Τα συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους
(ΣΤΠΛ)

Στην ενότητα Προϊόντα & Υπηρεσίες παρουσιάζονται όλες οι τεχνικές προτάσεις της Smart Technical Solutions ταξινομημένες σε ευρύτερες ενότητες. Εκεί μπορείτε να βρείτε με τι ασχολείται η εταιρεία, δηλαδή ποια προϊόντα πουλάει και ποιες υπηρεσίες παρέχει. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να βρείτε εκεί τη λύση για το συγκεκριμένο τεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί, επειδή εκεί παρουσιάζονται ταξινομημένες σε κατηγορίες οι τεχνικές λύσεις και όχι τα τεχνικά προβλήματα.

Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς μπορείτε να δείτε ποια είναι τα συνηθισμένα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ανήκουν στον ίδιο κλάδο της αγοράς με εσάς. Οι κλάδοι της αγοράς είναι διάφορες κατηγορίες παραγωγικών μονάδων, εμπορικών επιχειρήσεων και εταιρειών παροχής υπηρεσιών, ιδιώτες και οργανισμοί, ιδιωτικοί ή δημόσιοι. Συνεπώς, ούτε εκεί είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τη λύση στο τεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί άμεσα, επειδή μπορεί να μην έχει καταχωρηθεί στο δικό σας κλάδο το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, δηλαδή για να μπορείτε να εντοπίζετε το συγκεκριμένο τεχνικό πρόβλημα που σας ενδιαφέρει να λύσετε άμεσα και να βλέπετε στη συνέχεια ποιες λύσεις προτείνουμε για αυτό το πρόβλημα, δημιουργήθηκε η παρούσα ενότητα που ονομάζεται “Τα συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους”. Αυτή η ενότητα είναι, με άλλα λόγια, ένα ευρετήριο τεχνικών προβλημάτων, από το οποίο γίνεται παραπομπή στις αντίστοιχες διαθέσιμες τεχνικές λύσεις, οι οποίες συχνά είναι περισσότερες από μία και βρίσκονται όλες σε διάφορες υπο-ενότητες της ευρύτερης ενότητας “Προϊόντα και Υπηρεσίες”, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν πρακτικά πολύ δύσκολο έως αδύνατο να τις εντοπίσετε όλες ψάχνοντας μόνοι σας μέσα στις εκατοντάδες των σελίδων εκείνης της ενότητας και των υπο-ενοτήτων της.

Στην παρούσα ενότητα θα γίνει μία προσπάθεια ταξινόμησης όλων των τεχνικών προβλημάτων σε κατηγορίες με βάση το είδος της εγκατάστασης. Επειδή υπάρχει μία τεράστια ποικιλία τεχνικών προβλημάτων, επόμενο είναι να μην έχουν καταγραφεί εδώ όλα. Αν δεν μπορείτε να εντοπισετε στην παρούσα ενότητα καμία αναφορά για το τεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί, επικοινωνήστε μαζί μας για να συντάξουμε και να αναρτήσουμε μέσα σε 48 ώρες τη σχετική σελίδα που σας ενδιαφέρει ή/και να σας ενημερώσουμε προφορικά και με email για τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την καταλληλότερη με βάση τις ειδικές ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Οι κατηγορίες των τεχνικών προβλημάτων φαίνονται στο Αριστερό Μενού.

Επίσης, αν για κάποιο τεχνικό πρόβλημά σας δεν έχει αναρτηθεί ακόμα η σχετική σελίδα, τότε, αν δεν θέλετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, έχετε επιπλέον τις εξής επιλογές:

  • Να επισκεφθείτε την ενότητα Παρεμβάσεις σε Υπάρχοντα Εξοπλισμό. Υπάρχει περίπτωση να βρείτε εκεί την πληροφορία που θέλετε, αν υπάρχει αναρτημένη μία σελίδα για τον εξοπλισμό τον οποίο αφορά το τεχνικό πρόβλημά σας.
  • Να κάνετε μία Αναζήτηση (δείτε πάνω δεξιά), για να εμφανιστούν όλες οι σελίδες που περιέχουν στο κείμενό τους το τεχνικό πρόβλημά σας (π.χ. “άλατα“). Αυτή η λύση δεν είναι η ιδανική, επειδή είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν μεταξύ άλλων και πολλές σελίδες που δεν θα σας ενδιαφέρουν.
  • Η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε προφορικά ή γραπτά. Με αφορμή αυτήν την επικοινωνία μας θα φροντίσουμε να αναρτήσουμε μέσα σε 48 ώρες και τη σελίδα που λείπει από την παρούσα ενότητα, ώστε να έχετε και εσείς και άλλοι ενδιαφερόμενοι στο μέλλον εύκολη πρόσβαση στη συγκεκριμένη πληροφορία. Στόχος μας είναι να γίνεται σταδιακά όλο και πιο ολοκληρωμένη αυτή η ενότητα, ώστε να φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να μπορεί ο καθένας να εντοπίζει σε αυτήν το τεχνικό πρόβλημα που τον απασχολεί και να βρίσκει τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις του.

__________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει μέσα στις σελίδες του Αριστερού Μενού για τα επιμέρους τεχνικά προβλήματα να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε για κάθε τεχνικό πρόβλημα που σας ενδιαφέρει να αναζητείτε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες θα βρίσκεστε καθώς θα κάνετε κλικ σε διάφορα σημεία του κειμένου που αφορά το εκάστοτε τεχνικό πρόβλημά σας. Θα είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το τεχνικό πρόβλημά σας αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο σχετικό κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητείτε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με το τεχνικό πρόβλημά σας, οι οποίες έχουν γίνει μετά το μήνα της τελευταίας ενημέρωσης της σελίδας που το παρουσιάζει, ο οποίος αναφέρεται στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας.

Μοιράσου το στα social media