Καλωσήλθατε στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο
της Smart Technical Solutions!

Οδηγίες Πλοήγησης

Η Smart Technical Solutions παρουσιάζει σε αυτόν τον ανανεωμένο δικτυακό τόπο, που τον Μάιο του 2012 αντικατέστησε τον παλιό δικτυακό τόπο της εταιρείας*, επιλεγμένες αξιόπιστες καινοτόμες και οικολογικές τεχνολογίες που δίνουν λύσεις σε μεγάλη ποικιλία τεχνικών προβλημάτων όλων των κλάδων.

Αυτός ο δικτυακός τόπος δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά, επειδή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στον τεχνικό κόσμο (τεχνικές εταιρείες, βιομηχανίες, μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων) αλλά και σε ιδιώτες και επιχειρηματίες που συχνά αναζητούν σε αυτόν λύσεις σε χρόνια ή έκτακτα προβλήματα που δεν γνωρίζουν πώς να τα αντιμετωπίσουν.

Στο Επάνω Μενού, στη θέση “Προϊόντα και Υπηρεσίεςέχει γίνει μία ταξινόμηση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία σε κατηγορίες, για την πιο εύκολη αναζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων.

Στην ενότητα Η Εταιρεία μπορείτε να δείτε το προφίλ της εταιρείας, το όραμά της, την οργανωτική δομή της, τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει στους πελάτες της και άλλα θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Στη σελίδα Πρώτη Γνωριμία θα βρείτε μερικά από τα πιο σημαντικά τεχνικά προβλήματα που λύνουν οι καινοτόμες τεχνολογίες που προτείνει η Smart Technical Solutions. Επίσης, εκεί θα βρείτε και ένα απλό σύστημα για να εντοπίσετε τα θέματα που είναι πιο πιθανό να σας ενδιαφέρουν, ανάλογα με τη δραστηριότητα ή την εξειδίκευσή σας.

Στην ενότητα Πελάτες & Εφαρμογές θα βρείτε:

 1. Σχετικά με τους Πελάτες της Εταιρείας:

  1. Κατάλογο πελατών της εταιρείας
  2. Αντιπροσωπευτικά κείμενα τεχνικών προτάσεων και οικονομικών προσφορών που έχουν σταλεί κατά καιρούς για διάφορα θέματα σε υποψήφιους πελάτες
  3. Αναλυτικές περιγραφές εφαρμογών, όπου παρουσιάζονται διεξοδικά το τεχνικό πρόβλημα του πελάτη με τις αρνητικές συνέπειές του, η λύση που εφαρμόστηκε, ο τρόπος που διαπιστώθηκε η επιτυχία της εφαρμογής και τα μετρήσιμα τεχνικά και οικονομικά οφέλη που αποκόμισε τελικά ο πελάτης.
 2. Σχετικά με τις Δυνατότητες Εφαρμογών:

  1. Κείμενα για συνήθη τεχνικά προβλήματα και πώς αντιμετωπίζονται με τις τεχνολογίες που προτείνει η εταιρεία
  2. Ποιες παρεμβάσεις βελτίωσης απόδοσης ή πρόληψης προβλημάτων προτείνει η εταιρεία για κάθε διαφορετικό είδους εξοπλισμού
  3. Ποιες παρεμβάσεις προτείνει για κάθε διαφορετικό κλάδο της αγοράς.

Στη σελίδα Νέα Θέματα παρουσιάζονται οι σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου ταξινομημένες με βάση το μήνα που δημιουργήθηκαν ή τροποποιήθηκαν. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα:

 • στους τακτικούς επισκέπτες (μηχανικούς, τεχνίτες, ιδιώτες κ.ά.) να εξοικονομούν χρόνο, καθώς μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τα νέα θέματα που δεν έχουν δει σε παλαιότερες επισκέψεις τους επειδή δεν είχαν ακόμα αναρτηθεί,
 • στους αντιπροσώπους και τους franchisees της εταιρείας να ενημερώνονται τακτικά για τις νέες δραστηριότητές της, ώστε να προτείνουν τις αντίστοιχες τεχνικές λύσεις στους πελάτες τους.

Στο Blog (Ιστολόγιο)* της εταιρείας δημοσιεύονται άρθρα για διάφορα τεχνικά και άλλα θέματα, ταξινομημένα με βάση τη χρονική σειρά ανάρτησής τους. Υπάρχει, επίσης, η ταξινόμηση των άρθρων κατά Κατηγορίες.

Ο αγγλικός δικτυακός www.stseurope.com τόπος της εταιρείας δεν έχει ενημερωθεί ακόμα πλήρως. Θα βρείτε, πάντως, μερικά θέματα αναστημένα εκεί. Αν χρειάζεστε άλλα κείμενα στα Αγγλικά, τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα στον αγγλικό δικτυακό τόπο μας, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας τα στείλουμε.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των επισκεπτών αυτού του δικτυακού τόπου, ανεξάρτητα από γεωγραφική περιοχή, υπάρχει στην ενότητα Τοπικοί Αντιπρόσωποι κατάλογος συνεργατών της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Παράλληλα με το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων, η Smart Technical Solutions αναπτύσσεται και με τη μέθοδο Franchise, που στη δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε προσφέρει μία πολύ καλή διέξοδο για δραστήρια άτομα που είναι πωλητές ή μηχανικοί ή διαθέτουν τεχνική κατάρτιση, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα χωρίς αρχικό κεφάλαιο και με σχεδόν μηδενικά λειτουργικά έξοδα να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, με πολύ μικρές πιθανότητες αποτυχίας, καθώς στηρίζονται στην υπάρχουσα τεχνογνωσία και υποδομή της εταιρείας.

Στη σελίδα Ενσωμάτωση και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών θα δείτε με ποια διαδικασία η Smart Technical Solutions εντοπίζει, επιλέγει και προωθεί στην αγορά νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνολογίες, εμπλουτίζοντας έτσι την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της και βοηθώντας τους κατόχους αυτών των τεχνολογιών να τις βάλουν στην αγορά. Αν θέλετε να μας προτείνετε να παρουσιάσουμε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και να προωθήσουμε στην αγορά κάποιες νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνολογίες, επικοινωνήστε μαζί μας, αφού μελετήσετε αυτή τη σελίδα και κρίνετε ότι αυτές οι τεχνολογίες πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εκεί.

Στη σελίδα Διαφημιστείτε Εδώ! η Smart Technical Solutions προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να διαφημιστεί στο δικτυακό της τόπο, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία τεχνικών θεμάτων σε σύγκριση με τους άλλους τεχνικούς δικτυακούς τόπους της Ελλάδας και έχει από τα πιο υψηλά στατιστικά επισκεψιμότητας με σταθερά αυξητική τάση μέσα στα τελευταία χρόνια.

Για όσους επισκέπτες το επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα Εγγραφής στο Newsletter της εταιρείας, για να λαμβάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώσεις για διάφορα ενδιαφέροντα τεχνικά προβλήματα, μαζί με τις αντίστοιχες οικολογικές λύσεις τους που προτείνει η εταιρεία.

Στη σελίδα Newsletter παρουσιάζονται μερικά από τα θέματα που έχουν σταλεί κατά καιρούς με Email Newsletter στους συνδρομητές. Η ποικιλία των θεμάτων αυτών δείχνει μόνο ένα μικρό μέρος από το μεγάλο εύρος εφαρμογών των πολλών και διαφορετικών τεχνικών θεμάτων με τα οποία ασχολείται η Smart Technical Solutions, που όλα έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά τους την καινοτομία και την οικολογία.

Στη σελίδα Έκτακτες Προσφορές παρουσιάζονται προϊόντα με ειδικές εκπτώσεις που βρίσκονται κατά καιρούς σε προσφορά για διάφορους λόγους (εκποίηση στοκ, προϊόντα παλαιότερης τεχνολογίας, έκπτωση γνωριμίας νέου προϊόντος κ.ά.).

Στη σελίδα Τιμοκατάλογοι, για τη διευκόλυνση του επισκέπτη, παρατίθενται σύνδεσμοι (links) προς όλους τους τιμοκαταλόγους που υπάρχουν μέσα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και οι οποίοι είναι οι εξής:
1. Συγκεντρωτικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων και Υπηρεσιών,
2. Επιμέρους Τιμοκατάλοι Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) παρουσιάζονται οι πιο συχνές απορίες, αμφιβολίες και αντιρρήσεις που προξενούν οι καινοτόμες τεχνικές προτάσεις  της Smart Technical Solutionsσε όσους ενημερώνονται γι’ αυτές για πρώτη φορά. Μαζί με τις ερωτήσεις αυτές υπάρχουν, φυσικά, και οι αντίστοιχες απαντήσεις. Η ταξινόμηση των FAQ’s έχει γίνει με τη σειρά που εμφανίζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στο Αριστερό Μενού.

Τέλος, στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την Ελάχιστη Αξία Παραγγελίας καθώς και τους άλλους Όρους Συνεργασίας της εταιρείας με τους πελάτες της.

Ελπίζουμε οι πιο πάνω οδηγίες να σας κατατόπισαν για τις δυνατότητες που σας προσφέρει αυτός ο δικτυακό τόπος και να σας βοηθήσουν να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο, ώστε να λάβετε μία ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις καινοτόμες και οικολογικές προτάσεις που περιλαμβάνει και – το κυριότερο – σχετικά με τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από την εφαρμογή τους στις δικές σας εγκαταστάσεις.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, που παρουσιάζει τον πλούσιο κόσμο της καινοτομίας και της οικολογίας της Smart Technical Solutions!

________________________________________

* Η μεταφορά από τον παλιό δικτυακό τόπο στον καινούργιο πραγματοποιήθηκε με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία από την εταιρεία SMART DIGITAL MEDIA, τηλ. 210-3613375, η οποία έχει επίσης αναλάβει και τη συντήρηση και την προβολή του νέου δικτυακού τόπου στο internet.

Μοιράσου το στα social media