Το Όραμα των Εκδόσεων Μαθητεία

Οι Εκδόσεις Μαθητεία αποτελούν μία μη κερδοσκοπική δραστηριότητα της Smart Technical Solutions. Το όραμα των Εκδόσεων Μαθητεία είναι η διάδοση θετικών μηνυμάτων με σκοπό την εξυγίανση των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που θα βασιστεί απαραίτητα στην εξυγίανση της σχέσης μας με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πολύτιμες έννοιες, όπως είναι η συμφιλίωση με τον εαυτό, η απελευθέρωση από τα δεσμά του νου, η πεποίθηση της αφθονίας και της χαράς, η συντροφικότητα και πολλές άλλες, προάγονται μέσα από τα βιβλία και τις άλλες δραστηριότητες των Εκδόσεων Μαθητεία. Το όραμά μας είναι να εγκαθιδρυθούν αυτές οι πολύτιμες έννοιες στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να πάλλεται η καρδιά όλων μας από Αγάπη του ενός για τον άλλο και, πρώτιστα, για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Αυτή θα είναι η βάση για να λυθούν όλα τα μεγάλα προβλήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα: το οικονομικό, το περιβαλλοντικό, τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός, η διάλυση των οικογενειών, οι πόλεμοι, τα εγκλήματα, η κατάθλιψη, η παράνοια και πολλά ακόμα. Η θέση μας είναι ότι η ανθρωπότητα μπορεί να ανορθωθεί και να φτάσει στο σημείο να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ζωής της σε αυτή τη Γη ελεύθερη από όλα τα βάσανα που η ίδια έχει προξενήσει στον εαυτό της και τα οποία έχει κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενεές που δεν είναι πλέον στη ζωή.

Στο Βιβλίο των Ονείρων περιγράφεται αναλυτικά το όραμα των Εκδόσεων Μαθητεία. Ειδικότερα, στο κεφάλαιο Οι εκδοτικοί οργανισμοί ανά τον κόσμο παρουσιάζεται αναλυτικά το όραμά μας γενικότερα για όλους τους εκδοτικούς οίκους και για το πώς μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πορεία της ανθρωπότητας μέχρι την τελική λύτρωση από τα δεινά της.

Δείτε επίσης: Το Όραμα της Smart Technical Solutions.

Μοιράσου το στα social media