Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Σκουριά Επιφανειακή σε
Μέταλλα, Μάρμαρα, Πλαστικά, Μάρμαρα, Πλακάκια.
Βαθύς καθαρισμός με το FACTOR EDIFICE.

Περιγραφή του προβλήματος

Η επιφανειακή σκουριά που μπορεί να εμφανίζεται σε μέταλλα, μάρμαρα, πλακάκια ή πλαστικά, οφείλεται είτε στην οξείδωση της ίδιας της μεταλλικής επιφάνειας είτε στην επαφή της επιφάνειας με μέταλλο που οξειδώνεται (π.χ. μία μεταλλική πόρτα που όταν βρέχεται στάζει σκουριά πάνω σε μαρμάρινο δάπεδο) ή σε χώματα από γλάστρες, τα οποία περιέχουν μεταλλικά στοιχεία που οξειδώνονται πάνω σε πλακάκια ή μάρμαρα. Η σκουριά δύσκολα απομακρύνεται. Τα περισσότερα υλικά της αγοράς που απομακρύνουν τη σκουριά, διαβρώνουν τις επιφάνειες και είναι τοξικά ή καυστικά και αρκετά επικίνδυνα κατά τη χρήση τους.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάζουμε την επιφάνεια με αυτούσιο FACTOR EDIFICE χωρίς καμία αραίωση και το αφήνουμε 8 έως 10 λεπτά για να προλάβει να δράσει και να μαλακώσει τη σκληρή σκουριά. Έπειτα με ένα σκληρό σύρμα ή με ένα πανάκι EUROSCRUBBY τρίβουμε με σκοπό να διαλύσουμε τη σκουριά. Έπειτα ψεκάζουμε ξανά με αυτούσιο FACTOR EDIFICE και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά. Στη συνέχεια, με βρεγμένο πανί σκουπίζουμε. Για ακόμα καλύτερη απομάκρυνση της κοκκινωπής λάσπης που έχει δημιουργηθεί από τη διάσπαση της σκουριάς χρησιμοποιήστε πανί με μικροΐνες. Σε περιπτώσεις που έχουμε μεγάλες επιφάνειες μετάλλων, όπως κάγκελα ή λαμαρίνες με επιφάνεια αρκετών τετραγωνικών μέτρων, μπορούμε, αντί να σκουπίσουμε με πανί, να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό μηχάνημα με νερό, κατά προτίμηση ζεστό.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR EDIFICE, η σκουριά απομακρύνεται εντελώς από τις επιφάνειες, χωρίς να προκληθεί η παραμικρή διάβρωση και τράχυνση των μαρμάρων και των μετάλλων ή καταστροφή της εφυάλωσης (του σμάλτου) των κεραμικών πλακιδίων ή διάβρωση των αρμών τους, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα στεγανότητας σε βεράντες και ταράτσες στρωμένες με πλακίδια. Επίσης, σε πλαστικές επιφάνειες, οι πόροι καθαρίζονται σε βάθος από τη σκουριά που είχε εισέλθει μέσα, χωρίς να προκαλείται χημική φθορά, παλαίωση και μείωση της αντοχής και της ελαστικότητας της πλαστικής επιφάνειας. Αντίθετα, όλες οι επιφάνειες προστατεύονται από το αδιόρατο φιλμ προστασίας που σχηματίζει το FACTOR EDIFICE επάνω στις επιφάνειες που καθαρίζει.

Άλλα οφέλη

Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Εναλλακτική λύση, αν η σκουριά επιμένει

Σε περίπτωση που η σκουριά επιμένει και δεν διασπάται με τα καθαριστικά FACTOR, αυτό σημαίνει είτε ότι χρειάζεται να ακολουθήσετε ειδικές οδηγίες για την εφαρμογή του υλικού είτε ότι έχει εισχωρήσει πολύ βαθιά μέσα στην επιφάνεια. Στη δεύτερη περίπτωση, θα σας προτείνουμε το κατάλληλο όξινο χημικό προϊόν, το οποίο θέλει προσοχή στη χρήση του, επειδή είναι διαβρωτικό και ερεθιστικό. Και στις δύο περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε την κατάλληλη καθοδήγηση.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media