Μονώστε Μόνοι σας την Ταράτσα σας, Οικονομικά και Οριστικά!

Κόστος υλικών: Μόνο 3-4€ / m2 + ΦΠΑ

Εξαιρετική λύση για ιδιοκτήτες κτιρίων, αλλά και για συνεργεία μόνωσης.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να στεγανοποιήσετε την ταράτσα σας μόνοι σας ή με τη βοήθεια ενός ανειδίκευτου εργάτη, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα διεισδυτικά στεγανωτικά υλικά που κάνουν βαθύ εμποτισμό, αδιαβροχοποιώντας έτσι σε βάθος όλα τα είδη επιφανειών (μπετόν, τσιμεντόπλακες, αρμούς πλακιδίων, μωσαϊκό, μάρμαρα κ.ά.).

Σε αντίθεση με τα υλικά επικάλυψης, τα υλικά που κάνουν διείσδυση και εμποτισμό εγγυώνται μία ασφαλή και διαχρονική στεγανοποίηση της ταράτσας σας, επειδή διεισδύουν σε βάθος μέσα στους πόρους και τις τριχοειδείς ρωγμές της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να μην είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και να μη φθείρονται ούτε να αλλοιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να προγραμματίσουμε μία δωρεάν αυτοψία του τεχνικού μας στην ταράτσα σας, προκειμένου να κάνουμε επιλογή των κατάλληλων υλικών και να υπολογίσουμε το συνολικό κόστος.

Προβλήματα σαν αυτά στις ταράτσες αποτελούν πλέον παρελθόν χάρη στα υλικά εμποτισμού:

   

Τα υλικά εμποτισμού, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, διεισδύουν σε βάθος μέσα στους πόρους και στις τριχοειδείς ρωγμές. Έτσι, εξασφαλίζουν μία διακριτική και αόρατη αδιαβροχοποίηση, χωρίς να φθείρονται και να καταστρέφονται, όπως συμβαίνει με τα υλικά επικάλυψης. Παράλληλα, επιτρέπουν τη διαπνοή, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή έτσι δεν αναπτύσσεται μούχλα και δεν γίνεται ανθυγιεινή η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό των κτιρίων:

   

Στη σελίδα Τα Πλεονεκτήματα του Εμποτισμού έναντι της Επικάλυψης στη Στεγανοποίηση Επιφανειών θα βρείτε μία αναλυτική παρουσίαση αυτού του πολύ σημαντικού ζητήματος, το οποίο ακόμα και σήμερα δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τους μηχανικούς και τους τεχνίτες μονώσεων, με αποτέλεσμα σε πολλές κατασκευές να επανέρχονται τα προβλήματα υγρασίας κάθε λίγα χρόνια και να υποχρεώνονται οι ιδιοκτήτες να δαπανούν ξανά και ξανά χρήματα και χρόνο για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η εφαρμογή των υλικών είναι πολύ απλή και εύκολη. Παρόλα αυτά, αν μας το ζητήσετε, μπορούμε να σας συστήσουμε συμβεβλημένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία μπορούν να αναλάβουν την εφαρμογή των υλικών μας με ένα σχετικά χαμηλό κόστος. Το κόστος της εφαρμογής είναι πράγματι χαμηλό συγκριτικά με το κόστος εφαρμογής άλλων μεθόδων στεγανοποίησης, επειδή τα υλικά εμποτισμού είναι απλά στη χρήση τους και δεν προϋποθέτουν χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες όπως τα επικαλυπτικά υλικά. Σε περίπτωση εφαρμογής των υλικών από συμβεβλημένο συνεργείο παρέχεται γραπτή εγγύηση για 10 χρόνια. Όμως, η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγαλύτερη, πρακτικά απεριόριστη, για τον λόγο που αναφέραμε πιο πάνω.

Τα υλικά εμποτισμού που εφαρμόζονται στην πλειονότητα των περιπτώσεων για τη στεγανοποίηση των ταρατσών είναι τα εξής:

  • BETOSTAL SLN (αυτός είναι ο βασικός αδιαβροχοποιητής, ο οποίος εφαρμόζεται με 2 ή 3 διαδοχικούς πλημμυρισμούς ολόκληρης της ταράτσας)
  • CONTRAQUA 7/50 (αυτό είναι το τελικό υδρόφοβο υλικό μας, το οποίο εφαρμόζεται μόνο μία φορά, στο τέλος του έργου, στην πλάκα και στο στηθαίο)

Το συνολικό κόστος και των δύο αυτών υλικών μαζί δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 4€ / m2 + ΦΠΑ.

Σε πολλές εφαρμογές, εφαρμόζεται επιπλέον και η οικονομική βαφή COVERLACK THERMO πριν εφαρμόζουμε το τελικό υδρόφοβο υλικό, έτσι ώστε η επιφάνεια να γίνει λευκή, αφενός για αισθητικούς λόγους και αφετέρου για να έχουμε δροσιά το καλοκαίρι. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ανακλαστική βαφή ANTITHERM, η οποία έχει υψηλότερο κόστος, αλλά έχει υψηλότερο συντελεστή θερμομόνωσης, τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τον χειμώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα υλικά θα βρείτε στη σελίδα που αναφέραμε πιο πάνω.

Μοιράσου το στα social media