ESPRING της Amway, Οικιακό Φίλτρο Πόσιμου Νερού
και Ανταλλακτική Φύσιγγα σε τιμή ευκαιρίας

Προσφορά:

 • Πωλείται ένα ανταλλακτικό φίλτρο νερού eSpring της Amway.
  Τιμή ευκαιρίας: ΜΟΝΟ 190€
 • Πωλείται ένα φίλτρο νερού eSpring της Amway.
  Τιμή ευκαιρίας: ΜΟΝΟ 190€
 • Ο αγοραστής δεν θα πληρώσει ΦΠΑ, επειδή η πώληση θα γίνει από ιδιώτη και άρα δεν θα κοπεί απόδειξη για την πώληση.
 • Για πιο απλά και πιο οικονομικά φίλτρα ενεργού άνθρακα, χωρίς ηλεκτρονική κεφαλή και απολύμανση με UV, πατήστε εδώ.

Παρουσίαση του συστήματος επεξεργασίας νερού ESPRING της Amway

Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring της Amway τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδυάζει τεχνολογία φίλτρου ενεργού άνθρακα και λαμπτήρα UV, με προηγμένο όργανο ηλεκτρονικού ελέγχου με φωτεινή και ηχητική ένδειξη όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση της φύσιγγας. Θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια ως το κορυφαίο φίλτρο νερού για οικιακή και για ήπια επαγγελματική χρήση.

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που το νερό σας έχει πολλά άλατα ή χώμα ή άλλους οργανικούς και ανόργανους ρύπους κτλ. είναι πιθανόν να χρειαστεί προεπεξεργασία. Πολλές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας έχουν σκληρά νερά. Τα άλατα δυσχεραίνουν τη λειτουργία του φίλτρου και μειώνουν τη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού, επειδή συσσωρεύονται πάνω στον ενεργό άνθρακα που περιέχει και δεν του επιτρέπουν να έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό για να το καθαρίζει σωστά. Μία πολύ καλή λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η προφίλτρανση με τα φίλτρα SILIPHOS.

Το ολοκληρωμένο Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring χρησιμοποιεί ένα φίλτρο άνθρακα για να εξαφανίζει τα σωματίδια και περισσότερα από 140 στοιχεία που μολύνουν το νερό που πίνουμε. Η λάμπα υπερύθρων καταστρέφει επίσης ιούς και μικροοργανισμούς που μεταδίδονται με το νερό, δίνοντάς μας καθαρότερο, πιο διαυγές και καλύτερης ποιότητας νερό απευθείας από τη βρύση.

Πώς λειτουργεί το eSpring;ESPRING της Amway

 1. Λαμπτήρας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV)
  Καταστρέφει το 99,9% των πιθανών βακτηρίων και ιών που υπάρχουν στο νερό και προκαλούν ασθένειες, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του νερού και προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια για την υγεία μας.
 2. Φίλτρο ενεργού άνθρακα
  Αυτό το πολυεπίπεδο φράγμα ενεργού άνθρακα, που είναι κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία στις ΗΠΑ, απομακρύνει αποτελεσματικά τη γεύση και την οσμή του χλωρίου και τα αιωρούμενα σωματίδια, βελτιώνοντας παράλληλα τη διαύγεια του νερού και εξαλείφοντας περισσότερους από 140 πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία.
 3. Οθόνη LED
  Χρησιμοποιεί ευκόλως κατανοητά εικονίδια και γραφικά για την προβολή της εναπομείνασας ζωής του ανταλλακτικού φίλτρου και της γενικότερης κατάστασης του συστήματος.
 4. Αυτόνομη ηλεκτρονική μονάδα
  Μια άλλη καινοτόμος τεχνολογία των φίλτρων eSpring, που είναι επίσης κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία στις ΗΠΑ, είναι η επαγωγική ηλεκτρονική μονάδα, η οποία κάνει ασύρματη σύζευξη μεταξύ του λαμπτήρα υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) και της μονάδας. Αυτό μονώνει πλήρως το λαμπτήρα υπεριώδους ακτινοβολίας από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία του.
 5. Ρυθμιζόμενος σωλήνας
  Ο σωλήνας μπορεί να ρυθμιστεί στο επιθυμητό μήκος και να κοπεί ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εγκατάστασης.
 6. Συμπαγής βαλβίδα αναστροφής
  Η μονάδα συμπαγούς βαλβίδας αναστροφής προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες.

 Οκτώ Λόγοι για να Επιλέξετε το eSpring

 1. Νερό με μεγαλύτερη διαύγεια και καθαρότητα και καλύτερη γεύση.
  Το πιο εμφανές πλεονέκτημα του eSpring είναι η εντυπωσιακή βελτίωση στη γεύση, στην οσμή και τη διαύγεια του νερού. Είναι κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και κατανοητό.
 2. Καλύτερης ποιότητας νερό
  Το eSpring απομακρύνει αποτελεσματικά περισσότερους από 140 πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία και καταστρέφει το 99,9% των πιθανών βακτηρίων και ιών που υπάρχουν στο νερό και είναι η αιτία για την πρόκληση ασθενειών.
 3. Αποδεδειγμένη απόδοση
  Ο διεθνής οργανισμός NSF International έχει ελέγξει και πιστοποιήσει το eSpring για τη μείωση των περισσότερων μολυσματικών ουσιών από οποιοδήποτε άλλο πιστοποιημένο σύστημα με βάση την τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας/άνθρακα.
 4. Αποκλειστική, προηγμένη τεχνολογία
  Το eSpring είναι το πρώτο σύστημα επεξεργασίας νερού που χρησιμοποίησε πατενταρισμένες στις ΗΠΑ τεχνολογίες φράγματος ενεργού άνθρακα και λαμπτήρα UV, σε συνδυασμό με προηγμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση.
 5. Αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας
  Το eSpring είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας της τεχνολογίας επεξεργασίας νερού. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς και τους επιστήμονες της αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας Amway και αποτέλεσε τη βάση ώστε αυτή τη στιγμή να έχουν κατοχυρωθεί ή να εκκρεμούν περισσότερες από 270 ευρεσιτεχνίες που αφορούν την επεξεργασία του νερού παγκοσμίως.
 6. Μεγαλύτερη ευκολία
  Σε αντίθεση με το εμφιαλωμένο νερό ή τα φίλτρα κανάτας, το eSpring καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες σε πόσιμο νερό και νερό μαγειρέματος μίας μέσης οικογένειας, τη στιγμή ακριβώς που το χρειάζεται, κατευθείαν από τη βρύση.
 7. Λιγότερη συντήρηση
  Ορισμένα συστήματα επεξεργασίας νερού απαιτούν αλλαγή φίλτρου κάθε μήνα, αν όχι πιο συχνά. Ωστόσο, το eSpring μπορεί να παρέχει αρκετό νερό για μια οικογένεια έξι ατόμων για ένα ολόκληρο έτος (συνολικά 5.000 λίτρα) πριν χρειαστεί να αντικατασταθεί το φίλτρο.
 8. Μεγαλύτερη αξία
  Αν και το eSpring παρέχει εξαιρετική απόδοση και ευκολία, το κόστος επεξεργασίας του νερού είναι πραγματικά μικρότερο από πολλά άλλα συστήματα.

Πιστοποίηση

Το eSpring ήταν το πρώτο σύστημα στην αγορά που ικανοποίησε τα τρία σημαντικότερα πρότυπα ποιότητας νερού NSF International / ANSI. Για να αποκτήσει μια μονάδα το πιστοποιητικό NSF International, το σύστημα επεξεργασίας νερού ελέγχεται σε σχέση με την ικανότητά του να δεσμεύει περισσότερους από έναν μολυντές. Πρέπει επίσης να ικανοποιεί πλήρως πέντε κριτήρια:

 1. Οι πιστοποιημένες αξιώσεις μείωσης μολυντών πρέπει να αποδειχθούν μέσω δοκιμής που πραγματοποιείται στα εργαστήρια του οργανισμού NSF International.
 2. Το σύστημα δεν πρέπει να προσθέτει τίποτα βλαβερό στο νερό και υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές εξαγωγής υλικών που έρχονται σε επαφή με το νερό.
 3. Το σύστημα πρέπει να είναι κατασκευαστικά ασφαλές και σχεδιασμένο ώστε να πληροί τις υδραυλικές απαιτήσεις, όπως είναι για παράδειγμα οι διακυμάνσεις της πίεσης του δικτύου ύδρευσης.
 4. Η διαφήμιση, τα ενημερωτικά φυλλάδια και η επικόλληση ετικετών δεν πρέπει να περιέχουν οποιεσδήποτε λανθασμένες ή παραπλανητικές δηλώσεις.
 5. Τα υλικά και η διαδικασία κατασκευής πρέπει να συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές και να υπόκεινται σε ετήσιο επανέλεγχο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του eSpring και για να ενημερωθείτε για την τρέχουσα προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

Μοιράσου το στα social media