Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR FAT & SCALE

Μη Τοξικό, Μη Διαβρωτικό Καθαριστικό
Διάσπασης Αλάτων, Σκουριάς και Λίπους σε Επιφάνειες

Ιδανικό για Μάρμαρα, Γρανίτες, Πέτρα, Κεραμικά.
Δεν διαβρώνει, δεν κάνει τραχιά την επιφάνεια,
δεν θολώνει και δεν αλλοιώνει το χρώμα.
Επιπλέον, αφαιρεί αποτελεσματικά
και λιπαρές ή ελαιώδεις επικαθίσεις.

Το FACTOR FAT & SCALE είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων και της σκουριάς σε επιφάνειες, ακόμα και αν πρόκειται για ευαίσθητα και ακριβά υλικά όπως είναι τα μάρμαρα και οι γρανίτες.

Για περιπτώσεις ιδιαίτερα ευαίσθητων επιφανειών που δεν θέλουμε να διαβρωθούν ή να υποστούν καμία αλλοίωση, προτείνουμε το εξελιγμένου σχεδιασμού FACTOR FAT & SCALE, το οποίο έχει την επιπλέον ιδιότητα ότι διασπά και απομακρύνει και λιπαρές και ελαιώδεις επικαθήσεις που μπορεί να έχουν ρυπάνει τις επιφάνειές μας.

Τα μάρμαρα, οι γρανίτες, η πέτρα και τα κεραμικά, είτε βρίσκονται σε δάπεδο είτε είναι τοποθετημένα σε κατακόρυφο τοίχο, ανακτούν τη χαμένη γυαλάδα τους στο 100%, χωρίς να χάνουν καθόλου από την αρχική στιλπνότητά τους, αφού οι επιφάνειες που καθαρίζοναι με FACTOR FAT & SCALE δεν υφίστανται καμία απολύτως φθορά ή αλοίωση.

Επιπλέον, το FACTOR FAT & SCALE έχει υπέροχο άρωμα και είναι μη τοξικό, είναι δηλαδή όχι μόνο ευχάριστο αλλά και ασφαλές και ακίνδυνο κατά τη χρήση του.

Για περιπτώσεις πολυκαιρισμένων, σκληρών επικαθήσεων αλάτων και σκουριάς, χωρίς ελαιώδεις και λιπαρές επικαθίσεις, προτείνουμε εναλλακτικά το FACTOR SCALE.

Επίσης, για καθημερινή χρήση, για την απομάκρυνση των αλάτων σε μπάνια, μπαταρίες (βρύσες), πλακάκια, αρμούς, νιπτήρες, δάπεδα κτλ. συνιστούμε το εξευγενισμένο αφαλατικό προϊόν FACTOR GREEN SCALE, που έχει ευχάριστη οσμή, είναι εντελώς ακίνδυνο στη χρήση του και δεν διαβρώνει καθόλου τις επιφάνειες.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν στην επίλυση ακόμα και των πιο δύσκολων προβλημάτων ρύπανσης από άλατα, σκουριές, λίπη και λάδια, καθώς και άλλους ρύπους. Για να επικοινωνήσετε μαζί τους πατήστε εδώ.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Μοιράσου το στα social media