Κουφώματα Αλουμινίου, Συστήματα Ρολών, Υαλοπετασμάτων, Σκιαδίων

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει τη μελέτη και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, για αισθητική και θερμομόνωση σε νέες οικοδομές και σε υπάρχοντα κτίρια.

Ανοιγόμενα Συστήματα (Θερμομονωτικά και μη)

Αποτελούν την ιδανική λύση για μονοκατοικίες αλλά και σύγχρονα κτίρια.
Καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν στις σημερινές κατασκευές.
Προσφέρουν υψηλού επιπέδου μόνωση από τον αέρα και την βροχή αλλά και μέγιστη ασφάλεια.

Συρόμενα Συστήματα (Θερμομονωτικά και μη)

Τα Συρόμενα Συστήματα αποτελούν την ιδανική λύση όταν επιβάλλεται η εξοικονόμηση χώρου και ενδείκνυνται για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων.
Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η εύκολη, ασφαλής και αθόρυβη λειτουργία κατά τη χρήση, ενώ οι ειδικοί μηχανισμοί κλειδώματος αποτρέπουν τις πιθανότητες παραβίασης.
Κάθε συρόμενο σύστημα, σε συνδυασμό με σίτα, παντζούρι ή ρολό, χωνευτά στον τοίχο ή εξωτερικά, προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Συστήματα Ρολών

Τα συστήματα ρολών της εταιρείας μας έρχονται να συµπληρώσουν την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα που προσφέρουν τα συστήματα ανοιγοµένων και συροµένων κουφωμάτων.

Συστήματα Υαλοπετασμάτων

Οι αυξημένες απαιτήσεις δόμησης στις σύγχρονες πόλεις έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην κατασκευαστική άποψη της νέας εποχής.

Σήμερα, η χρήση των υαλοπετασμάτων στην κάλυψη των κτιρίων αναταποκρίνεται ιδανικά στις προσκλήσεις της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Τα συστήματα υαλοπετασμάτων της Smart Technical Solutions έχουν μελετηθεί με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις αισθητικής και λειτουργικότητας των κατασκευών.

Είναι οι πλέον αξιόπιστες επιλογές και για το λόγο αυτό συγκεντρώνουν την προτίμηση των κατασκευαστών μεγάλων έργων. Έχουν εφαρμοστεί σε προσόψεις κτιρίων, εμπορικά κέντρα, σταθμούς και αεροδρόμια και στα Ολυμπιακά Έργα του 2004.

Σύστημα Σκιαδίων – Σκίαση και αερισμός

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των σύγχρονων κτιρίων, με στόχο τη βέλτιστη ενεργειακή τους ταυτότητα, επιβάλλει τη χρησιμοποίηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας όπως είναι τα συστήματα σκίασης και αερισμού για την ηλιοπροστασία των νότιων και δυτικών όψεών των κτιρίων που είναι εκτεθειμένες στον ήλιο για αρκετές ώρες την ημέρα. Εκτός από τα νέα κτίρια γίνονται οι σχετικές επεμβάσεις και σε υπάρχοντα κτίρια μετά από μελέτη.

Για περισσότερες πληρφορίες και ζητήσεις για δωρεάν αυτοψία και προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Μεταλλικές & Σύμμικτες Κατασκευές, όπου γίνεται αναλυτική παρουσίαση των πιο πάνω θεμάτων.

Μοιράσου το στα social media