Τον Αύγουστο του 2012 εγκαταστάθηκε ένα σύστημα LEGIONCARE της AQUACARE σε ξενοδοχείο της Ρόδου. Περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την εφαρμογή θα βρείτε εδώ.

Το σύστημα LEGIONCARE προστατεύει ολόκληρο το δίκτυο ύδρευσης από τη λεγεωνέλλα και αποκλείει το ενδεχόμενο να προσβληθούν οι πελάτες σας από τη νόσο των λεγεωναρίων.

Τα τουριστικά πρακτορεία απαιτούν συνήθως από τους ξενοδόχους τη λήψη μέτρων κατά της λεγεωνέλλας και οι υγειονομικές υπηρεσίες των νομαρχιών κάνουν τακτικούς ελέγχους. Το σύστημα LEGIONCARE δίνει οριστική λύση με πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος (χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μικρό κόστος αναλωσίμων). Η λύση αυτή είναι απόλυτα αποδεκτή και από τα πρακτορεία και από τις υγειονομικές υπηρεσίες, έχει δε πολλά πλεονεκτήματα έναντι της υπερχλωρίωσης και του θερμικού σοκ και άλλων μεθόδων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη σύγκριση πατήστε εδώ.

____________________________

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΥΓΡΟ

Μία οικονομική και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της λεγεωνέλλας, με πολύ χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα. Προτείνουμε να τη μελετήσετε και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε μαζί ποια είναι η ιδανική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις.

Μοιράσου το στα social media