Ανοικτή Συζήτηση
κάθε Δευτέρα με Έναυσμα κάποια Κείμενα από Βιβλία

Ο συγγραφέας Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος σας προσκαλεί κάθε Δευτέρα στις 6μμ.
για μία ανοικτή συζήτηση με έναυσμα κάποια κείμενα από τα βιβλία του.
Είσοδος ελεύθερη.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Πρόσκληση για Ανοικτή Συζήτηση στις Εκδόσεις ΜαθητείαΣας ενημερώνω ότι οργανώνω τακτικά ανοικτές συζητήσεις με θέματα που προκύπτουν μέσα από την ανάγνωση κειμένων από τα βιβλία μου.

Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στην οδό Ορφανίδου 18, στα Άνω Πατήσια. Δείτε το χάρτη.

Τα βιβλία αυτά θα μπορούσε κανείς να πει ότι ανήκουν στην κατηγορία των βιβλίων αυτοβοήθειας (self-help), καθώς προτείνουν κάποιους τρόπους για την καλυτέρευση της ζωής μας.

Στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι γραμμένα στο πρώτο ενικό πρόσωπο, επειδή παρουσιάζουν προσωπικά βιώματά μου και δεν δίνουν καμία συμβουλή. Γνωρίζω ότι οι συμβουλές γενικά είναι δύσπεπτες, και γι’ αυτό προτιμώ απλά να εκθέτω τις δικές μου εμπειρίες και από μόνος του ο καθένας να υιοθετεί για τον εαυτό του όσες από τις δικές μου μεθόδους πιστεύει ότι του ταιριάζουν.

Σε κάποιες από τις παρουσιάσεις υπάρχει συνοδεία μουσικής και τραγουδιού από τον αγαπημένο μου φίλο Γιάννη Σαββιδάκη, που δημιουργεί πάντα μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα (διαβάσετε τα σχόλια που μου έγραψε ο Γιάννης για την Πολιτεία της Λευτεριάς).

Είμαι πάντα ανοικτός σε προτάσεις για συμμετοχή και άλλων καλλιτεχνών σε αυτές τις συναντήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όλοι όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με την ομάδα τα προσωπικά τους βιώματα, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο κλίμα συνοδοιπορίας και συντροφικότητας, που λείπει πολύ από τη ζωή μας.

Επειδή ο αριθμός των θέσεων της αίθουσας είναι περιορισμένος και επειδή υπάρχει περίπτωση κάποια Δευτέρα να μη γίνει συνάντηση λόγω κωλύματος, παρακαλώ οπωσδήποτε να με ενημερώνετε με email ή τηλεφωνικά πριν έρθετε.

Αν θέλετε να διαβάσετε τα βιβλία, πατήστε εδώ.

Αν έρθετε σε μία συνάντηση, θα έχετε τη δυνατότητα, εφόσον φυσικά θέλετε, να αγοράσετε τα βιβλία. Αν δεν μπορείτε να έρθετε σε καμία συνάντηση, μπορείτε να τα παραγγείλετε. Για παραγγελίες δείτε τη σελίδα Τιμοκατάλογος Βιβλίων και Πού θα τα Βρείτε.

Ένα Αξιόλογο Βιβλίο είναι το Καλύτερο Δώρο: Διαβάστε αυτή τη σελίδα και σκεφτείτε πόσα αντίτυπα θα χρειαστείτε, είτε για τους φίλους σας είτε για τους επαγγελματικούς συνεργάτες και τους πελάτες σας.

Με εκτίμηση,

Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος
συγγραφέας, εκδότης

Μοιράσου το στα social media