AGROCARE, MERUS και άλλες Τεχνολογίες για τη Γεωργία

Merus BIO: Μυκητοκτόνος Μικρομοριακός Ταλαντωτής Νερού

Συμπληρωματικά, επίσης, προτείνουμε την τοποθέτηση ενός γερμανικού δακτυλίου MERUS BIO στην ανακυκλοφορία του διαλύματος ψεκασμού, μετά το θάλαμο του AGROCARE. Οι μικρομοριακές ταλαντώσεις που μεταδίδει ο μεταλλικός δακτύλιος μέσω των τοιχωμάτων του σωλήνα στα μόρια του νερού δημιουργούν αντίξοο περιβάλλον για τα βακτήρια και τους μύκητες που βρίσκονται τόσο μέσα στο νερό, όσο και στις επιφάνειες των φυτών όπου θα καταλήξει το νερό με τον ψεκασμό. Αυτή η μέθοδος έχει το πλεονέκτημα ότι λειτουργεί χωρίς κάποιο αναλώσιμο υλικό και μπορεί να επιτύχει περαιτέρω μείωση της χρήσης του χαλκού και των γεωργικών φαρμάκων στους ψεκασμούς. Προτείνουμε τη δοκιμαστική εφαρμογή της για ένα έτος με κόστος ίσο με το 1/3 της αξίας αγοράς, που για σωλήνα μέχρι και Φ43 είναι 960€. Δηλαδή η δοκιμή θα κοστίσει 320€ και σε περίπτωση επιτυχίας θα πληρωθεί το υπόλοιπο ποσό, ενώ σε περίπτωση που δεν θα μείνετε ικανοποιημένοι απλά θα μας επιστρέψετε το δακτύλιο.
(Σημειώστε ότι ένας δακτύλιος MERUS BIO μεγάλης διατομής μπορεί να μπει και στον κεντρικό σωλήνα άρδευσης που έρχεται από το αρδευτικό δίκτυο ή τη γεώτρηση ή τη δεξαμενή.)

Επίσης, προτείνουμε την τοποθέτηση της ελληνικής ηλεκτρονικής συσκευής MAX GROW, η οποία εγκαθίσταται στην ανακυκλοφορία του ψεκαστικού διαλύματος και επιτυγχάνει τα ίδια αποτελέσματα με τον δακτύλιο MERUS BIO. Επιπλέον, τοποθετείται άλλη μία τέτοια συσκευή στον κεντρικό αγωγό του νερού άρδευσης, προσφέροντας πολλά οφέλη που παρουσιάζονται αναλυτικά σε αυτή τη σελίδα.

Άλλες τεχνικές προτάσεις για τις αγροτικές καλλιέργειες

Στη σελίδα Γεωργία, Ιχθυοτροφεία, Ανθοκομία, Δενδροκομία κτλ., παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι τεχνολογίες της Smart Technical Solutions που βρίσκουν εφαρμογή στη γεωργία, την ανθοκομία, τη δενδροκομία και γενικά στην καλλιέργεια φυτών κάθε είδους.

Δείτε την επόμενη σελίδα αυτής της ενότητας: AGROCARE, Ασθένειες φυτών που ο ηλεκτροστατικός ψεκασμός βοηθάει στην αντιμετώπισή τους.

Μοιράσου το στα social media