Δάπεδα & Κάλυψη – Προστασία Επιφανειών κάθε είδους

Σε αυτή τη σελίδα η Smart Technical Solutions παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από λύσεις για δάπεδα όλων των ειδών: οικιακά, βιομηχανικά, υπαίθριων χώρων, για αυλές κατοικιών, για ξενοδοχεία, σταμπωτά, πατητή τσιμεντοκονία κ.ά.

Η εφαρμογή των δαπέδων αυτών γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας. Ορισμένα από τα προτεινόμενα υλικά, όμως, μπορούν να εφαρμοστούν και από άλλους τεχνίτες ή ακόμα και από ιδιώτες που δεν έχουν λάβει καμία σχετική εκπαίδευση.

Για το τελικό φινίρισμα, την αδιαβροχοποίηση και την προστασία των επιφανειών που προκύπτουν με ορισμένες από τις πιο κάτω μεθόδους συνιστούμε την εφαρμογή των διεισδυτικών ακρυλικών ρητινών WINWET. Αναλυτική ενημέρωση ακολουθεί πιο κάτω.

Γεμίσματα δαπέδων
Τα έμπειρα συνεργεία μας φροντίζουν ώστε τα γεμίσματα να είναι συμπαγή και να έχουν ομοιόμορφη πυκνότητα σε όλη την επιφάνεια, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος καθίζησης μέσα στα χρόνια. Ανάλογα με τα φορτία ανά τ.μ. που πρόκειται να υπάρχουν στο χώρο, επιλέγεται ο κατάλληλος τύπος γεμίσματος. Επίσης, λαμβάνονται υπόψη και άλλες ανάγκες του πελάτη, όπως η ηχομόνωση και η θερμομόνωση.

Χυτά Ενιαία Δάπεδα Χωρίς Αρμούς
Δείτε μία συλλογή από ενδιαφέρουσες προτάσεις για χυτά ενιαία δάπεδα χωρίς αρμούς για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ξύλινα Δάπεδα και Απομιμήσεις Ξύλου
Παρκέτα, εκτυπωμένα ξύλινα πατώματα και άλλες πρωτότυπες λύσεις για ξύλινα δάπεδα και απομιμήσεις ξύλου με διάφορες μεθόδους.

Βιομηχανικά δάπεδα και ράμπες
Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν την εφαρμογή βιομηχανικών δαπέδων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επίσης, κατασκευάζουν και ράμπες.

Συνθετικά δάπεδα
Εποξειδικά, ρητινούχα, πολυουρεθανικά δάπεδα και επιστρώσεις οριζόντιων και κατακόρυφων επιφανειών με πολλές διαφορετικές εφαρμογές, Polyurea, διαφανής φθοριωμένη πολυουρεθάνη υψηλών απαιτήσεων στεγάνωσης κ.ά. καινοτόμες λύσεις .

Διακοσμητικά Δάπεδα
Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για διακοσμητικά δάπεδα υψηλών αντοχών, που εφαρμόζονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους: σταμπωτά, βοτσαλωτά, stencil κ.ά.

Βαφές Δαπέδων
Βαφές δαπέδων με υψηλές αντοχές κατάλληλες για διάφορες χρήσεις.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε και άλλες σελίδες σχετικές με προτάσεις για το τελικό φινίρισμα και την κάλυψη και προστασία επιφανειών.

ΥΛΙΚΑ WINWET ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Επίσης, η σειρά των οικολογικών μονωτικών και προστατευτικών προϊόντων WINWET περιλαμβάνει ορισμένα αξιόλογα, ως επί το πλείστον διαφανή, υλικά προστασίας δαπέδων κ.ά. επιφανειών. Συγκεκριμένα:

  • Το διεισδυτικό BETOSTAL 2/14 προστατεύει τα τσιμεντένια δάπεδα από την απότριψη.
  • Το διεισδυτικό BETOSTAL F/18 προστατεύει τους εμφανείς σοβάδες από την απότριψη.
  • Το υδρόφοβο CONTRAQUA 7/50 προστατεύει βαμμένους τοίχους, κεραμίδια, μπετόν, ταράτσες κ.ά. επιφάνειες από ήλιο, πάγο, ρύπους κτλ.
  • Το υδρόφοβο CONTRAQUA WS προστατεύει ξύλινες επιφάνειες από νερό, αλμύρα, ήλιο κτλ.
  • Τα αδιάβροχα BRILUX και BETOSTAL SLV και το υδρόφοβο AQUABLOCK προστατεύουν μάρμαρα, πέτρα, μωσαϊκό, πλάκες Καρύστου κτλ. από υγρασία, ξεθώριασμα, παγοπληξία, ξεφλούδισμα κτλ.
  • Το διαφανές ρητινούχο υλικό AQUABLOCK κάνει τα δάπεδα αντιολισθητικά, ώστε να μη γλιστράνε όταν είναι υγρά ή έχει πέσει πάνω τους πολλή σκόνη από τον αέρα.
  • Το ελαιόφοβο STAINBLOCKER προστατεύει τα δάπεδα και όλων των ειδών τις επιφάνειες από graffiti, λάδια, γράσα, κόλλα, posters κτλ.
  • Το επικαλυπτικό-διεισδυτικό λευκού χρώματος SMALTOFIX προστατεύει τσιμεντένια τοιχία από αρνητικές πιέσεις, υγρασία, μούχλα.
  • Ο μετατροπέας σκουριάς FEROFIX, σε συνδυασμό με το διαφανές αντισκωριακό αστάρι FERACRYL και το χρώμα μετάλλων RUSTBLOCKER, προστατεύει σιδερένιες επιφάνειες από τη διάβρωση λόγω οξείδωσης.
  • Το υδρόφοβο HYDROPHOBE προστατεύει υφάσματα και δέρματα από το νερό.
  • Το μυκητοκτόνο FUNGOSTOP προστατεύει τοίχους, ταράτσες κ.ά. επιφάνειες από τη μούχλα.
  • Το αντιαναφλεκτικό βερνίκι EKTOVIL X-250 προστατεύει ξύλινες επιφάνειες από τη φωτιά.
  • Το υδρόφοβο BETOCRYL προστατεύει επιφάνειες, που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με οξέα, όπως π.χ. τα εσωτερικά τοιχία από τις ζαρντινιέρες.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣ κ.ά. ΚΑΤΑΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ, ΜΠΡΟΥΤΖΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Τα υλικά PICKLING FLUID και PASSIVATING FLUID αφαιρούν τη σκουριά σε ανοξείδωτο, μπρούτζο, αλουμίνιο και παθητικοποιούν την επιφάνεια ώστε να μην οξειδωθεί ξανά.

ΗΠΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Δείτε τη σελίδα ECOSOFT CLEANING SERVICES, όπου παρουσιάζεται η μοναδική μέθοδος καθαρισμού CALSOFT POWDER με ασβεστούχο διάλυμα με ιδιαίτερη χαμηλή πίεση, που απομακρύνει επικαθίσεις κάθε είδους από ευαίσθητες επιφάνειες χωρίς να τις τραυματίζει. Επίσης, στην ίδια σελίδα θα βρείτε και το 100% φυτικής προέλευσης καθαριστικό υγρό FYTOCLEAN LIQUID, το οποίο, ενώ απομακρύνει με την ίδια αποτελεσματικότητα όσο ένα ισχυρό οξύ σκουριές, άλατα, κατάλοιπα τσιμέντου και άλλες ανόργανες επικαθίσεις από κάθε είδους επιφάνειες και από υδραυλικές εγκαταστάσεις, είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μοιράσου το στα social media