Betoplex

Αδιάβροχη και ελαστική πρόσμικτη ακρυλική ρητίνη.
Το πρόσμικτο που σώζει κατασκευές.

1. Ταυτότητα του προϊόντος
Κατηγορία WINWET: 3. Πρόσμικτα επισκευαστικά & κατασκευαστικά
Περιγραφή προϊόντος: Πρόσμικτη αυτοπολυμεριζόμενη υδατοδιαλυτή ομοπολυμερική ακρυλική ρητίνη, που αντέχει στη συνεχή επαφή με το νερό και είναι σχεδιασμένη για την επίτευξη υδραυλικού μπετόν για χρήση είτε ως χυτή αυτοεπιπεδούμενη τσιμεντοκονία είτε ως επισκευαστικό τσιμέντο υψηλής αδιαβροχίας και ελαστικότητας χωρίς ρωγμώσεις.
Υλικά μαζί με τα οποία εφαρμόζεται: Τσιμέντο, λευκή ψιλή άμμος, άμμος θαλάσσης, νερό
Δεδομένα ασφαλείας: Δεν περιέχει καρκινογόνους διαλύτες, έχει ως βάση το νερό. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος.
2. Στοιχεία για τη λειτουργία του προϊόντος
Ποια προβλήματα λύνει το προϊόν και με ποιους τρόπους: Το πρόβλημα της κατασκευής υδραυλικού μπετόν σε μορφή ρευστής χυτής αυτοεπιπεδούμενης τσιμεντοκονίας ή σε μορφή συμπαγούς επισκευαστικού τσιμέντου με υψηλή αδιαβροχία, ελαστικότητα και μηχανικές αντοχές, που να μη ρηγματώνει καθώς στεγνώνει παρέμενε μέχρι το καλοκαίρι του 2004 άλυτο. Τότε δόθηκε στην αγορά, μετά από μακροχρόνια έρευνα, το εντελώς πρωτοποριακό προϊόν Betoplex, για την υποκατάσταση άλλων ρητινών οι οποίες είχαν πολύ μειωμένη αντοχή στην αλκαλικότητα και τις συστολοδιαστολές του μπετόν, καθώς και μικρή έως ελάχιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Ο σχεδιασμός του Betoplex κρίθηκε αναγκαίος για να λύσει τα προβλήματα υδατοδιαπερατότητας των τσιμεντένιων δεξαμενών, πισίνων, θεμελίων φραγμάτων νερού, τσιμεντένιων σωλήνων κτλ., καθώς και για την επισκευή ρωγμών, το γέμισμα αρμών διαστολής, την επισκευή αποκομμένων τμημάτων σκυροδέματος σε κολώνες, δάπεδα, ταράτσες κτλ.
Από τότε μέχρι σήμερα η τεχνολογία Winwet έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο: με τα προϊόντα Smaltofix, Betocryl και Betostal F/18 έχει πετύχει άριστη στεγανοποίηση χωρίς τσιμεντοκονία στις πιο πάνω εφαρμογές, για το δε γέμισμα αρμών διαστολής υπάρχει πλέον το Armofix που έχει πολύ μεγαλύτερη ελαστικότητα. Παρόλα αυτά, το Betoplex είναι ακόμα απαραίτητο και αναντικατάστατο σε αρκετά άλλα είδη εφαρμογών, τα οποία αναφέρονται πιο κάτω.
Αρχή λειτουργίας και τρόπος δράσης: Η ρητίνη, καθώς πολυμερίζεται («πλαστικοποιείται») εξαιτίας της επαφής της με τον αέρα, δημιουργεί μία αδιάβροχη ελαστική μάζα που προσδίδει μεγάλη συνεκτικότητα και συγκολλητικότητα στη λάσπη και μειώνει τη δημιουργία πόρων κατά το στέγνωμά της. Το αποτέλεσμα είναι μία αδιάβροχη κατασκευή με μεγάλες μηχανικές αντοχές, συνεκτικότητα, ελαστικότητα και υψηλό βαθμό αδιαβροχίας.
Οφέλη: 1. Ως πρόσμικτο αυτοεπιπεδούμενης τσιμεντοκονίας (μαζί με νερό) για οριζόντιες επιφάνειες προσφέρει στη λάσπη αδιαβροχία, συγκολλητικότητα, ελαστικότητα, συνεκτικότητα και αντοχές σε συστολοδιαστολές και δονήσεις από μικροσεισμούς ή άλλες αιτίες και αποτρέπει το ράγισμά της τσιμεντοκονίας κατά το στέγνωμα και το ξεκόλλημά της στη συνέχεια.
2. Ως πρόσμικτο σε επισκευαστικό τσιμέντο (χωρίς καθόλου νερό) εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση πάνω στο σπασμένο τμήμα ή τη ρωγμή του μπετόν ή του σοβά ή όπου άλλου υλικού επισκευάζουμε, αδιαβροχία και μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στις συστολοδιαστολές. Επίσης, δεν επιτρέπει το ράγισμα του επισκευαστικού τσιμέντου κατά το στέγνωμα και το ξεκόλλημά του στη συνέχεια.
3. Ως πρόσμικτο για κόλλα ή λάσπη πλακιδίων, μαρμάρων κτλ. εξασφαλίζει στην κόλλα ή τη λάσπη ελαστικότητα, αδιαβροχία, αντοχή σε συστολοδιαστολές, μεγάλη συγκολλητικότητα, ώστε να μην ξεκολλάνε τα πλακίδια.
4. Ως πρόσμικτο για αρμούς πλακιδίων μαζί με χαλαζιακή άμμο σε πούδρα και τσιμέντο εξασφαλίζει απόλυτη στεγανοποίηση των αρμών και ταυτόχρονη ελαστικότητά τους, ώστε να απορροφούν τις συστολοδιαστολές χωρίς να ασκούνται στα πλακίδια πιέσεις που τα ξεκολλάνε.
5. Με ψεκασμό εξασφαλίζει ομαλό στέγνωμα φρέσκιας πλάκας χωρίς ρηγματώσεις.
6. Ως πρόσμικτο τσιμεντοκονίας στεγανοποίησης σε συνδυασμό με το Betocryl στεγανοποιεί θεμέλια, δεξαμενές, βόθρους, πισίνες, ζαρντινιέρες κτλ.
7. Σε συνδυασμό με το Betostal SLNείναι ιδανικό πρόσμικτο για κατασκευή αδιάβροχων, ελαστικών και ανθεκτικών τοιχίων και πυθμένα πισίνας, δεξαμενής, ζαρντινιέρας, βόθρου, φρεατίου, τοιχίων στήριξης εδάφους κτλ.
Πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων: Σε σύγκριση με άλλα πρόσμικτα της αγοράς έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Καθώς στεγνώνει, δε ρηγματώνει.
  • Δεν προσβάλλεται μέσα στα χρόνια από το αλκαλικό περιβάλλον του σκυροδέματος.
  • Δεν υπόκειται σε γήρανση, δεν αποσαθρώνεται.
  • Δεν αφήνει πόρους ανοικτούς, αδιαβροχοποιεί την κατασκευή.
Σύγκριση με άλλα υλικά της οικογένειας Winwet: Το Betoplex έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα από το πρόσμικτο Betostal SLN, το οποίο χρησιμοποιείται σε άλλες εφαρμογές όπου η αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις λόγω φορτίου και κρούσεων είναι το ζητούμενο και όχι η μεγάλη ελαστικότητα (π.χ. λάσπη για την κατασκευή τοιχοποιίας).
Σε περιπτώσεις κατασκευής λάσπης για σοβάτισμα προτιμάται το Sovaplex DS, το οποίο έχει μεγαλύτερη συγκολλητικότητα, είναι όμως ακατάλληλο για την κατασκευή χυτής τσιμεντοκονίας, γιατί κάνει τη λάσπη παχύρρευστη.
Για τις εφαρμογές στεγανοποίησης θεμελίων, δεξαμενών, πισίνων, ζαρντινιέρων κτλ. η λύση της τσιμεντοκονίας με πρόσμικτο Betoplex είναι απόλυτα ασφαλής, όμως τώρα πια υπάρχουν πιο γρήγορες και πιο οικονομικές αλλά εξίσου ασφαλείς λύσεις χωρίς τσιμεντοκονία (βλ. Εισαγωγικά σχόλια), οι οποίες στηρίζονται σε άλλα προϊόντα της οικογένειας Winwet.
Για το γέμισμα αρμών κάθε είδους και ρωγμών με πλάτος πάνω από 1 mm προτιμάται πλέον το Armofix, που έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και γεμίζει τις κοιλότητες πιο εύκολα από το επισκευαστικό τσιμέντο με πρόσμικτο Betoplex, το οποίο από την άλλη μεριά προτιμάται σε περιπτώσεις επισκευών όπου λείπουν μεγάλα κομμάτια από κατακόρυφες επιφάνειες, όπου το Armofix δεν μπορεί να στερεωθεί.
Για το γέμισμα ρωγμών με πλάτος μικρότερο από 1 mm αρκεί το πέρασμα με το λεπτόρρευστο διεισδυτικό Betostal SLN, το οποίο είναι ικανό να γεμίζει ικανοποιητικά και να στεγανοποιεί τόσο λεπτές ρωγμές, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δε θα ασκηθούν στο μέλλον επάνω τους τέτοιες δυνάμεις που θα τις φαρδύνουν. Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, πάνω από το Betostal SLN προστίθεται Armofix.
Λίγα χρόνια μετά από το Betoplex κυκλοφόρησε το Polibond Elastico, ένα αρκετά ακριβότερο υλικό, με ανώτερες ιδιότητες από το Betoplex, κυρίως όσο αφορά την αντοχή του. Γι’ αυτό το λόγο, προτιμάται, παρά την υψηλή τιμή του, σε δύσκολες εφαρμογές όπως είναι για παράδειγμα το γέμισμα και η στεγανοποίηση ανοιγμάτων που προέκυψαν από καθιζήσεις. Σε αντίθεση με το Betoplex, η κατανάλωση του υλικού αυτού είναι πολύ μεγαλύτερη: αραιώνεται με ελάχιστο ή καθόλου νερό και αναμιγνύεται με σκέτο τσιμέντο χωρίς άμμο, ώστε να παρασκευαστεί μία πολύ ελαστική και εντελώς αδιάβροχη μάζα που θυμίζει πλαστελίνη.
Επειδή όμως το Polibond Elastico είναι αρκετά πιο ακριβό από το Betoplex, συνιστούμε για τη χρήση σε αυτοεπιπεδούμενες τσιμεντοκονίες ή σε άλλα μίγματα με βάση το τσιμέντο, να χρησιμοποιείται το Acryplex, που επίσης είναι αρκετά πιο ελαστικό από το Betoplex, είναι δε και πιο συμπυκνωμένο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μικρότερη ποσότητα για το ίδιο αποτέλεσμα. Κοστολογικά βρίσκεται ανάμεσα στο Betoplex και στο Polibond Elastico.
Πείραμα ελέγχου της αποτελεσματικότητας του προϊόντος: Κείμενο υπό κατασκευή.
Πεδία εφαρμογής: Αυτός ο χώρος θα καλυφθεί προσεχώς με συνδέσμους (links) που θα οδηγούν σε ένα ξεχωριστό κείμενο για κάθε διαφορετικό πεδίο εφαρμογής του προϊόντος.
3. Η εφαρμογή του προϊόντος
Απαραίτητος εξοπλισμός για την εφαρμογή: Για την εφαρμογή της ρητίνης θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας όσα αναφέρονται στη Λίστα Εξοπλισμού Εφαρμογών Winwet.
Προστασία γειτονικών επιφανειών: Επειδή, όταν στεγνώσει πάνω σε μάρμαρα, πλακάκια, μέταλλα κ.ά. επιφάνειες, πολύ δύσκολα καθαρίζεται, προστατέψτε τέτοιες επιφάνειες με νάιλον ή εφημερίδες. Σε περίπτωση που στάξει, σκουπίστε άμεσα καλά την επιφάνεια με βρεγμένο πανί ή χαρτί, πριν αρχίσει ο πολυμερισμός της ρητίνης.
Αραίωση: Καμία. Ρίξτε το προϊόν στη βαρέλα, αφού έχετε ρίξει το τσιμέντο, το νερό και τα άλλα υλικά.
Καιρικές συνθήκες κατά την εφαρμογή: Με συννεφιά ή ηλιοφάνεια, με κρύο ή με ζέστη το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο. Ο ήλιος και η ζέστη απλά επιταχύνουν τον πολυμερισμό και την αδιαβροχοποίηση. Αν υπάρχει πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχή, θα πρέπει η εφαρμογή να αναβληθεί.
Κατώτατη θερμοκρασία πολυμερισμού: 3οC. Αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 3οC πριν ολοκληρωθεί ο πολυμερισμός, τότε το νερό αρχίζει να παγώνει, το ίδιο και οι ειδικοί διεισδυτές που περιέχει η ρητίνη, με αποτέλεσμα να χάνει τη συνεκτικότητα και την αδιαβροχία της. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται η εφαρμογή της όταν κάνει πολύ κρύο. Όταν πλέον έχει πολυμεριστεί, η παγωνιά δεν προκαλεί καμία φθορά στη ρητίνη.
Χρόνος στεγνώματος: Αν και το τσιμέντο χρειάζεται πολλές ημέρες για να στεγνώσει καλά, η ρητίνη που είναι πρόσμικτη μέσα σε αυτό αδιαβροχοποιείται πλήρως όταν πολυμερίζεται, οπότε στεγνώνει εντελώς.
Χρόνος ολοκλήρωσης του πολυμερισμού: 4 ημέρες ή λιγότερο. Τις ζεστές και ξηρές ημέρες του καλοκαιριού ο πολυμερισμός διαρκεί περίπου 24 ώρες.
Δυνατότητα βαφής μετά την εφαρμογή: Η επιφάνεια μπορεί να βαφτεί αμέσως μετά το στέγνωμα της ρητίνης.
Δυνατότητα χρωματισμού με πρόσμικτο χρώμα: Υπάρχει η δυνατότητα η τσιμεντοκονία ή το επισκευαστικό τσιμέντο να χρωματιστούν με πρόσμικτο χρώμα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Οδηγίες χρήσης: Πατήστε εδώ για να δείτε σε μορφή αρχείου PDF την ετικέτα με τις οδηγίες χρήσης που είναι κολλημένη πάνω στο προϊόν.
4. Αντοχές του εφαρμοσμένου προϊόντος
Ανθεκτικότητα σε συστολοδιαστολές, δονήσεις και σεισμούς: Πολύ καλή. Η πολυμερισμένη πρόσμικτη ρητίνη μέσα στη μάζα δεν ξεχειλώνει ούτε σχίζεται εξαιτίας της κίνησης και των εσωτερικών τριβών που προκαλούν τέτοια φαινόμενα.
Ανθεκτικότητα σε κτυπήματα και τριβές: Πολύ καλή.
Συμπεριφορά σε όξινο και σε αλκαλικό περιβάλλον: Η πολυμερισμένη ρητίνη δεν προσβάλλεται από το αλκαλικό περιβάλλον που δημιουργούν π.χ. τα αδρανή υλικά ούτε από το όξινο περιβάλλον που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες, οι ρίζες φυτών κ.ά.
Αντοχή στις μεταβολές θερμοκρασίας: Χάρη στην ελαστικότητά της η πολυμερισμένη ρητίνη αντέχει σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.
Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες: Άριστη, ακόμα και σε μεγάλο καύσωνα και σε παγωνιά σαν αυτές που συμβαίνουν μόνο σε ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου: Πολύ καλή.
Αντοχή σε συνεχή επαφή με νερό ή υγρό χώμα ή άλλη μορφή υγρασίας: Μετά τον πολυμερισμό της η ρητίνη δε διαλύεται στο νερό, αν όμως παραμείνει σε συνεχή επαφή με νερό ή υγρασία για πολλές εβδομάδες είναι πιθανό να αρχίσει να γαλακτωματοποιείται. Στην πράξη, βέβαια, αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει, γιατί σε όλες τις εφαρμογές της η μάζα στην οποία συμμετέχει αυτή η ρητίνη, αφού στεγνώσει, καλύπτεται από άλλη ρητίνη της οικογένειας Winwet, που δε γαλακτωματοποιείται.
Αντοχή σε θετική πίεση: Μεγάλη.
Αντοχή σε αρνητική πίεση: Πολύ μεγάλη, χάρη στη μεγάλη συγκολλητικότητα της τσιμεντοκονίας ή του επισκευαστικού τσιμέντου που περιέχει τη ρητίνη. Γι’ αυτό το λόγο το Betoplex χρησιμοποιείται ευρέως τόσο σε κατασκευές τσιμεντοκονίας για τη στεγανοποίηση θεμελίων, υπογείων, εξωτερικών επιφανειών δεξαμενών και άλλων επιφανειών στις οποίες το νερό ασκεί αρνητική πίεση, όσο και στην κατασκευή επισκευαστικού τσιμέντου για την επισκευή σπασμένων τμημάτων ή ρωγμών τέτοιων επιφανειών, σε συνδυασμό είτε με κοινό τσιμέντο είτε με τσιμέντο ταχείας πήξεως, αν υπάρχει συνεχής διαρροή.
Διάρκεια ζωής: Απεριόριστη. Η πολυμερισμένη ρητίνη δε χάνει τις ιδιότητές της με την πάροδο του χρόνου, αφενός επειδή σαν υλικό έχει πρακτικά ανύπαρκτη γήρανση (δεν ξεραίνεται και δεν αποσυντίθεται) και μεγάλη ελαστικότητα (δεν ξεχειλώνει ούτε σκίζεται με συστολοδιαστολές) και αφετέρου επειδή μέσα στη μάζα είναι απόλυτα προστατευμένη από τον ήλιο, τις καιρικές συνθήκες και μηχανικές φθορές.
5. Φυσικές ιδιότητες του προϊόντος
Μορφή του προϊόντος πριν την εφαρμογή του: Γαλακτώδες λεπτόρρευστο υγρό.
Μορφή του προϊόντος μετά την εφαρμογή και τον πολυμερισμό του: Ενιαία διαφανής, άχρωμη, αδιάβροχη συνεκτική ελαστική μάζα διάχυτη μέσα στο τσιμέντο και τα άλλα υλικά.
Ελαστικότητα: Πολύ καλή.
Συγκολλητικότητα: Πολύ καλή.
Αεροδιαπερατότητα και ατμοδιαπερατότητα: Ναι, επιτρέπει τη διαπνοή, επειδή η πολυμερισμένη ρητίνη έχει τέτοια μοριακή δομή που δεν επιτρέπει τη διέλευση του νερού αλλά επιτρέπει τη διέλευση του αέρα και των υδρατμών ανάμεσα από τα μόριά της.
Έτσι, εξασφαλίζονται τα ακόλουθα σημαντικά οφέλη:
1. Το κτίριο αερίζεται επαρκώς και η διαμονή σε αυτό γίνεται υγιεινή και ευχάριστη, γιατί δεν υπάρχει δυσοσμία («κλεισούρα») ούτε ανεπάρκεια οξυγόνου που προκαλεί πονοκεφάλους, υπνηλία, μειωμένη απόδοση κτλ.
2. Δεν επιδεινώνεται η τάση να σχηματίζονται συμπυκνώματα υδρατμών (σταγονίδια) και μούχλα στα ταβάνια και στους τοίχους.
3. Χάρη στον επαρκή αερισμό αποφεύγεται η σταδιακή απανθράκωση και εξασθένηση του σκυροδέματος που μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει αυξημένη συγκέντρωση του CO2μέσα στο κτίριο εξαιτίας κακού αερισμού.
Ικανότητα γεμίσματος κοιλοτήτων και ρωγμών: Άριστη, χωρίς να αφήνει κενά. Ειδικά η χυτή τσιμεντοκονία γεμίζει από μόνη της όλες τις κοιλότητες χωρίς καμία προσπάθεια από τον τεχνίτη.
Διαλυτότητα στο νερό: Η ρητίνη διαλύεται στο νερό, όμως είναι περιττό, μπορεί να προστεθεί στο χαρμάνι αυτούσια. Ειδικά στο επισκευαστικό τσιμέντο το νερό θα πρέπει να αποφευχθεί εντελώς.
Αδιαβροχία: Πολύ καλή. Κανένα πρόσμικτο υλικό δεν μπορεί να προσδώσει από μόνο του άριστη αδιαβροχία σε μάζα στην οποία συμμετέχει και νερό, επειδή κατά το στέγνωμα του νερού αποτρέπεται μεν η ρηγμάτωση της μάζας, όμως αναπόφευκτα δημιουργούνται πολύ μικροί πόροι. Για να εξασφαλιστεί απόλυτη αδιαβροχία της μάζας, πρέπει, αφού στεγνώσει, να περαστεί με ρολό ή βούρτσα ή ψεκασμό, για να σφραγιστούν αυτοί οι πόροι, με μία από τις ρητίνες Betostal, ανάλογα με το είδος της εφαρμογής.
Η μείωση τής διαπερατότητας της μάζας από το νερό είναι ανάλογη με την ποσότητα της ρητίνης πού θα προστεθεί στο μίγμα τσιμέντου και άμμου και αντιστρόφως ανάλογη με την ποσότητα του νερού.
Υδροφοβία και ελαιοφοβία: Όχι. Για να επιτευχθεί επιφανειακή υδροφοβία και ελαιοφοβία της μάζας επιπλέον της αδιαβροχίας, απαιτείται πέρασμα με ένα χέρι Contraqua 7/50. Για καλύτερη πρόσφυση του Contraqua 7/50 μπορεί προαιρετικά να προηγηθεί επάλειψη με ρητίνη είτε υψηλής πρόσφυσης (Betostal F/18) είτε μεγάλης συγκολλητικότητας (Sovaplex DS), που λειτουργεί ως αστάρι (primer), αν και το πρόσμικτο Betoplex δημιουργεί από μόνο του πολύ καλές προϋποθέσεις για την πρόσφυση του Contraqua 7/50.
6. Ικανοποιημένοι πελάτες
Κατάλογος πελατών: Κατάλογος ικανοποιημένων πελατών με αριθμούς τηλεφώνων και ονόματα αρμοδίων, που είναι πρόθυμοι να σας μεταφέρουν τη θετική εμπειρία τους από το προϊόν
Περιγραφές εφαρμογών: Περιγραφές εφαρμογών του προϊόντος σε εγκαταστάσεις πελατών μας, που αποτελούνται από τις εξής ενότητες:

  1. αναλυτική περιγραφή του προβλήματος ή των προβλημάτων που είχε ο πελάτης
  2. περιγραφή της λύσης ή των λύσεων που εφαρμόσαμε
  3. με ποιους τρόπους διαπίστωσε ο πελάτης ότι η εφαρμογή είχε επιτυχία
Συστατικές επιστολές: Συστατικές επιστολές ικανοποιημένων πελατών που με τη βοήθεια του προϊόντος έλυσαν οριστικά κάποια προβλήματά τους που ως τότε δεν είχαν βρει λύση
Συχνές ερωτήσεις και αντιρρήσεις πελατών: Πατήστε εδώ για να σας απαντηθούν τυχόν απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που συχνά προβάλλουν οι υποψήφιοι αγοραστές του προϊόντος, μαζί με τις έγκυρες απαντήσεις που λαμβάνουν σχετικά με διάφορα θέματα, τα κυριότερα από τα οποία είναι:

  • ­η αρχή λειτουργίας του προϊόντος
  • ­η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά του
  • ­η διάρκεια ζωής του
  • ­η υγεία και η ασφάλεια κατά τη χρήση του
  • ­ο τρόπος εφαρμογής του
  • ­ειδικές συνθήκες που καθιστούν αμφίβολη την επιτυχία της εφαρμογής
  • ­η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service)
7. Εμπορικές πληροφορίες
Συσκευασία, τιμή,
καλυπτικότητα:
Για τις συσκευασίες, τις τιμές και την καλυπτικότητα πατήστε εδώ.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και άλλοι όροι συνεργασίας: Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.
Εγγύηση: Για πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων WinWet πατήστε εδώ.
Μοιράσου το στα social media