Παρεμβάσεις σε Υπάρχοντα Εξοπλισμό

Πείτε μας τον εξοπλισμό σας, για να σας προτείνουμε ορισμένες βελτιώσεις,
ώστε να έχετε κι εσείς τα οφέλη που προσφέρουν οι τεχνικές προτάσεις μας.

Στην ενότητα Προϊόντα & Υπηρεσίες θα βρείτε εκατοντάδες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις. Η καθεμιά από αυτές εφαρμόζεται σε διάφορα είδη εξοπλισμού, προσφέροντας ορισμένα οφέλη κάθε φορά.

Ένα συγκεκριμένο είδος εξοπλισμού, για παράδειγμα ένας λέβητας θέρμανσης, αναφέρεται σε διάφορες σελίδες παρουσίασης διαφόρων τεχνικών προτάσεων της Smart Technical Solutions. Αν κάποιος έχει στην κατοχή του ένα λέβητα θέρμανσης και θέλει να δει συνολικά ποιες παρεμβάσεις προτείνει η εταιρεία για τη βελτίωση της απόδοσής του, την προστασία του από φθορές, τη μείωση του κόστους συντήρησής του, τη μείωση κατανάλωσης καυσίμων και άλλα οφέλη που μπορεί να έχει, μπορεί να δει αυτά τα οφέλη συγκεντρωμένα όλα μαζί σε μία σελίδα μέσα στην παρούσα ενότητα.

Αναζητήστε στο Αριστερό Μενού το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Αν για κάποιον εξοπλισμό σας δεν έχει αναρτηθεί ακόμα η σχετική σελίδα, τότε έχετε τις εξής επιλογές:

  • Να επισκεφθείτε την ενότητα Τα συνήθη Τεχνικά Προβλήματα και οι Λύσεις τους. Υπάρχει περίπτωση να βρείτε εκεί την πληροφορία που θέλετε, μπορεί όμως να μην είναι πλήρης, επειδή μπορεί εκεί να μην αναφέρονται όλα τα είδη τεχνικών προβλημάτων που σχετίζονται με τον εξοπλισμό σας (π.χ. λέβητας).
  • Να κάνετε μία Αναζήτηση (δείτε πάνω δεξιά), για να εμφανιστούν όλες οι σελίδες που περιέχουν στο κείμενό τους το όνομα του εξοπλισμού σας (π.χ. “λέβητας“). Αυτή η λύση δεν είναι η ιδανική, επειδή είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν μεταξύ άλλων και αρκετές σελίδες που δεν σας ενδιαφέρουν.
  • Η καλύτερη λύση είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε προφορικά ή γραπτά. Με αφορμή αυτήν την επικοινωνία μας θα αναρτήσουμε, επίσης, μέσα σε 48 ώρες τη σελίδα που θα μας επισημάνετε ότι λείπει από την παρούσα ενότητα, ώστε να έχετε και εσείς και άλλοι ενδιαφερόμενοι στο μέλλον εύκολη πρόσβαση στη συγκεκριμένη πληροφορία. Στόχος μας είναι να γίνεται σταδιακά όλο και πιο ολοκληρωμένη αυτή η ενότητα και να φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να μπορεί ο καθένας να εντοπίζει σε αυτήν το είδος του εξοπλισμού του και να βρίσκει τις διάφορες βελτιωτικές παρεμβάσεις που προτείνει η εταιρεία μας.

__________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει μέσα στις σελίδες του Αριστερού Μενού σχετικά με τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που προτείνουμε για τα διάφορα είδη εξοπλισμού να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε για κάθε είδος εξοπλισμού που σας ενδιαφέρει να αναζητείτε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες θα βρίσκεστε καθώς θα κάνετε κλικ σε διάφορα σημεία του κειμένου που αφορά το δικό σας εξοπλισμό. Θα είναι πολύ πιθανό να βρίσκετε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν τον εξοπλισμό σας αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο σχετικό κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητείτε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με το είδος του εξοπλισμού σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά το μήνα της τελευταίας ενημέρωσης της σελίδας που παρουσιάζει τις προτεινόμενες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο είδος εξοπλισμού. Ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της κάθε σελίδας αναφέρεται στο κάτω μέρος της.

Μοιράσου το στα social media