Άλατα, πουρί, άλγη
και άλλες επικαθίσεις

Προστατέψτε τις υδραυλικές
εγκαταστάσεις και τις ηλεκτρικές
συσκευές σας από άλατα,
φράξιμο, σκουριά, τρυπήματα,
μόνο με 169 Ευρώ το χρόνο!

Η ιδανική λύση για κατοικίες, ξενοδοχεία,
βιομηχανίες, ναυτιλία, δίκτυα ύδρευσης και
άρδευσης, κατασκηνώσεις, νοσοκομεία,
εστιατόρια, καφετέριες, κτίρια κάθε είδους
και όπου αλλού χρησιμοποιείται νερό.

Μήπως στο σπίτι σας…
… Το θερμοσίφωνο δε ζεσταίνει πια τόσο καλά;

… Ο πάτος του βραστήρα έχει ασπρίσει
    από τα άλατα;
… Καίγονται οι αντιστάσεις των πλυντηρίων σας;
… Τα ποτήρια έχουν λευκά στίγματα;
… Έχει μειωθεί η πίεση και η ροή του ζεστού
    νερού;
… Οι βρύσες και τα ντους βουλώνουν συχνά
    από άλατα;
… Το νερό βγαίνει σκουριασμένο από τις βρύσες;
… Τα ρούχα ή τα μαλλιά σας μετά το πλύσιμο
είναι σκληρά;

Μήπως στις εγκαταστάσεις σας…
… Η απόδοση του ατμολέβητα ή
της ατμογεννήτριας έχει μειωθεί;
… Οι σερπαντίνες και οι εναλλάκτες
γεμίζουν άλατα;
… Τρυπάνε ή φράζουν συχνά σωλήνες,
βάνες, αντλίες κτλ.;
… Η ψύξη των μηχανών παραγωγής
δεν είναι πια ικανοποιητική;
… Οι πύργοι ψύξης και τα μπεκ ψεκασμού
φρακάρουν από τα άλατα
… Σας έχουν κουράσει οι χημικοί
καθαρισμοί;

Τώρα μπορείτε,
χωρίς να αγοράσετε κανέναν απολύτως εξοπλισμό,
να δώσετε οριστική λύση σε όλα τα πιο πάνω προβλήματα:

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει την τοποθέτηση, την τακτική επίβλεψη και την περιοδική αντικατάσταση των κατάλληλων δακτυλίων επεξεργασίας νερού Merus και συσκευών καθοδικής προστασίας Stopcor έναντι μικρής ετήσιας αμοιβής, που ξεκινάει από 169 Ευρώ + ΦΠΑ το χρόνο (για σωλήνες ½’’ σε κατοικίες) και αυξάνεται ανάλογα με το μέγεθος των σωληνώσεων και την κατανάλωση του νερού (βλ. Τιμοκατάλογος, τύποι και μεγέθη των δακτυλίων Merus). Έτσι, έχετε σταθερά εξασφαλισμένη τη μέγιστη φόρτιση και τη μέγιστη προστατευτική δράση και των δύο αυτών συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε συνέχεια τις τελευταίες βελτιώσεις που γίνονται και στις δύο αυτές τεχνολογίες.
Η εγκατάσταση και των δύο συστημάτων είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί κόψιμο του σωλήνα. Παρόλα αυτά, οι αντιπρόσωποι και τα συνεργεία μας, που καλύπτουν όλη την Ελλάδα, μπορούν με μικρή επιπλέον χρέωση να αναλάβουν την εγκατάσταση.

Οι γερμανικοί δακτύλιοι Merus και οι ελληνικές συσκευές Stopcor αποτελούν δύο μεγάλες και απλές στη χρήση τους καινοτομίες, που εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια έχουν αντικαταστήσει πολλές από τις παραδοσιακές, επίπονες και αμφίβολης αποτελεσματικότητας μεθόδους αντιμετώπισης των αλάτων, της σκουριάς και της ηλεκτρόλυσης στα δίκτυα νερού. Η καινοτομική γερμανική τεχνολογία των δακτυλίων Merus εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη προστασία των υδραυλικών κυκλωμάτων από άλατα, σκουριές και άλλες ανόργανες και οργανικές επικαθίσεις, ενώ ταυτόχρονα τα καθαρίζει από παλιές επικαθίσεις.

Ήδη λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα 2.500 δακτύλιοι Merus και δεκάδες χιλιάδες συσκευές Stopcor. Ζητήστε μας κατάλογο ικανοποιημένων πελατών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δακτύλιοι Merus δεν έχουν καμία σχέση με τους μαγνήτες ιονισμού των αλάτων. Η λειτουργία τους στηρίζεται σε απλές και αβλαβείς μοριακές ταλαντώσεις πολύ υψηλής συχνότητας. Σε αντίθεση με τα μαγνητικά συστήματα, ένας δακτύλιος Merus μπορεί να καλύψει από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις μίας κατοικίας μέχρι ένα δίκτυο ύδρευσης πολλών χιλιομέτρων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επίσης, η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει την οριστική μετατροπή της επιφανειακής σκουριάς σε ισχυρή μεταλλική ένωση, καθώς και το βάψιμο των σωληνώσεών σας και γενικότερα τη συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεών σας.

  • Το Πρόβλημα των Επικαθίσεων
    Η απόθεση διαφόρων υλών μειώνει τη ροή, αποτελεί εστία μόλυνσης και μειώνει την απόδοση ψυκτικών και θερμαντικών στοιχείων
  • Οι Συνήθεις Λύσεις
    Οι συνήθεις λύσεις έχουν υψηλό κόστος αγοράς, λειτουργίας και συντήρησης, δεν είναι ολοκληρωμένες και έχουν παρενέργειες
  • Δακτύλιοι Merus
    Τι είναι οι δακτύλιοι Merus και με ποιον τρόπο επιδρούν στα μόρια του νερού ώστε αυτά να διαλύουν άλατα, σκουριά, άλγη, οργανικές και χημικές επικαθίσεις κτλ.
  • Μαγνήτες Επεξεργασίας Νερού Water Polar
    Επιτέλους! Η εταιρεία που καθιέρωσε τους δακτυλίους Merus στην Ελλάδα,τώρα μπορεί να προσφέρει και τοπικά προστασία οικιακών συσκευών μόνο με 75 ευρώ.
  • Polydex – Ο Οικολογικός Χημικός Καθαρισμός
    Ήπιος αλλά ταχύς χημικός καθαρισμός χωρίς βλαβερά οξέα, με χρήση ιόντων χαλκού νανοτεχνολογίας
  • Sizzle
    Ισχυρό καθαριστικό αλάτων και σκουριάς με αντιδιαβρωτικούς παράγοντες, που δεν διαβρώνει τα μέταλλα και τις άλλες επιφάνειες.
  • SATEC LT 87
    Οικολογικό καθαριστικό υγρό νανοτεχνολογίας που διαλύει τις επικαθίσεις αλάτων. Καταργεί τα οξέα που συνήθως χρησιμοποιούνται στους χημικούς καθαρισμούς. Φιλικό προς το περιβάλλον και προς τον άνθρωπο, δεν διαβρώνει τα μέταλλα όπως τα οξέα.
  • Ξέστρα GRAPHSKILL
    Ξέστρα σωληνώσεων (”γουρουνάκια”) για τον καθαρισμό τους από όλων των ειδών τις επικαθίσεις, καθώς και για άλλες χρήσεις

Δείτε επίσης:
HEIFI-TOP & FERROCLEAN, κορυφαία προστασία στη θέρμανση-ψύξη
– Προστασία των κυκλωμάτων θέρμανσης-ψύξης με τα δύο φίλτρα της Judo GmbH:
– Γερμανικά φίλτρα εξαέρωσης & καθαρισμού νερού σε κυκλώματα θέρμανσης-ψύξης
– 2 σε 1: εξαέρωση και φίλτρανση
– Απαραίτητα σε όλα τα κυκλώματα θέρμανσης και ψύξης, μικρά και μεγάλα.
– Υπερτερούν σε πολλά σημεία έναντι των κοινών εξαερωτών της αγοράς.
– Παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας, αντιδιαβρωτική προστασία, κατάργηση φραξιμάτων και διαρροών, αύξηση θερμαντικής/ψυκτικής απόδοσης και πολλά άλλα λειτουργικά, τεχνικά και οικονομικά οφέλη.

Απόφραξη και Καθαρισμός σωληνώσεων και αγωγών με υδροβολή (νεροβολή)
με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής που διατίθενται και προς πώληση

Χημικός και Μηχανικός Καθαρισμός
από σκουριά, άλατα κ.ά. επικαθίσεις σε υδραυλικές εγκαταστάσεις
Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει με εξειδικευμένα συνεργεία και οικολογικά υλικά το χημικό και καθαρισμό σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εγκαταστάσεις σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία, πλοία, κτίρια γραφείων κτλ.

Ήπιος χημικός και μηχανικός καθαρισμός επιφανειών και υδραυλικών εγκαταστάσεων
Δείτε τη σελίδα ECOSOFT CLEANING SERVICES, όπου παρουσιάζεται η μοναδική μέθοδος καθαρισμού CALSOFT POWDER με ασβεστούχο διάλυμα με ιδιαίτερη χαμηλή πίεση, που απομακρύνει επικαθίσεις κάθε είδους από ευαίσθητες επιφάνειες χωρίς να τις τραυματίζει. Επίσης, στην ίδια σελίδα θα βρείτε και το 100% φυτικής προέλευσης καθαριστικό υγρό FYTOCLEAN LIQUID, το οποίο, ενώ απομακρύνει με την ίδια αποτελεσματικότητα όσο ένα ισχυρό οξύ σκουριές, άλατα, κατάλοιπα τσιμέντου και άλλες ανόργανες επικαθίσεις από κάθε είδους επιφάνειες και από υδραυλικές εγκαταστάσεις, είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Συσκευές AQUA MAGNETICS Μαγνητικός Αποσκληρυντής Νερού
Μαγνητική Συσκευή Ιονισμού των Αλάτων του Νερού, που απομακρύνει παλιές επικαθίσεις σε δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης-ψύξης, πύργους ψύξης, κυκλώματα βιομηχανικού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες κτλ. Για την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος ζητήστε μας να σας στείλουμε ενημερωτικό έντυπο, επειδή δεν υπάρχει αναρτημένη σελίδα στο internet. Μπορείτε όμως να πατήστε εδώ, για να δείτε τη σελίδα που παρουσιάζει τους δακτυλίους επεξεργασίας νερού Merus, που είναι το προϊόν που αντικατέστησε τις συσκευές AQUA MAGNETICS.
Λόγω εκποίησης του παλαιού στοκ μας, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς, στα 2/3 της τιμής των αντίστοιχων μεγεθών δακτυλίων MERUS βιομηχανικού τύπου: βλ. Τιμοκατάλογος Δακτυλίων Merus

Συσκευές SPRINGER Ηλεκτρονικός Αποσκληρυντής Νερού
Ηλεκτρονική Συσκευή Ιονισμού των Αλάτων του Νερού, που απομακρύνει παλιές επικαθίσεις σε δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης-ψύξης, πύργους ψύξης, κυκλώματα βιομηχανικού νερού, ατμολέβητες, ατμογεννήτριες κτλ. Για την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος πατήστε εδώ, για να δείτε το ενημερωτικό έντυπο του προϊόντος σε pdf.
Λόγω εκποίησης του παλαιού στοκ μας, οι συσκευές διατίθενται σε τιμή προσφοράς, στα 2/3 της τιμής των αντίστοιχων μεγεθών δακτυλίων MERUS βιομηχανικού τύπου: βλ. Τιμοκατάλογος Δακτυλίων Merus

Μοιράσου το στα social media