Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε
Χαλιά, Μοκέτες, Καλύμματα και Ταπετσαρίες Επίπλων
με το καθαριστικό υγρό FACTOR CARPET

Περιγραφή του προβλήματος

Τα χαλιά, οι μοκέτες και τα σαλόνια είναι πάντα μία πρόκληση, ακόμα και για τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στον κλάδο του καθαρισμού. Ο κύριος λόγος είναι το βάρος τους και το βάθος της ύφανσης και του πέλους. Επίσης, η αδυναμία ή η μεγάλη δυσκολία να μετακινηθούν και να πλυθούν σε πλυντήριο και να στεγνώσουν όπως τα ρούχα και τα σεντόνια, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία του πλυσίματος.

Ένα κρίσιμο σημείο είναι να μην αφήσουμε τοξικά κατάλοιπα μετά το πλύσιμο, επειδή αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο, ιδίως όταν παίζουν παιδιά. Στα χαλιά και στις μοκέτες πολλά καθαριστικά υλικά της αγοράς αφήνουν κατάλοιπα του προϊόντος που δεν μπόρεσαν να ξεβγαλθούν τέλεια και τα οποία είναι τοξικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των παιδιών που κυλιούνται παίζοντας στο πάτωμα και εισπνέουν ή καταπίνουν αυτά τα κατάλοιπα, καθώς έρχονται σε επαφή με τη μύτη ή με το στόμα.

Η λύση που προτείνουμε

Όταν έχουμε πολύ δύσκολους λεκέδες, ψεκάζουμε τοπικά με αδιάλυτο FACTOR CARPET και το αφήνουμε 1 λεπτό. Στη συνέχεια, τριβουμε με βούρτσα ή με ειδική συσκευή για χαλιά. Αφαιρούμε το υλικό με νωπό σφουγγάρι ή με σκούπα αναρρόφησης. Επαναλαμβάνουμε το ξέβγαλμα μερικές φορές, αν χρειαστεί, μέχρι να καθαρίσει το ύφασμα ή το χαλί σε όλο το βάθος της ύφανσής του.

Σε ταπετσαρίες από φυσικό ή συνθετικό δέρμα ή άλλο συνθετικό υλικό ψεκάζουμε με διάλυμα 20% και αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του, το FACTOR CARPET δίνει ξανά τη χαμένη λάμψη στα χαλιά σας, ενώ παράλληλα διατηρεί τα κρόσια ολόλευκα. Με το FACTOR CARPET, που δεν έχει απολύτως καμία σήμανση επικινδυνότητας και έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα παιδιά σας θα παίζουν απολύτως ασφαλή. Ομοίως, και τα σαλόνια ανακτούν και αυτά τη λάμψη τους.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media