Στεγανοποίηση Ραντιέ Θεμελίων,
Θερμομόνωση και Βαφή σε Εμφανές Μπετόν

Πρόταση για πολιτικό μηχανικό με έργο που ξεκινάει προσεχώς.

Κύριε … ,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας επιβεβαιώνω πιο κάτω τα όσα είπαμε και προσθέτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με διάφορες τεχνικές προτάσεις μας που θα διευκολύνουν το έργο σας και θα μειώσουν τα κοστολόγια λειτουργίας και συντήρησης:

  1. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΡΑΝΤΙΕ ΜΕ PENETRON ADMIX:
    Η απόλυτη στεγανοποίηση του σκυροδέματος από την κατασκευή του θα εξασφαλίσει εντελώς στεγανά θεμέλια και θα καταργήσει την ανάγκη για οποιαδήποτε άλλη στεγανοποίηση.
    Για 90 κυβικά μπετόν (10 βαρέλες) θα χρειαστείτε 15 σακιά PENETRON ADMIX.
    Τα δοχεία και καπάκια ανάμιξης που θα χρειαστείτε για μεγαλύτερη ευκολία θα σας τα δώσουμε δωρεάν.
    Η τιμή του υλικού είναι … ανά σακί. Το κάθε κυβικό σκυροδέματος θα επιβαρυνθεί, δηλαδή, κατά 17€, όμως η εξοικονόμηση που θα έχετε με την κατάργηση της στεγανοποίησης και όχι μόνο, θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
    Σε περίπτωση που υπάρχουν αρμοί διακοπής θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο υδροδιογκούμενο κορδόνι σφράγισης PENEBAR από υδρόφιλο βουτύλιο γρήγορης ενέργειας.
    Η τιμή του κορδονιού μαζί με το Primer του είναι περίπου 10€ ανά τρέχον μέτρο.
  2. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ PENETRON ADMIX:
    Τόσο τα τοιχία των υπογείων όσο και το υπόλοιπο κτίριο δεν θα χρειαστούν καμία απολύτως στεγανοποίηση, αν εξαρχής κατασκευαστούν στεγανά με το πρόσμικτο PENETRON ADMIX.
    Για περίπου 360 κυβικά μπετόν (40 βαρέλες) θα χρειαστείτε συνολικά 60 σακιά.
    Και εδώ ισχύει η ίδια παρατήρηση για τους αρμούς διακοπής, τουλάχιστον για τα σημεία επαφής των τοιχίων του υπογείου με την πλάκα.
  3. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ:
    Προτείνουμε το INOTHERM BLANKET σύστημα θερμομόνωσης με πλάκες ινοβάμβακα, που αποτελεί μοναδική καινοτομία της εταιρείας μας και έχει μόνο πλεονεκτήματα έναντι όλων των συστημάτων της αγοράς (μικρό πάχος, διαπνοή, ανάκλαση υπέρυθρης ακτινοβολίας και άλλα).
    Σε συνδυασμό με την ανακλαστική βαφή ANTITHERM επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση με το ελάχιστο δυνατό πάχος.
    Και τα δύο είναι ελληνικής τεχνολογίας και διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρεία μας.
  4. ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΠΕΤΟΝ:
    Ένα μόνιμο πρόβλημα όλων των κτιρίων με εμφανές μπετόν είναι το ξεφλούδισμα των χρωμάτων μετά από λίγα χρόνια. Η εταιρεία μας διαθέτει τη λύση. Θα τη βρείτε στη σελίδα Βαφή σε εμφανές μπετόν κ.ά. λείες επιφάνειες.
  5. ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ:
    Τόσο στο συγκεκριμένο κτίριο, όσο και σε άλλα έργα σας, μπορούμε να σας φανούμε πολύ χρήσιμοι σε αρκετά ακόμα σημεία με τις καινοτόμες και οικολογικές προτάσεις μας. Για να ενημερωθείτε, μπορείτε να δείτε τις εξής σελίδες:
    1. Γραφεία Μελετών Δομικών Έργων
    2. Ψύξη – Θέρμανση – Κλιματισμός

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή άλλα τεχνικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν σχετικά με τα έργα σας σας. Η μακρόχρονη πείρα μας είναι σε θέση να δώσει λύσεις ή να σας συστήσει άλλες εταιρείες που μπορούν να δώσουν λύση σε όλα σχεδόν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Γι’ αυτό, σας παροτρύνουμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άμεσο τεχνικό πρόβλημά σας ή να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για μελλοντικές βελτιώσεις των εγκαταστάσεων των πελατών σας.

Μοιράσου το στα social media