BLM

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ
ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υγρό προϊόν νανοτεχνολογίας, με ιονισμένο χαλκό

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ
ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καταργεί εντελώς το χλώριο και όλα τα χημικά, εξασφαλίζει διαυγές κρυστάλλινο νερό, δεν εξατμίζεται και γι’ αυτό απαιτεί ασήμαντο ποσοστό συμπλήρωσης μέσα στη σεζόν, πετυχαίνει τέλεια αντικαθαλάτωση στις επιφάνειες και στα φίλτρα, εξολοθρεύει άμεσα τα προϋπάρχοντα άλγη (πρασινίλα) στα τοιχώματα και μέσα στο νερό. Η συνιστώμενη συγκέντρωση ιόντων χαλκού είναι πολύ χαμηλότερη από το ανώτατο επιτρεπτό όριο που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χρησιμοποιήστε αρχικά 1 λίτρο ΒLM για κάθε 60 m3 νερού, συμπληρώνοντας μόνο τις απώλειες λόγω χρήσης (δεν εξατμίζεται όπως το χλώριο) και ξεχάστε τις πολύπλοκες και δαπανηρές διαδικασίες διατήρησης της ποιότητας του νερού, τη μυρωδιά και τις βλαβερές συνέπειες του χλωρίου, μειώστε τις ώρες ανακυκλοφορίας και απολαύστε το μπάνιο σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ KAI ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ

Επίσης, το ΒLM, χάρη στον ιονισμένο χαλκό που περιέχει, δεν επιτρέπει επικαθίσεις αλάτων και άλλων ιζηματοειδών υλών στα τοιχώματα της πισίνας, στις αντλίες, στις σωληνώσεις, στα φίλτρα άμμου κτλ.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!

Για οικονομία και ομορφιά:
Διατηρήστε την πισίνα σας γεμάτη με διαυγές στάσιμο νερό, χωρίς ανακυκλοφορία, όλο το χειμώνα!
Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα θα βρείτε στη σελίδα Διαυγές νερό πισίνας όλο το χειμώνα χωρίς ανακυκλοφορία.
(Αν δεν σας ενδιαφέρει να εφαρμόσετε τις σχετικές οδηγίες για τη διατήρηση του νερού σε καλή κατάσταση αλλά θέλετε να διατηρήσετε την πισίνα γεμάτη για να μην εκτίθεται απευθείας στον ήλιο και στις καιρικές συνθήκες, μπορείτε να δείτε τη σελίδα Ξεκίνημα πισίνας την Άνοιξη χωρίς άδειασμα του πρασινισμένου νερού.)

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το ΒLM κοστίζει 65 Ευρώ + ΦΠΑ η συσκευασία του ενός λίτρου και 300 Ευρώ + ΦΠΑ η συσκευασία των 5 λίτρων. Παραδίδεται μαζί με το κατάλληλο test kit μέτρησης υπολειμματικού χαλκού, το οποίο κοστίζει 35 Ευρώ + ΦΠΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
BLM και PDX:

– για πισίνες, κολυμβητήρια, τζακούζι, σιντριβάνια, υδρομασάζ: 1 μέρος προϊόντος προς 60.000 μέρη νερό.
– για άρδευση δένδρων κ.ά. φυτών: 1 μέρος προϊόντος προς 10.000 μέρη νερό (αντί λιπάσματος, ως εδαφοβελτιωτικό και για προστασία από ασθένειες).
– για ψεκασμό δένδρων κ.ά. φυτών (για προστασία από ασθένειες): 1 μέρος προϊόντος προς 1.500 μέρη νερό.
– για δεξαμενές νερού, λίμνες, βάλτους κτλ.: 1 μέρος προϊόντος προς 60.000 έως 600.000 μέρη νερό, ανάλογα με τις συνθήκες και το σκοπό της εφαρμογής.
– για τριτοβάθμια επεξεργασία βιολογικού καθαρισμού λυμάτων, ώστε το νερό να απολυμαίνεται και να είναι κατάλληλο για πότισμα γκαζόν και άλλων φυτών, καθώς και για άλλες χρήσεις (εκτός ποσίμου): 1 μέρος προϊόντος προς 30.000 μέρη νερό.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ BLM, OXONE, AQUACARE

Πατήστε εδώ για να δείτε τις δυνατότητες συνδυαστικής εφαρμογής αυτών των τεχνικών προτάσεων, για ακόμα καλύτερη απολύμανση του νερού και ολοσχερή κατάργηση του χλωρίου και των άλλων χημικών πισίνας

Μοιράσου το στα social media