ESPRING της Amway, Μεταχειρισμένο Οικιακό Φίλτρο Πόσιμου Νερού σε τιμή ευκαιρίας

 • Πωλείται ένα ανταλλακτικό φίλτρο νερού eSpring.
  Τιμή: 150€
 • Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση ΦΠΑ, επειδή η πώληση θα γίνει από ιδιώτη και επομένως δεν θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής πώλησης.
 • Για πιο απλά και πιο οικονομικά φίλτρα ενεργού άνθρακα, χωρίς ηλεκτρονική κεφαλή και απολύμανση με UV, πατήστε εδώ.

Παρουσίαση του συστήματος επεξεργασίας νερού ESPRING της Amway

Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring της Amway τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδυάζει τεχνολογία φίλτρου ενεργού άνθρακα και λαμπτήρα UV, με προηγμένο όργανο ηλεκτρονικού ελέγχου με φωτεινή και ηχητική ένδειξη όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση της φύσιγγας. Θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια ως το κορυφαίο φίλτρο νερού για οικιακή και για ήπια επαγγελματική χρήση.

Σημειώστε ότι σε περίπτωση που το νερό σας έχει πολλά άλατα ή χώμα ή άλλους οργανικούς και ανόργανους ρύπους, βαρέα μέταλλα κτλ. είναι πιθανόν να χρειαστεί προεπεξεργασία. Πολλές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας έχουν σκληρά νερά. Τα άλατα δυσχεραίνουν τη λειτουργία του φίλτρου και μειώνουν τη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού, επειδή συσσωρεύονται πάνω στον ενεργό άνθρακα που περιέχει και δεν του επιτρέπουν να έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό για να το καθαρίζει σωστά. Μία πολύ καλή λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η προφίλτρανση με τα φίλτρα SILIPHOS.

Το ολοκληρωμένο Σύστημα Επεξεργασίας Νερού eSpring χρησιμοποιεί ένα φίλτρο άνθρακα για να εξαφανίζει τα σωματίδια και περισσότερα από 140 στοιχεία που μολύνουν το νερό που πίνουμε. Η λάμπα υπερύθρων καταστρέφει επίσης ιούς και μικροοργανισμούς που μεταδίδονται με το νερό, δίνοντάς μας καθαρότερο, πιο διαυγές και καλύτερης ποιότητας νερό απευθείας από τη βρύση.

Πώς λειτουργεί το eSpring;ESPRING της Amway

  1. Λαμπτήρας υπεριώδης ακτίνας (UV)
   Καταστρέφει το 99,9% των πιθανών βακτηρίων και των ιών που υπάρχουν στο νερό και προκαλούν ασθένειες, βελτιώνοντας την ποιότητα και την ασφάλεια του νερού.
  1. Φίλτρο Άνθρακα
   Αυτό το πολυεπίπεδο φράγμα άνθρακα που είναι κατοχυρωμένο στις ΗΠΑ, απομακρύνει αποτελεσματικά: τη γεύση και την οσμή του χλωρίου, τα σωματίδια, βελτιώνοντας τη διαύγεια και περισσότερους από 140 άλλους πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία
  1. Οθόνη LED
  1. Χρησιμοποιεί εύκολα κατανοητά εικονίδια/γραφικά για την προβολή της εναπομείνασας ζωής του φίλτρου και της κατάστασης συστήματος.
  1. Αυτόνομη ηλεκτρονική μονάδα
   Μια άλλη τεχνολογία eSpring – και ένα άλλο κατοχυρωμένο χαρακτηριστικό στις ΗΠΑ – είναι η ασύρματη (επαγωγική ηλεκτρονική μονάδα) σύζευξη που χρησιμοποιείται μεταξύ του λαμπτήρα υπεριώδης ακτίνας (UV) και της μονάδας. Αυτό μονώνει πλήρως το λαμπτήρα υπεριώδης ακτίνας από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, όπως από κάποια κινητά τηλέφωνα αφαιρούνται οι φορτιστές.
  1. Ρυθμιζόμενος σωλήνας
   Το μάκρος του σωλήνα μπορεί να ρυθμιστεί στο επιθυμητό μάκρος και μπορεί να κοπεί ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες εγκατάστασης.
 1. Συμπαγής βαλβίδα αναστροφής
  Η μονάδα συμπαγούς βαλβίδας αναστροφής προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις βρύσες.

 Οκτώ Λόγοι για να Επιλέξετε το eSpring

 1. Νερό με μεγαλύτερη διαύγεια και καθαρότητα και καλύτερη γεύση.
  Το πιο εμφανές πλεονέκτημα του eSpring είναι η δραματική βελτίωση στη γεύση, στην οσμή και τη διαύγεια του νερού. Είναι κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και κατανοητό.
 2. Καλύτερης ποιότητας νερό
  Το eSpring απομακρύνει αποτελεσματικά περισσότερους από 140 άλλους πιθανούς μολυντές με επιπτώσεις στην υγεία και καταστρέφει το 99,9% των πιθανών βακτηρίων και ιών που υπάρχουν στο νερό και είναι η αιτία για την πρόκληση ασθενειών.
 3. Αποδεδειγμένη απόδοση
  Ο διεθνής οργανισμός NSF International έχει ελέγξει και πιστοποιήσει το eSpring για τη μείωση των περισσότερων μολυσματικών ουσιών από οποιοδήποτε άλλο πιστοποιημένο σύστημα με βάση την τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας/άνθρακα.
 4. Αποκλειστική, προηγμένη τεχνολογία
  Το eSpring είναι το πρώτο σύστημα επεξεργασίας νερού που χρησιμοποίησε πατενταρισμένες στις ΗΠΑ τεχνολογίες φράγματος άνθρακα και λαμπτήρα UV, σε συνδυασμό με προηγμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση.
 5. Αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας
  Το eSpring είναι το αποτέλεσμα 20ετούς έρευνας της τεχνολογίας επεξεργασίας νερού. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς και τους επιστήμονες και αποτέλεσε τη βάση ώστε αυτή τη στιγμή να έχουν κατοχυρωθεί ή να εκκρεμούν περισσότερες από 270 ευρεσιτεχνίες που αφορούν την επεξεργασία του νερού παγκοσμίως.
 6. Μεγαλύτερη ευκολία
  Σε αντίθεση με το εμφιαλωμένο νερό ή τα φίλτρα κανάτας, το eSpring καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες σε πόσιμο νερό/ νερό μαγειρέματος μίας μέσης οικογένειας όταν ακριβώς χρειάζεται, κατευθείαν από τη βρύση.
 7. Λιγότερη συντήρηση
  Ορισμένα συστήματα επεξεργασίας νερού απαιτούν αλλαγή φίλτρου κάθε μήνα, αν όχι πιο συχνά. Ωστόσο, το eSpring μπορεί να παρέχει αρκετό νερό για μια οικογένεια έξι ατόμων για ένα ολόκληρο έτος – συνολικά 5.000 λίτρα (1.320 γαλόνια)-πριν χρειαστεί να αντικατασταθεί το φίλτρο.
 8. Μεγαλύτερη αξία
  Αν και το eSpring παρέχει εξαιρετική απόδοση και ευκολία, το κόστος επεξεργασίας του είναι πραγματικά μικρότερο από πολλά άλλα συστήματα.

Πιστοποίηση

Το eSpring ήταν το πρώτο σύστημα στην αγορά που ικανοποίησε τα τρία σημαντικότερα πρότυπα ποιότητας νερού NSF International /ANSI. Για να αποκτήσει μια μονάδα το πιστοποιητικό NSF International, το σύστημα επεξεργασίας νερού ελέγχεται σε σχέση με την ικανότητά του να παγιδεύει περισσότερους από έναν μολυντές. Πρέπει επίσης να ικανοποιεί πλήρως πέντε κριτήρια:

  1. Οι πιστοποιημένες αξιώσεις μείωσης μολυντών πρέπει να αποδειχθούν μέσω δοκιμής που πραγματοποιείται στα εργαστήρια του οργανισμού NSF International.
  1. Το σύστημα δεν πρέπει να προσθέτει τίποτα βλαβερό στο νερό και υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές εξαγωγής για υλικά που έρχονται σε επαφή με το νερό.
  1. Το σύστημα πρέπει να είναι κατασκευαστικά ασφαλές και σχεδιασμένο ώστε να πληροί τις υδραυλικές απαιτήσεις, όπως διακυμάνσεις πίεσης.
  1. Η διαφήμιση, τα ενημερωτικά φυλλάδια και η επικόλληση ετικετών δεν πρέπει να περιέχουν οποιεσδήποτε λανθασμένες ή παραπλανητικές δηλώσεις.
 1. Τα υλικά και η διαδικασία κατασκευής πρέπει να συμμορφώνονται με και να υπόκεινται σε ετήσιο επανέλεγχο.
Μοιράσου το στα social media