο τέλειος καθαρισμός της επιφάνειας χωρίς τράχυνση, διάβρωση, ξεθώριασμα ή με οποιονδήποτε τρόπο αλλοίωσή της και παράλληλα χωρίς να προκληθούν ζημιές ή άλλα κόστη από τα απόνερα, χρησιμοποιούμε μία μεγάλη ποικιλία υλικών και μεθόδων, ή συνδυασμούς αυτών, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Μερικά από τα υλικά και τις μεθόδους μας είναι τα εξής:

  • SUPER GEO
  • ξηρός πάγος
  • PEAT SORB
  • ΑΤΜΟΣ
  • ΕΙΔΙΚΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ με ελάχιστη κατανάλωση νερού
  • GEO STRONG LIME REMOVER: Καθαριστικό γενικής χρήσης για νοικοκυριά, ξενοδοχεία, κτίρια κτλ. Ένα υλικό για όλα τα είδη επιφανειών. Πολύ πιο αποδοτικό από τα συνηθισμένα καθαριστικά. Οικολογικό, βιοδιασπώμενο, μη τοξικό. Μηδέν VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις). αρχείο pdf
    Τιμή: 47 Ευρώ + ΦΠΑ η συσκευασία των 5 λίτρων, 210 Ευρώ + ΦΠΑ η συσκευασία των 25 λίτρων
  • UNI GEO GENERAL CLEANING: Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, πιστοποιημένο και για εργοστάσια τροφίμων και άλλους χώρους που έχουν πιστοποίηση HACCP. Περιέχει και μικροβιοκτόνο.
    Οικολογικό, βιοδιασπώμενο, μη τοξικό. Μηδέν VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις). Απομακρύνει γράσα, λίπη, λάδια, πίσσα, μαρκαδόρους, σημάδια από ρηχές γρατζουνιές. Για χρήση σε κουζίνες, γκαράζ, γραφεία, οχήματα, φουρνους, μηχανές, αυλές, βινύλια, πλακάκια, πατώματα, τοίχους κτλ. Χρησιμοποιείται είτε αυτούσιο είτε σε αραίωση μέχρι και 1:200 σε νερό, ανάλογα με το είδος της εφαρμογής. αρχείο pdf
  • GEO POLY CLEAN 2000: Οικολογικό υποκατάστατο του ασετόν, του νεφτιού, του white spirit.
    Καθαρίζει από βερνίκια, λάκα, κόλλες κάθε είδους, λαδομπογιές κτλ.
    Καθαρίζει πιστόλια βαφής, πινέλα, ρολά, δάπεδα με κόλλες από παλιά μοκέτα κτλ.
    Δεν εξατμίζεται. Δεν είναι εύφλεκτο. Ιδανικό για χρήση σε βούτα, για πολλαπλές χρήσεις για πολύ καιρό, χωρίς να χαλάει και χωρίς να χάνεται υλικό λόγω εξάτμισης. Απαραίτητο προϊόν για μηχανουργεία, βιομηχανίες, ναυτιλία, συνεργεία ελαιοχρωματισμού, μονώσεων κτλ.
    Μηδέν VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις). Δεν είναι καρκινογόνο, δεν καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, όπως οι κοινοί διαλύτες. αρχείο pdf
    Τιμή: 580 Ευρώ + ΦΠΑ το δοχείο των 25 λίτρων, 4.600 Ευρώ + ΦΠΑ το βαρέλι των 200 λίτρων
  • GEO NITE GENERAL CLEANING: αρχείο pdf
  • GEO FACADE CLEANER: αρχείο pdf
  • INK REMOVER: μη διαθέσιμο, δείτε το ισοδύναμο προϊόν NAIL POLISH REMOVER: αρχείο pdf
  • GEO WEED KILLER: αρχείο pdf
  • GEO MULTITOX 10: αρχείο pdf
  • GEO BREAK DUST CLEANER: αρχείο pdf
  • GEO SEALER K GSK GENERAL CLEANING: αρχείο pdf

ΤΙΜΕΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ: Επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημείωση: Ορισμένα από τα πιο πάνω υλικά (όσα είναι απλά στη χρήση τους) διατίθενται και προς πώληση για χρήση από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο για να καθαρίσει μόνος του τις επιφάνειές του, εξαρτήματα μηχανημάτων κτλ..

ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ m2 ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Η χρέωση ανά m2 ξεκινάει από 5-6 Ευρώ στις πιο εύκολες περιπτώσεις και μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 50 Ευρώ σε περιπτώσεις με πολλή μεγάλη δυσκολία. Για μακρινές αποστάσεις εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον χρέωση για χιλιομετρική επιβάρυνση, έξοδα διαμονής, ναύλα και προσαυξημένες αμοιβές εκτός έδρας

Μοιράσου το στα social media