Οξείδωση (Εσωτερική – Εξωτερική)

Εσωτερική Οξείδωση

Δείτε επίσης:
Φίλτρο BIG BLUE της PENTEK Αμερικής
Φίλτρο κεντρικής παροχής που κατακρατά πολύ μικρά σωματίδια, μεγέθους πάνω από 1 μικρό.
Είναι κατάλληλο και για την αφαίρεση της σκουριάς από το νερό.

Εξωτερική Οξείδωση

Δείτε επίσης:

Ferofix – Μετατροπέας σκουριάς
Το προϊόν αυτό είναι παρόμοιο με το METAL-RUST-BLOCKER, που αναφέρθηκε πιο πάνω. Σε συνδυασμό με τα πιο κάτω υλικά FERACRYL και RUSTBLOCKER εξασφαλίζει απόλυτη προστασία των σωληνώσεων και των υδραυλικών εγκαταστάσεων από την οξείδωση των εξωτερικών επιφανειών τους. Η Smart Technical Solutions, εκτός από την προμήθεια των υλικών, μπορεί να αναλάβει και την εφαρμογή τους με εξειδικευμένα συνεργεία για τη συνολική προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου από την εξωτερική οξείδωση.

FERACRYL
Οικολογικό διαφανές υδροδιαλυτό αστάρι μετάλλων με αντισκωριακές ιδιότητες.

RUSTBLOCKER
Οικολογικό υδροδιαλυτό χρώμα μετάλλων με αντισκωριακές ιδιότητες. Aντιδρά χημικά με τον σίδηρο και μπλοκάρει την ήδη υπάρχουσα σκουριά, ενώ δεν επιτρέπει την δημιουργία καινούργιας.

ANTITHERM, λευκό χρώμα νανοτεχνολογίας, με αντιθερμικές ιδιότητες, πιστοποιημένο από τον Δημόκριτο, κατάλληλο για θερμομονωτική βαφή σωληνώσεων κλιματισμού, για την αποφυγή συμπύκνωσης υδρατμών στις εξωτερικές επιφάνειες σε δίκτυα ψύξης και τη μείωση της απώλειας θερμότητας σε δίκτυα θέρμανσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελική βαφή σε σωληνώσεις και δεξαμενές, και γενικά σε μεταλλικές κατασκευές, αντί του RUSTBLOCKER, όταν το ζητούμενο είναι να επιτευχθεί και θερμομόνωση παράλληλα με την προστασία του μετάλλου από την οξείδωση. Με την προσθήκη μικρής ποσότητας πρόσμικτης ακρυλικής ρητίνης ACRYPLEX μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε στιλπνές ή λείες επιφάνειες που δεν προσφέρονται για καλή πρόσφυση.

ECOSOFT CLEANING SERVICES, Υπηρεσίες ήπιου μη καταστροφικού καθαρισμού
1. CALSOFT POWDER: ευγενικός αλλά τέλειος καθαρισμός ευαίσθητων επιφανειών
2. FYTOCLEAN LIQUID: ήπιος αλλά αποτελεσματικός χημικός καθαρισμός δικτύων
3. ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ επιφανειών και υδραυλικών δικτύων
Η τεχνολογία αυτή εφαρμόζεται μεταξύ άλλων και για την απομάκρυνση της σκουριάς από σωληνώσεις, δεξαμενές κτλ. Επειδή δεν παράγει καθόλου σπινθήρες κατά την εκτόξευση με χαμηλή πίεση του διαλύματος CALSOFT POWDER, είναι κατάλληλη και για αντιεκρηκτικού τύπου εφαρμογές καθαρισμού εγκαταστάσεων σε χώρους με επικινδυνότητα για έκρηξη ή ανάφλεξη (δεξαμενές και σωληνώσεις υγρών καυσίμων, υγραερίου, φυσικού αερίου, εύφλεκτών χημικών, βιομηχανικών και ιατρικών αερίων κ.ά.)

Μοιράσου το στα social media