LUKOIL LAYER PROTECT

ειδικό καινοτόμο λιπαντικό
για την αποτροπή της επικόλλησης του σκυροδέματος

σε μπετονιέρες, βαρέλες, αντλίες σκυροδέματος και άλλες μεταλλικές επιφάνειες

Αποτρέπει και την οξείδωση των μεταλλικών επιφανειών.

Το LUKOIL LAYER PROTECT είναι ένα καινοτόμο λιπαντικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο από το ερευνητικό τμήμα της ρώσικης πολυεθνικής εταιρείας πετρελαιοειδών LUKOIL για χρήση σε μπετονιέρες, βαρέλες, αντλίες σκυροδέματος και άλλες μεταλλικές επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το σκυρόδεμα στις διάφορες φάσεις της παραγωγής και της διακίνησής του.

Το LUKOIL LAYER PROTECT εξασφαλίζει ένα χημικό και φυσικό διαχωρισμό ανάμεσα στο σκυρόδεμα και τις μεταλλικές επιφάνειες, έτσι ώστε να αποτρέπει την επικόλληση του σκυροδέματος πάνω στις επιφάνειες. Έτσι, αποφεύγεται το πήξιμο και η στερεοποίηση των υπολειμμάτων σκυροδέματος και ο καθαρισμός των επιφανειών μετά τη χρήση γίνεται εύκολος.

Παράλληλα, το LUKOIL LAYER PROTECT αποτρέπει και την οξείδωση των μεταλλικών επιφανειών που συνήθως συμβαίνει εξαιτίας της επαφής τους κάποια διαβρωτικά συστατικά του σκυροδέματος και με το οξυγόνο του αέρα.

Κατά συνέπεια, το LUKOIL LAYER PROTECT μειώνει σημαντικά τον χρόνο και το κόστος του καθαρισμού, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μεγάλη αύξηση του χρόνου ζωής όλου του μεταλλικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή και τη διακίνηση του σκυροδέματος.

Το LUKOIL LAYER PROTECT είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, θα πρέπει να εφαρμόζεται με ψεκασμό, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ομοιόμορφη διασπορά και επαρκής εφαρμογή του λιπαντικού πάνω στις επιφάνειες, με τη μέγιστη δυνατή οικονομία υλικού.

Ένα λίτρο LUKOIL LAYER PROTECT καλύπτει και προστατεύει περίπου 15m² μεταλλικής επιφάνειας, όταν εφαρμόζεται με ψεκασμό επάνω σε καθαρισμένες μεταλλικές επιφάνειες. Είναι, δηλαδή, ιδιαίτερα οικονομικό στη χρήση του.

Τονίζουμε ότι η διαδικασία ωρίμανσης και σκλήρυνσης του σκυροδέματος δεν επηρεάζεται κατά κανένα τρόπο εξαιτίας της χρήσης του LUKOIL LAYER PROTECT. Το λιπαντικό αυτό είναι χημικά ουδέτερο ως προς το σκυρόδεμα, και έτσι όλες οι φυσικοχημικές ιδιότητες και αντοχές του σκυροδέματος παραμένουν αναλλοίωτες.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με ένα προηγμένο αμερικάνικο σύστημα προϊόντων που βελτιώνουν σημαντικά τις ιδιότητες και τις αντοχές του σκυροδέματος ενώ παράλληλα το στεγανοποιούν σε απόλυτο βαθμό, πατήστε εδώ.

Αραίωση και συσκευασία

Το LUKOIL LAYER PROTECT χρησιμοποιείται αυτούσιο, χωρίς αραίωση.

Διατίθεται σε βαρέλια των 205 λίτρων.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε ένα δωρεάν δείγμα του ενός λίτρου, για να κάνετε μία δοκιμή.

Τεχνικό φυλλάδιο: Δείτε τη σελίδα LUKOIL LAYER PROTECT.

Μοιράσου το στα social media