Ο Ανανεωμένος Δικτυακός Τόπος
της Smart Technical Solutions

Τον Μάιο του 2012, μετά από 18 μήνες που χρειάστηκαν για την αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη web marketing consultant και στη συνέχεια για τη μεταφορά όλων των πληροφοριών του παλιού δικτυακού τόπου στον καινούργιο, ο ανανεωμένος δικτυακός τόπος της Smart Technical Solutions τέθηκε επιτέλους στη διάθεση των φίλων και τακτικών επισκεπτών του, που είναι ιδιώτες, μηχανικοί, τεχνίτες, επιχειρηματίες κτλ.

Αν αυτόν τον δικτυακό τόπο …

… τον είχατε αγαπήσει, τώρα θα τον λατρέψετε,
επειδή η νέα δομή του είναι εντελώς φιλική για τον επισκέπτη, που μπορεί πλέον να βρίσκει ό,τι ψάχνει σε ελάχιστο χρόνο, είτε μέσω του Επάνω Μενού και στη συνέχεια από το Αριστερό Μενού είτε με την Αναζήτηση που βρίσκεται πάνω δεξιά.

… δεν είχε τύχει να τον γνωρίσετε, τώρα θα τον βρίσκετε σίγουρα συνέχεια μπροστά σας,
επειδή στη νέα μορφή του έχει γίνει πολύ πιο φιλικός για τις μηχανές αναζήτησης και επειδή πλέον προστίθενται σε καθημερινή βάση πολλά νέα θέματα με πολύ τεχνικό κείμενο, που αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθείτε σε αυτόν μέσω του Google ή άλλης μηχανής αναζήτησης με τα διάφορα λήμματα αναζήτησης που χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να βρείτε μία λύση σε κάποιο τεχνικό πρόβλημά σας.

… τον χρησιμοποιούσατε ως τεχνικό οδηγό σας, τώρα θα γίνει η τεχνική εγκυκλοπαίδειά σας,
επειδή ο ρυθμός ανάρτησης νέων θεμάτων έχει πολλαπλασιαστεί, ενώ πολύ περισσότερα ενδιαφέροντα τεχνικά θέματα προστίθενται συνεχώς στη λίστα αναμονής θεμάτων προς ανάρτηση. Παράλληλα δε, η ενότητα Πελάτες & Εφαρμογές δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αναζητούν μέσα στο δικτυακό τόπο τεχνικές λύσεις με όποιο κριτήριο αναζήτησης θέλουν. Τέλος, στα Νέα Θέματα μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά “τι καινούργιο υπάρχει”.

Μοιράσου το στα social media