Καθαρισμός, Απολύμανση, Υγιεινή

Σε αυτήν την ενότητα προϊόντων και υπηρεσιών η Smart Technical Solutions παρουσιάζει όλες τις δραστηριότητές της που αφορούν καθαρισμό, απολύμανση και υγιεινή και που αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της συνολικής δραστηριότητας της εταιρείας.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτήν την ενότητα.

Δείτε, επίσης, πιο κάτω και μερικά άλλα θέματα, που ανήκουν σε άλλες ενότητες αλλά σχετίζονται έμμεσα με θέματα καθαριότητας, απολύμανσης και υγιεινής:

  1. PICKLING FLUID και PASSIVATING FLUID, προστασία ανοξείδωτων επιφανειών από την οξείδωση και την ηλεκτρολυτική διάβρωση
    Δύο ιδιαίτερα καυστικά και επικίνδυνα στη χρήση τους υλικά, που επιτυγχάνουν πλήρη και αποτελεσματική αποξείδωση επιφανειών ανοξείδωτων, μπρούτζινων και αλουμινίου, θεραπεύοντας σε βάθος το φαινόμενο του pitting και παθητικοποιώντας την επιφάνεια, ώστε να αποτρέπεται η εκ νέου οξείδωσή της για αρκετά χρόνια. Έτσι, καταργούνται οι εστίες μικροβίων και εξαλείφεται ο κίνδυνος προσβολής από τέτανο που υπάρχει σε περίπτωση τραυματισμού από σκουριασμένα αντικείμενα.
  2. Προσεχώς θα προστεθούν εδώ και άλλα θέματα που έχουν σχέση με καθαριότητα, απολύμανση και υγιεινή αλλά ανήκουν σε άλλες ενότητες αυτού του δικτυακού τόπου, ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων της εταιρείας όσο αφορά καθαριότητα, απολύμανση και υγιεινή.
Μοιράσου το στα social media