CESSPOOL CLEANER

Καθαριστικό-Αποφρακτικό-Αποσμητικό Υγρό
για Απορροφητικούς Βόθρους και Αποχετευτικά Δίκτυα

Το CESSPOOL CLEANER είναι ένα ειδικό προϊόν σχεδιασμένο για τη διάσπαση οργανικών αποβλήτων. Είναι ιδανικό για απορροφητικούς βόθρους και αποχετευτικά δίκτυα. Επιπλέον σταματάει τις δυσάρεστες οσμές. Περιέχει ειδικά πρόσθετα τα οποία διασπούν τα επικαθημένα λίπη των λυμάτων.

  • Καθαρίζει τους απορροφητικούς βόθρους και τα αποχετευτικά δίκτυα από λίπη και κατάλοιπα απορρυπαντικών.
  • Κάνει τον βόθρο ξανά απορροφητικό, μειώνοντας ή καταργώντας εντελώς τις δαπάνες εκκενώσεως.
  • Σταματά τις δυσάρεστες οσμές και την υπερχείλιση βόθρων και φρεατίων.
  • Δεν προκαλεί βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο.
  • Δεν προξενεί καμία φθορά ή ζημιά στις αντλίες λυμάτων. Μάλιστα, τις βοηθάει να καθαρίζουν και αυτές από τα λίπη και άλλες επικαθίσεις που κάποια στιγμή θα τις έφραζαν και οι οποίες καταπονούν το μοτέρ της αντλίας καθώς εμποδίζουν την κίνησή της.

Οδηγίες χρήσης

1. Καθαρισμός απορροφητικών βόθρων

  • Σε γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο βόθρο ρίξτε ένα δοχείο για κάθε 8m3 ακάθαρτα νερά. Όταν υπάρχει έντονο πρόβλημα, ρίξτε μεγαλύτερη ποσότητα: 2,5 δοχεία για κάθε 8m3.
  • Για μεγαλύτερο βόθρο η δοσολογία αυξάνεται αναλογικά. Για να κάνετε οικονομία στο υλικό, μπορείτε να το ρίξετε όταν ο βόθρος δεν είναι πολύ γεμάτος.
  • Σε 5-7 ημέρες ο βόθρος θα καθαρίσει από το πουρί και τα λίπη, θα αποκατασταθεί η απορροφητικότητα στο έδαφος και η στάθμη των ακάθαρτων θα κατέβει.
  • Αν δεν υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα θα οφείλεται στη μεγάλη ποσότητα σκληρής μάζας (πουρί) και πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία.
  • Με κάθε επανάληψη θα διαπιστώνετε ότι όλο και πιο σπάνια χρειάζεται να καλείτε το βυτίο για εκκένωση, μέχρι που θα καθαρίσει εντελώς ο βόθρος και δεν θα χρειαστεί να το ξανακαλέσετε.
  • Αν το πρόβλημα επιμένει και μετά από τέσσερις επαναλήψεις, τότε η εξήγηση είναι ότι εισέρχονται νερά από τον υδροφόρο ορίζοντα στο βόθρο σας. Σε τέτοια περίπτωση, δυστυχώς, η μόνη λύση είναι να τον κάνετε στεγανό και να καλείτε το βυτίο για εκκένωση όποτε γεμίζει. Για τη στεγανοποίηση απορροφητικού βόθρου πατήστε εδώ.
  • Αφού κατέβει η στάθμη μετά την πρώτη εφαρμογή ή μετά από 1-2 επαναλήψεις, είναι πιθανό να ξαναγεμίσει ο βόθρος σας μετά από μερικές εβδομάδες. Σε τέτοια περίπτωση, θα χρειαστούν ακόμα 1 έως 3 επαναλήψεις, μέχρι να καθαρίσουν εντελώς τα τοιχώματα του βόθρου και να φτάσετε στο σημείο να μην χρειαστεί να καλέσετε ποτέ ξανά βυτίο.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, συνιστούμε να γίνεται επανάληψη μία φορά κάθε εξάμηνο, για να μην εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα ποτέ. Οδηγίες για τη συντήρηση του βόθρου σας με το CESSPOOL CLEANER θα βρείτε στην παράγραφο 2.
  • Συμβουλή για οικονομία στους βόθρους:
    Για οικονομία υλικού μπορείτε να αδειάσετε πρώτα το βόθρο και να αφήσετε μόνο λίγα κυβικά λυμάτων, ώστε να χρειαστείτε λιγότερα λίτρα. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση θα επιτευχθεί διάνοιξη των πόρων του εδάφους μόνο στον πυθμένα και στα τοιχώματα μέχρι το ύψος της στάθμης. Τα τοιχώματα πάνω από το ύψος της στάθμης ενδέχεται να διανοιχθούν και αυτά σε δεύτερη φάση, αν προλάβει να ανεβεί η στάθμη πριν διανοιχθεί ο πυθμένας, οπότε το υλικό που θα περιέχουν τα λύματα θα δράσει και πάνω από το ύψος όπου θα βρίσκεται αρχικά η στάθμη.

2. Συντήρηση απορροφητικών βόθρων

  • Αν ο βόθρος σας έχει χάσει την απορροφητικότητα που είχε αρχικά, ακολουθήστε τις πιο πάνω οδηγίες.
  • Για να μην επανέλθει ξανά το πρόβλημα, κάθε 6 μήνες περίπου ρίξτε 2 λίτρα για βόθρο 8m3 με ακάθαρτα νερά. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η απορροφητικότητα του βόθρου.
  • Για μεγαλύτερο βόθρο αυξάνετε τη δοσολογία αναλογικά.
  • Η συντήρηση των απορροφητικών βόθρων συνιστάται να γίνεται και σε βόθρους που δεν είχαν μέχρι τώρα ποτέ πρόβλημα με την απορροφητικότητά τους, επειδή ο κανόνας είναι ότι κάποια στιγμή το πρόβλημα θα εμφανιστεί. Το πότε ακριβώς θα εμφανιστεί το πρόβλημα εξαρτάται από το είδος των λυμάτων (τουαλετών, λίπη κουζίνας, απορρυπαντικά κτλ.) καθώς επίσης και από το είδος του εδάφους (υπάρχουν κάποια είδη εδάφους που στομώνουν πιο γρήγορα από άλλα).
  • Παράδειγμα εφαρμογής σε βόθρο 10 κυβικών:
    Αρχική δοσολογία: 2 δοχεία
    Αν γεμίσει ξανά ο βόθρος: 1 δοχείο
    (Αυτό μπορεί να επαναληφθεί 2-3 φορές, αν είναι πάρα πολύ το πουρί που είχε συσσωρευθεί στα τοιχώματα και στον πυθμένα του βόθρου.)
    Στη συνέχεια, όταν πάψει να γεμίζει ο βόθρος, γίνεται συντήρηση με 1 δοχείο μία φορά το εξάμηνο.
    Συγκριτικά με τη λύση του βυτίου, αυτή η λύση είναι σαφώς πιο συμφέρουσα, επειδή έχει μεν ένα αρχικό κόστος, αλλά τελικά καταργεί εντελώς την ανάγκη να έρχεται βυτίο, με ένα πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης ανά εξάμηνο.

3. Καθαρισμός και συντήρηση αποχετευτικών δικτύων

  • Ρίξτε από 1 λίτρο στο υψηλότερο σημείο κάθε αποχετευτικού δικτύου (νεροχύτες, λεκάνες, φρεάτια, μηχανοσίφωνες και όπου συγκεντρώνονται λίπη).
  • Εάν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία.
  • Για να διατηρείται πάντα το αποχετευτικό δίκτυο σε άριστη κατάσταση απαιτείται επανάληψη κάθε 4 μήνες.

Εμπιστευτείτε το, είναι ένα 100% εγγυημένο προϊόν.

Ο εύλογος προβληματισμός του κάθε υποψήφιου αγοραστή του CESSPOOL CLEANER είναι η αμφιβολία του αν πράγματι θα “κάνει δουλειά” ή μήπως θα “πετάξει τα χρήματά του στον βόθρο”, όπως συχνά μας λένε στο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πελάτες. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, και μάλιστα αυτή η αμφιβολία εντείνεται σε αρκετούς πελάτες που αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν, όταν μετά την πρώτη εφαρμογή δεν διαπιστώσουν κάποια αισθητή διαφορά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όπως αναφέραμε πιο πάνω, επειδή το στρώμα της επικάθισης στα τοιχώματα του βόθρου μπορεί να είναι πολύ παχύ και να χρειαστεί περισσότερες επαναλήψεις μέχρι να αποκατασταθει εντελώς η απορροφητικότητά του.

Σύγκριση κόστους με τη λύση του βυτίου ή την κατασκευή νέου βόθρου

Το κόστος του υλικού είναι, κατά κανόνα, πολύ μικρότερο σε σύγκριση με το κόστος της τακτικής κλήσης του βιτυοφόρου για την εκκένωση του βόθρου, που επιπλέον είναι μία δυσάρεστη διαδικασία, όταν πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά. Επίσης, σε σύγκριση με τη λύση της κατάργησης του βόθρου και τη δημιουργία νέου βόθρου λίγο πιο πέρα (εφόσον υπάρχει χώρος, φυσικά) και πάλι η λύση του CESSPOOL CLEANER είναι πολύ πιο συμφέρουσα, αφού και ο καινούργιος βόθρος εξάλλου θα καταλήξει αργά ή γρήγορα στην ίδια κατάσταση. Παρόλα αυτά, πολλοί διστάζουν να το αγοράσουν, επειδή, όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητά του και δεν τους αρέσει καθόλου η ιδέα ότι μπορεί να πετάξουν τα χρήματά τους.

Ο κατάλογος ικανοποιημένων πελατών θα διαλύσει κάθε αμφιβολία σας.

Για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ξεπεράσουν αυτές τις φυσιολογικές αμφιβολίες, υπάρχει κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με ονόματα και τηλέφωνα στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, που μπορεί να μας ζητήσει να του τον στείλουμε με email. Ο κατάλογος αυτός περιέχει ονόματα φυσικών προσώπων ή εταιρειών ή άλλων νομικών προσώπων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, τα οποία:

  1. Έλυσαν τα προβλήματα απορροφητικότητας και δυσοσμίας που είχαν στον βόθρο τους χάρη στο CESSPOOL CLEANER.
  2. Τώρα έχουν γίνει τακτικοί πελάτες μας που αγοράζουν κάθε 6 μήνες την κατάλληλη ποσότητα του προϊόντος για τη συντήρηση του βόθρου τους, ώστε να μην έχουν ξανά τα ίδια προβλήματα.
  3. Μας έχουν επιτρέψει να δίνουμε τα τηλέφωνά τους σε κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο αγοραστή του προϊόντος.

Τιμή και συσκευασία
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελάχιστη παραγγελία

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Μοιράσου το στα social media