Έργα Μόνωσης, Στεγανοποίησης,
Προστασίας και Φινιρίσματος Επιφανειών

Η Smart Technical Solutions εκτός από την εμπορία των καινοτόμων μονωτικών, προστατευτικών και φινιριστικών υλικών της, αναλαμβάνει επίσης και την εφαρμογή τους για όσους πελάτες τής το ζητούν.

Στην ενότητα Μόνωση Υγρασίας, Στεγανοποίηση, Φινιρίσματα, Πράσινες Στέγες θα βρείτε τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά κανόνα στα έργα της εταιρείας, χωρίς όμως να αποκλείεται η χρήση και άλλων υλικών όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Για την υποβολή προσφοράς γίνεται πάντα αυτοψία, η οποία δεν χρεώνεται, εφόσον το έργο είναι στην Αττική. Για αυτοψίες σε άλλες περιοχές υπάρχει κατά κανόνα μία λογική χρέωση για τα έξοδα μετάβασης του τεχνικού.

Η προσφορά υποβάλλεται συνήθως γραπτά στον πελάτη και συνοδεύεται από όλες τις τεχνικές και άλλες πληροφορίες, όπως είναι η διάρκεια των εργασιών, ο τρόπος πληρωμής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, οι εργασίες που θα γίνουν για την προετοιμασία των επιφανειών, τα μέτρα που θα ληφθούν για την τελική προστασία του έργου από φθορές κάθε είδους, οι εγγυήσεις κ.ά.

Όταν πρόκειται για μικρά έργα, μπορεί κατ’ εξαίρεση η προσφορά να υποβληθεί προφορικά, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν διαθέτει fax ή email για να λάβει γραπτή προσφορά.

Το εύρος των εφαρμογών είναι απεριόριστο. Αναλυτική παρουσίαση των περισσότερων εφαρμογών θα βρείτε σε διάφορες ενότητες αυτού του δικτυακού τόπου. Εδώ αναφέρουμε ενδεικτικά τη μόνωση ταρατσών, υπογείων, βεραντών, θεμελίων, το φινίρισμα και την προστασία εξωτερικών τοίχων, την αδιαβροχοποίηση μωσαϊκού, αρμών πλακιδίων, πέτρινων κατασκευών, μαρμάρων και την προστασία ξύλινων κατασκευών από την υγρασία και τη φωτιά.

Σας προτείνουμε να μελετήσετε με προσοχή τις πιο κάτω σελίδες και ενότητες, όπου θα βρείτε πολλές ακόμα εφαρμογές μόνωσης, στεγανοποίησης, προστασίας και φινιρίσματος επιφανειών και κατασκευών κάθε είδους:

Επίσης, στο Αριστερό Μενού δείτε τη σελίδα:
Περιοδικός Έλεγχος και Συντήρηση Έργων με Εγγύηση Εφ’ Όρου Ζωής

Μοιράσου το στα social media