HEIFI-TOP & FERROCLEAN

φίλτρα & εξαερωτές που εξοικονομούν ενέργεια σε κυκλώματα θέρμανσης

Ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη σπατάλη ενέργειας, καυσίμων και χρημάτων στα κεντρικά κυκλώματα θέρμανσης και ψύξης των κτιρίων είναι η απόθεση μούργας, που αποτελείται από ρινίσματα και οξείδια μετάλλων και από άλατα, πάνω στις επιφάνειες εναλλαγής θερμότητας, δηλαδή στους αυλούς των λεβήτων, στους εναλλάκτες θερμότητας των ψυκτικών μηχανημάτων και στα θερμαντικά / ψυκτικά σώματα.

Επιπλέον, η παρουσία αέρα μέσα στο νερό μειώνει επίσης σημαντικά τη μετάδοση θερμότητας από το λέβητα προς το νερό και από το νερό προς τα σώματα.

Και τα δύο αυτά προβλήματα λύνονται με τα φίλτρα & εξαερωτές HEIFI-TOP & FERROCLEAN, που τοποθετούνται σε ένα επιλεγμένο σημείο του κυκλώματος, ώστε να απομακρύνουν όλη τη μούργα και τον αέρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα φίλτρα αυτά, σε συνδυασμό με τους δακτυλίους MERUS για την προστασία από τα άλατα και τις συσκευές καθοδικής προστασίας STOPCOR, επιτυγχάνουν ολοκληρωμένη προστασία των κυκλωμάτων θέρμανσης και εξοικονομούν ενέργεια σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό.

Μοιράσου το στα social media