The future is coming sooner than we think…

NANO4LIFE

Διαφανή Οικολογικά Προϊόντα Νανοτεχνολογίας
για την Προστασία και Αδιαβροχοποίηση όλων των Επιφανειών.

Ιδανικά για πέτρα, μάρμαρο, σοβά, μπετόν, μέταλλα, ξύλο, ύφασμα, δέρμα, γυαλί
και γενικά επιφάνειες και αντικείμενα κατασκευασμένα από υλικά κάθε είδους.
(ζητήστε μας πληροφορίες για υλικά που δεν έχουν ακόμα αναρτηθεί στο Αριστερό Μενού)

Τα νανοσωματίδια γεμίζουν τους πόρους και τις κοιλότητες των επιφανειών,
χωρίς να αλλοιώνουν την εμφάνισή τους και επιτρέποντας τη διαπνοή.

Η ελληνική τεχνολογία προϊόντων νανοτεχνολογίας NANO4LIFE είναι η μόνη παγκοσμίως που διαθέτει το πιστοποιητικό ECO-PASSPORT από τον γερμανικό οργανισμό ελέγχων και πιστοποιήσεων Hohenstein Textile Testing Institute GmbH & Co. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα αυτά εξάγονται ήδη στις πέντε ηπείρους και όλο και περισσότεροι πελάτες και νέες εφαρμογές προστίθενται στο ενεργητικό της.

Οι δύο κύριες λειτουργίες που προσφέρουν τα προϊόντα αυτά είναι η προστασία από λεκιάσματα και φθορές και η αδιαβροχοποίηση. Εφαρμόζονται εύκολα σε όλων των ειδών τις επιφάνειες και σε υφάσματα και δέρματα.

Είναι οικονομικά, επειδή ένα λίτρο καλύπτει πολύ μεγάλη επιφάνεια. Η εφαρμογή του υλικού χρειάζεται να επαναλαμβάνεται σε διαστήματα που κυμαίνονται από έξι μήνες έως πολλά χρόνια, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας, τον τρόπο χρήσης της, τις συνθήκες στις οποίες εκτίθεται και άλλους παράγοντες.

Εφαρμόζονται είτε με εμβάπτιση είτε με ψεκασμό, πινέλο, ρολό, βούρτσα, εμποτισμένο πανί και άλλους τρόπους, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα υλικά, καθώς επίσης και για τα διάφορα πεδία εφαρμογής τους και τα οφέλη που προσφέρουν στην κάθε διαφορετική περίπτωση εφαρμογής.

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, τα οφέλη, μεταφραζόμενα σε χρήματα, λειτουργικές ευκολίες και εξοικονόμηση ωρών απασχόλησης, είναι πολύ σημαντικά, με αποτέλεσμα να αποσβένεται πολύ σύντομα η μικρή επένδυση που χρειάζεται να γίνει για την αγορά του υλικού.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο μαγικό κόσμο της Νανοτεχνολογίας!

Μοιράσου το στα social media