LG SONIC Ολλανδίας

www.lgsonic.com

καταπολέμηση της άλγης και μείωση της χρήσης του χλωρίου σε πισίνες

Ένα σοβαρό πρόβλημα σε όλες τις πισίνες είναι η ανάπτυξη άλγης που πρασινίζει το νερό και τα τοιχώματα και τον πυθμένα της πισίνας και μαυρίζει ειδικότερα τους αρμούς μεταξύ των αρμών ή των ψηφίδων.

Επιπλέον, η παρουσία άλγης αυξάνει την κατανάλωση του χλωρίου και αποτελεί αιτία για σχηματισμό χλωραμινών, που αναδύουν έντονη οσμή χλωρίου και είναι καρκινογόνες.

Υπάρχουν στην αγορά διαφόρων ειδών αλγοκτόνα υλικά, που αποτρέπουν τη δημιουργία άλγης. Επίσης, υπάρχουν και οι οικολογικές λύσεις των συσκευών ιονισμού OXYGENEO και του διαλύματος ιόντων χαλκού νανοτεχνολογίας BLM. Η μόνη λύση που δεν έχει κανένα αναλώσιμο και δεν χρειάζεται καμία επίβλεψη ή συντήρηση πέρα από έναν απλό καθαρισμό είναι η τεχνολογία υπερήχων LG SONIC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την τεχνολογία πατήστε εδώ. Η τεχνολογία υπερήχων LG SONIC μπορεί να εφαρμόζεται στις πισίνες είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν πιο πάνω ή άλλες που αναφέρονται μαζί με αυτές στην ενότητα Επεξεργασία νερού σε πισίνες, spa, σιντριβάνια.

LG SONIC αλγοκτόνος συσκευή υπερήχων

Τρόπος τοποθέτησης των συσκευών LG SONIC σε πισίνες

Σε μικρές πισίνες μία συσκευή σε οποιοδήποτε σημείο επαρκεί. Σε μεγαλύτερες πισίνες ή κολυμβητήρια ολυμπιακών διαστάσεων απαιτούνται συνήθως δύο συσκευές. Εάν το σχήμα της πισίνας είναι πιο περίπλοκο και έχει για παράδειγμα διακοσμητικές νησίδες σε κάποια σημεία, τότε μπορεί να χρειαστούν περισσότερες συσκευές.

Στη φωτογραφία φαίνεται η κεφαλή εκπομπής υπερήχων που επιπλέει στην επιφάνεια του νερού πισίνας, καθώς επίσης και ο ηλεκτρονικός πίνακας που εγκαθίσταται στο μηχανοστάσιο.

Μοιράσου το στα social media