Η Smart Technical Solutions, στην προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό τηλεφωνικών ζητήσεων που δέχεται σε καθημερινή βάση από επισκέπτες του δικτυακού τόπου της που ενδιαφέρονται να δώσουν λύσεις σε διάφορα τεχνικά προβλήματά τους, αναζητά ικανά άτομα για συνεργάτες του δικτύου tωλήσεων.Στη σελίδα STS FRANCHISE  θα βρείτε μεταξύ άλλων τις εξής πληροφορίες:

  1. Τα πλεονεκτήματα του Συστήματος Franchise της STS σε σύγκριση με τα άλλα συστήματα συνεργασίας της αγοράς.
  2. Προϋποθέσεις καταλληλότητας συνεργάτη.
  3. Οι βασικοί όροι συνεργασίας.
  4. Τα αντικείμενα της εργασίας του συνεργάτη (αυτά αναλύονται σε ξεχωριστή σελίδα, μόνο για όσους συμφωνούν με τα τρία προηγούμενα θέματα και θέλουν να προχωρήσουν σε βαθύτερη ενημέρωση).

Αφού μελετήσετε προσεκτικά τα 4 πιο πάνω θέματα και βεβαιωθείτε ότι αυτή η πρόταση σας ενδιαφέρει και ότι είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μιας τέτοιας συνεργασίας όπως αυτές περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε μία πρώτη γνωριμία.

Παράλληλα, σε περίπτωση που διαθέτετε κάποιον ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο που παραμένει ξενοίκιαστος, δείτε και τη σελίδα Ζητούνται ιδιοκτήτες αναξιοποίητων επαγγελματικών χώρων, για να ενημερωθείτε για μία ακόμα δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας, που μπορεί να αποδειχθεί πολύ προσοδοφόρα παρά την οικονομική κρίση.

Μοιράσου το στα social media