Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR DISHWASH

Οικολογικό Υγρό για το Πλύσιμο Πιάτων & Σκευών σε Πλυντήριο ή στο Χέρι

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Το FACTOR DISHWASH είναι ένα υγρό απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και σκευών, καθώς επίσης και για πλύσιμο στο χέρι. (Για το πλύσιμο στο χέρι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε και το FACTOR GEL, που είναι παχύρρευστο, όπως τα υγρά πιάτων της αγοράς.)

Για να διαβάσετε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος και τα οφέλη που προσφέρει στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, μελετήστε το πιο κάτω κείμενο και επίσης πατήστε εδώ.

Εφαρμογή σε πλυντήρια πιάτων και σκευών

Σε οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και σκευών, καθώς επίσης και σε γραμμές παραγωγής τούνελ καθαρισμού, ρίχνετε περίπου τη μισή ποσότητα από την ποσότητα που συνιστά ο κατασκευαστής του πλυντηρίου, ή και ακόμα λιγότερη. Μπορείτε, αν θέλετε, να αραιώσετε το υλικό σε νερό 1:1 ή περισσότερο, πριν το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και χωρίς αραίωση, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαίο. Οι πιο κάτω οδηγίες είναι ενδεικτικές:

Ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR DISHWASH τα άπλυτα σκεύη όπως είναι τοποθετημένα στο πλυντήριο των πιάτων. Στα οικιακά πλυντήρια ρίχνουμε και μικρή ποσότητα FACTOR DISHWASH στη θήκη του απορρυπαντικού. Στα επαγγελματικά πλυντήρια το ρίχνουμε μέσα στο πλυντήριο ή συνδέουμε το δοχείο με την αντλία δοσομέτρησης απορρυπαντικού. Τα πιάτα και τα σκεύη καθαρίζουν τέλεια και εξαλείφονται όλες οι οσμές.

Τα λευκά στίγματα στα ποτήρια και στα μαχαιροπήρουνα

Εκτός από τον τέλειο καθαρισμό των πιάτων, των μαχαιροπήρουνων και των σκευών της κουζίνας, επιτυγχάνετε και πλήρη απομάκρυνση των αλάτων, ώστε να μην έχουν καθόλου στίγματα τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα. Μπορείτε, έτσι, να καταργήσετε και το γυαλιστικό που χρησιμεύει στην απομάκρυνση των στιγμάτων. Η τοποθέτηση ενός δακτυλίου επεξεργασίας νερού MERUS στην τροφοδοσία νερού προς το πλυντήριο μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο, αλλά δεν είναι αναγκαία, όταν χρησιμοποιείτε το FACTOR DISHWASH.

Πλήρης αντιμετώπιση οσμών

Είναι γνωστό σε όλους, τόσο στις οικίες όσο και στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, ότι τη στιγμή που ανοίγουμε ένα πλυντήριο πιάτων μετά από την πλύση, νιώθουμε έντονη την οσμή από τα λίπη και τα λάδια που απομακρύνθηκαν προς την αποχέτευση. Χρησιμοποιώντας το FACTOR DISHWASH, αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο εξαλείφεται εντελώς. Αυτό σημαίνει και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό: ότι ο καθαρισμός των πιάτων, των ποτηριών, των μαχαιροπήρουνων και των σκευών έχει γίνει σε βάθος και έχουν απαλλαγεί εντελώς από κάθε δυσάρεστη οσμή και είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση, αφού φυσικά στεγνώσουν. Μετά το στέγνωμα δεν θα έχει μείνει κανένα κατάλοιπο της οσμής.

Αποτελεσματική και ανέξοδη συντήρηση των πλυντηρίων

Με την τακτική χρήση του FACTOR DISHWASH στο οικιακό ή επαγγελματικό πλυντήριό σας, οι αντιστάσεις, οι εναλλάκτες, τα τοιχώματα και οι αντλίες του πλυντηρίου πιάτων και σκευών απαλλάσσονται από τις επικαθίσεις αλάτων και άλλων ουσιών που συνήθως επικάθηνται, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και να διαβρώνονται οι αντλίες και τα ανοξείδωτα εξαιτίας της ηλεκτρόλυσης ή να καίγονται οι αντιστάσεις.

Επίσης, με τα υλικά FACTOR είναι απολύτως εφικτή η απομάκρυνση της σκουριάς από ανοξείδωτες επιφάνειες των πλυντηρίων που έχουν σκουριάσει, ώστε να αποκτούν ξανά την αρχική τους λάμψη και παράλληλα να παραμένουν προστατευμένες έναντι νέας μελλοντικής οξείδωσης. Περισσότερα

Πλύσιμο πιάτων και σκευών στο χέρι

Το FACTOR DISHWASH δεν έχει κρεμώδη μορφή όπως το FACTOR GEL. Κατά συνέπεια, δεν εξυπηρετεί και τόσο πολύ για να χρησιμοποιηθεί με τον συνηθισμένο τρόπο που χρησιμοποιούμε τα υγρά πιάτων, με το ειδικό σφουγγαράκι για το πλύσιμο των πιάτων. Προτείνουμε, όμως, τον εξής τρόπο χρήσης, που είναι πολύ αποτελεσματικός, οικονομικός και γρήγορος, και εξοικονομεί νερό:

Ψεκάστε όλα τα πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες, τηγάνια, ταψιά και άλλα κουζινικά σκεύη μερικές φορές και αφήστε τα για 1-2 λεπτά. Ακόμα και τα πιο σκληρά λίπη που είναι κολλημένα στα ταψιά και στα τηγάνια θα μαλακώσουν. Στη συνέχεια, τοποθετείτε τα πιάτα, τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα μέσα σε μία λεκάνη ή σε νεροχύτη και γεμίζετε με νερό. Δεν θα δημιουργηθεί πολύς αφρός. Αυτό μη σας ανησυχήσει, οφείλεται στον ειδικό σχεδιασμό χαμηλού αφρισμού που έχουν όλα τα προϊόντα FACTOR. Ο πολύς αφρός δεν σημαίνει απαραίτητα και καλό καθαρισμό.

Tα αφήνετε ξανά για 1 λεπτό, ώστε να διαλυθούν τα λίπη και τα άλλα κατάλοιπα των τροφών και να σκορπίσουν μέσα στο νερό. Αντίστοιχα, γεμίζετε τα ταψιά, τα τηγάνια και τις κατσαρόλες με νερό και τα αφήνετε και αυτά για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, τα ξεβγάζετε όλα με νερό. Αν χρειαστεί, τρίψτε τοπικά τους μαλακωμένους ρύπους με σφουγγαράκι μουσκεμένο ή ψεκασμένο με FACTOR DISHWASH, αν δεν παρασυρθούν εντελώς από το νερό.

Τα τοποθετείτε όλα στην κατάλληλη θέση για να στραγγίξουν και να στεγνώσουν. Έχει γίνει τέλειος καθαρισμός και απολύμανση σε όλα τα κουζινικά σας. Επιπλέον, τα απόνερα του νεροχύτη θα καθαρίσουν και θα αποσμήσουν το δίκτυο της αποχέτευσης. Η απόσμηση θα είναι άμεση, ενώ ο καθαρισμός από παλιά λίπη και άλλες παλιές επικαθίσεις θα γίνει σταδιακά με τη συνεχή χρήση του FACTOR DISHWASH.

Πλαστικά δοχεία τροφίμων

Είναι γνωστό, και όλοι το έχουμε διαπιστώσει κάποτε, ότι τα πλαστικά δοχεία αποθήκευσης και μεταφοράς τροφίμων (στερεών και υγρών) δεν είναι κατάλληλα για επανειλημμένες χρήσης, επειδή σταδιακά οι μικροσκοπικοί πόροι του πλαστικού απορροφούν οργανικές ουσίες, οι οποίες είναι κατάλοιπα των τροφών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν ποτέ να καθαριστούν τέλεια. Αυτό το διαπιστώνουμε εύκολα από την ελαφρά οσμή που αναδίνουν και από την επαφή με τα δάχτυλά μας επάνω στις επιφάνειες, που έχουν μία ελαφρώς ελαιώδη ή λιπαρή υφή. Περισσότερα

Διάθεση και σε αραιωμένη μορφή για χρήση από το προσωπικό επιχειρήσεων

Επειδή είναι υπερσυμπυκνωμένο, διατίθεται και σε αραιωμένη μορφή, έτσι ώστε να μη γίνεται περιττή σπατάλη από το προσωπικό των επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανικά πλυντήρια κ.ά.), το οποίο κατά κανόνα δυσκολεύεται να συνηθίσει στις πολύ μεγάλες αραιώσεις που επιδέχονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR. Στην αραιωμένη μορφή του το προϊόν χρειάζεται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Πακέτα προσφορών

Επειδή, όμως, κατά κανόνα οι ανάγκες καθαρισμού είναι μικτές, δηλαδή άλλοτε χρειαζόμαστε υπερσυμπυκνωμένο υλικό για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων και άλλοτε χρειαζόμαστε λιγότερο ισχυρό και πιο οικονομικό υλικό, υπάρχουν τα λεγόμενα “πακέτα προσφορών”, που περιλαμβάνουν σε διάφορες αναλογίες τις τρεις κατηγορίες υλικών: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150. Περισσότερα

Δραστικό ανεξάρτητα από την ποιότητα του νερού

Με το FACTOR DISHWASH μπορείτε να πλύνετε τα πιάτα είτε στο χέρι είτε σε πλυντήριο, ακόμα και με θαλασσινό νερό. Η καθαριστική δράση του δεν μειώνεται καθόλου, όταν τον νερό περιέχει άλατα και άλλες ουσίες που καθιστούν το νερό ακατάλληλο για πλύσιμο όταν πρόκειται για τα συμβατικά απορρυπαντικά της αγοράς.

Απόσμηση και διάσπαση επικαθίσεων στην αποχέτευση

Είτε πλένετε στο χέρι είτε πλένετε σε οικιακό ή επαγγελματικό πλυντήριο, τα απόνερα της πλύσης οδηγούνται στο δίκτυο της αποχέτευσης, όπου το FACTOR DISHWASH διασπά τα κατάλοιπα παλαιών απορρυπαντικών, λίπη και άλλες επικαθίσεις, ενώ παράλληλα καταργεί τη δυσοσμία που συνήθως υπάρχει στα φρεάτια που περιέχουν απόνερα πλυντηρίων. Εννοείται ότι FACTOR DISHWASH δεν αφήνει κατάλοιπα στο δίκτυο της αποχέτευσης. Αντίθετα, διασπά τα υπάρχοντα κατάλοιπα και το δίκτυο της αποχέτευσης απελευθερώνεται. Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το στα social media