Διαφημιστείτε στο δικτυακό τόπο www.sts.gr!

Η Smart Technical Solutions σας προσκαλεί να διαφημιστείτε στο δικτυακό της τόπο, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών θεμάτων σε σύγκριση με τους άλλους τεχνικούς δικτυακούς τόπους της Ελλάδας και έχει από τα πιο υψηλά στατιστικά επισκεψιμότητας με σταθερά αυξητική τάση μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ποιοι μπορούν να διαφημιστούν

Αν ανήκετε σε μία από τις πιο κάτω κατηγορίες*, μπορείτε να διαφημιστείτε στο δικτυακό τόπο www.sts.gr:

 • Τεχνική εταιρεία, γραφείο μελετών
 • Παραγωγική μονάδα τεχνικών προϊόντων κάθε είδους
 • Μηχανικός οποιασδήποτε ειδικότητας
 • Εργολάβος ή τεχνίτης οποιασδήποτε ειδικότητας
 • Εμπορική εταιρεία τεχνικών προϊόντων κάθε είδους
 • Εξοπλισμοί και τροφοδοσίες για επιχειρήσεις κάθε είδους
 • Εμπορική εταιρεία καταναλωτικών αγαθών τεχνικής φύσης
 • Κατάστημα λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών τεχνικής φύσης
 • Παροχή υπηρεσιών κάθε είδους προς επιχειρήσεις και ιδιώτες
  (μεταφορές, αποθηκεύσεις, καθαρισμοί, απολυμάνσεις, φυλάξεις κτλ.)

*Αν δεν θεωρείτε ότι ανήκετε σε μία από τις πιο πάνω κατηγορίες αλλά παρόλα αυτά επιθυμείτε να διαφημιστείτε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετήσιο κόστος διαφήμισης

Απλή καταχώριση και banner Αρχικής Σελίδας
Το ετήσιο κόστος της διαφήμισης ξεκινάει από 75€ για απλή καταχώριση σε λίστα διαφημιζομένων μέσα σε κάποιο από τα θέματα του Αριστερού Μενού (με τα πλήρη στοιχεία του διαφημιζομένου, σύντομο κείμενο παρουσίασης και σύνδεσμο (link) προς το δικτυακό του τόπο) και φθάνει μέχρι τις 5.000€ για το Κεντρικό Banner στην Αρχική Σελίδα (με σύνδεσμο προς το δικτυακό τόπο του διαφημιζομένου ή προς τις σελίδες της καταχώρισής του μέσα στο www.sts.gr).

Σύνδεσμος (link) στο Επάνω Μενού
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα για σύνδεσμο μίας ή δύο λέξεων στο Επάνω Μενού, που το βλέπουν συνέχεια οι επισκέπτες, σε όποια σελίδα του δικτυακού τόπου και αν βρεθούν. Αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να οδηγεί είτε στο δικτυακό τόπο του διαφημιζομένου είτε σε σελίδα που θα βρίσκεται μέσα στο www.sts.gr (βλ. επόμενη παράγραφο). Το ετήσιο κόστος αυτών των συνδέσμων κυμαίνεται μεταξύ 2.000€ και 4.000€, ανάλογα με τη σειρά που θα καταλάβει ο σύνδεσμος μέσα στο μενού.

Δημιουργία σελίδων με σύνδεση στο Αριστερό Μενού
Τέλος, η ένταξη μίας ή περισσότερων σελίδων σε ένα από τα θέματα του Αριστερού Μενού έχει ετήσιο κόστος από 150€ και πάνω, ανάλογα με τον αριθμό των σελίδων που θα αναρτηθούν. Οι σελίδες μπορούν να έχουν κάθε είδους περιεχόμενο (video που θα αναρτηθεί στο YouTube, links προς αρχεία pdf κτλ.)

Προβολή στο Google, στο Facebook κ.ά.
Με επιπλέον χρέωση είναι δυνατο να προβληθεί η καταχώριση του διαφημιζομένου στο www.sts.gr, αλλά και ο δικός του δικτυακός τόπος, σε διάφορα διεθνή και ελληνικά sites, με χρήση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιά. Συνιστούμε ιδιαίτερα το πρόγραμμα Google Adwords (Pay Per Click) και το Facebook Advertising.

Τρόπος πληρωμής και άλλοι όροι συνεργασίας
Στις πιο πάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Τα ποσά μέχρι 500€ πληρώνονται προκαταβολικά για κάθε έτος και τιμολογούνται εφάπαξ.
Τα μεγαλύτερα ποσά τιμολογούνται και πληρώνονται σταδιακά. Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συνεργασία πριν ολοκληρωθεί ένα έτος.

Εξυπηρέτηση των πελατών του διαφημιζομένου ή μεταπώληση
των ειδών του από την Smart Technical Solutions

Εξυπηρέτηση πελατών
Μία προαιρετική πρόσθετη υπηρεσία είναι η απασχόληση της γραμματείας ή και των franchisees της Smart Technical Solutions στην εξυπηρέτηση των πελατών του διαφημιζομένου. Αυτή η υπηρεσία έχει πρόσθετη επιβάρυνση, όμως μπορεί να γίνει συμφωνία αντί της πρόσθετης επιβάρυνσης να αμείβεται η Smart Technical Solutions με κάποιο ποσοστό προμήθειας σε περίπτωση πώλησης.

Μεταπώληση
Επιπλέον, αν η Smart Technical Solutions κρίνει ότι την ενδιαφέρει να προωθήσει συστηματικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του διαφημιζομένου, τότε μπορεί, παράλληλα με τη διαφήμιση του διαφημιζομένου, να υπάρξει και δεύτερη συνεργασία όσο αφορά την εμπορική διακίνηση και μεταπώληση των προϊόντων ή υπηρεσιών του από τη Smart Technical Solutions. Αναλυτικότερες πληροφορίες για μία τέτοιου είδους συνεργασία θα βρείτε εδώ.

Διαφήμιση χωρίς πάγιο κόστος για το διαφημιζόμενο,
με πληρωμή προμήθειας επί των πωλήσεων

Για αυτήν την εναλλακτική πρόταση, που σίγουρα είναι πολύ πιο εξυπηρετική για όσους δεν διαθέτουν budget για διαφήμιση, δείτε τη σχετική σελίδα στο Αριστερό Μενού.

Μοιράσου το στα social media