Επενδυτικές Προτάσεις μας για Ελλάδα και Εξωτερικό

Τον Ιούλιο του 2007 στείλαμε το πιο κάτω κείμενο με email σε μία επενδυτική εταιρεία που διαχειρίζεται και επενδύει κεφάλαια στους τομείς του περειβάλλοντος και της ενέργειας. Το παραθέτουμε προς ανάγνωση και μελέτη από όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει σε καινοτόμες τεχνολογίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες και έναρξη συζητήσεων επικοινωνήστε μαζί μας, αφού μελετήσετε το πιο κάτω κείμενο και τις σελίδες στις οποίες παραπέμπει, εφόσον υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας παρουσιάζουμε τη σελίδα Εξαγωγές Ελληνικών Τεχνολογιών του δικτυακού τόπου μας. Ανάμεσα στις καινοτόμες τεχνολογίες που θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα, εκτιμούμε ότι αυτές που μπορεί να ενδιαφέρουν την εταιρεία σας για μία πιθανή επένδυση είναι οι εξής:

 • AGROCARE
  Κάθε ψεκαστικό μηχάνημα φυτοφαρμάκων στον κόσμο θα μπορούσε να έχει εγκατεστημένο επάνω του αυτό το σύστημα, για αύξηση της παραγωγής, προστασία των φυτών από ασθένειες, εξοικονόμηση φαρμάκων και πολλά άλλα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρει αυτό το σύστημα. Μας ενδιαφέρει η εύρεση επενδυτή για προώθηση αυτού του συστήματος στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και για μαζική παραγωγή για τη δραστική μείωση του κόστους κατασκευής του.
 • MARCALOR
  Πολύ οικονομικά θερμαντικά σώματα πέτρας, μαρμάρου και γρανίτη. Μας ενδιαφέρει και εδώ η επένδυση στη μαζική παραγωγή για μείωση του κόστους και στην εύρεση αντιπροσώπων στο εξωτερικό.
 • SAFE TREE
  Αυτή είναι ίσως η πιο μεγάλη από τις επενδυτικές ευκαιρίες που κρατάμε στα χέρια μας. Με αυτό το μοναδικό σύστημα μπορούμε να φυτεύουμε δέντρα και άλλα φυτά με ιδιαίτερα γρήγορη ανάπτυξη στην έρημο ή σε άλλες άνυδρες περιοχές, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να τα ποτίζουμε ή να τα προστατεύουμε ιδιαίτερα από ασθένειες, καθώς αναπτύσσουν ένα υγιέστατο ριζικό σύστημα. Το χρειάζονται άμεσα πολλές χώρες στην Αφρική, στην Ασία, στην Αμερική, στην Ωκεανία, αλλά και στην Ευρώπη ακόμα, σε ορισμένες περιοχές.
  Μπορεί να βοηθήσει πολύ και στο ενεργειακό πρόβλημα, καθώς μπορούν να γίνουν μεγάλες φυτείες δέντρων που παράγουν πολλή ξυλεία για την παραγωγή οικονομικής βιομάζας, χωρίς το κόστος ποτίσματος, φυτοπροστασίας και αγοράς καλλιεργήσιμης έκτασης.
  Ζητείται επενδυτής για την κεντρική μονάδα μαζικής παραγωγής στην Ελλάδα και τοπικοί επενδυτές για δευτερεύουσα παραγωγή και εφαρμογές φύτευσης των δέντρων σε εκτάσεις που θα διατεθούν για το σκοπό αυτό από κυβερνήσεις κρατών.
 • STOPCOR
  Ζητούνται επενδυτές για την πώληση αυτής της ευρεσιτεχνίας σε διάφορες χώρες του κόσμου, για τη δημιουργία μονάδων παραγωγής αυτών των απλών και αποτελεσματικών συστημάτων προστασίας των μετάλλων από τη διάβρωση. Μερικές μόνο από τις εφαρμογές αυτής της εξαιρετικά απλής και οικονομικής όσο και αποτελεσματικής τεχνολογίας είναι οι εξής:

 • VIOLAGRO
  Έξυπνο πατενταρισμένο δίχτυ ελαιοσυλλογής. Μας ενδιαφέρει και εδώ η μείωση του κόστους παραγωγής και η εύρεση αντιπροσώπων σε χώρες που παράγουν ελιές, ξηρούς καρπούς και άλλα προϊόντα που συλλέγονται με δίχτυ.
 • WINWET
  Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά σημαντικότητας επενδυτική πρότασή μας. Καταργούμε όλα τα ασφαλτόπανα και τα ελαστομερή επικαλυπτικά υλικά στις ταράτσες και κάνουμε τη μόνωση με εμποτισμό, δηλαδή πλήρη αδιαβροχοποίηση της επιφάνειας σε αρκετά μεγάλο βάθος. Πετυχαίνουμε έτσι πολύ μεγάλη οικονομία, ταχύτητα στο έργο και πρακτικά απεριόριστη διάρκεια ζωής της μόνωσης, πλεονεκτήματα που οι άλλες μέθοδοι δεν μπορούν να προσφέρουν. Και εδώ μας ενδιαφέρει επένδυση στη μαζική παραγωγή, αλλά και στην ανάπτυξη πανελλαδικού και διεθνούς δικτύου αντιπροσώπων και άλλων ενεργειών μάρκετινγκ, όπως είναι πιστοποιήσεις, ετικέτες κτλ. Σημειώστε ότι αυτήν την τεχνολογία δεν μπορούν να την αντιγράψουν οι ανταγωνιστές, ακόμα και αν αναλύσουν τη χημική σύνθεση των υλικών, επειδή δεν μπορούν να βρουν τις πρώτες ύλες.
 • Ανακλαστικές ή Ψυχρές Βαφές
  Αναφερόμαστε κυρίως στην ανακλαστική βαφή ANTITHERM. Με εφαρμογή σε ταράτσες και εξωτερικούς τοίχους πετυχαίνουμε μείωση της θερμοκρασίας κατά 8-10 βαθμούς Κελσίου και εξοικονόμηση ενέργειας το χειμώνα, αν βάψουμε και τους εσωτερικούς τοίχους και τα ταβάνια.
 • Ψυχρή Σύντηξη, η Λύση στο Ενεργειακό Πρόβλημα του Πλανήτη (Cold Fusion)
  Ψυχρή Σύντηξη: Μία Επενδυτική Ευκαιρία Χωρίς Όρια
  Αυτό είναι μία πολύ σημαντική επένδυση, αν σας ενδιαφέρει να το συζητήσουμε. Εμείς έχουμε ήδη επενδύσει ένα μικρό ποσό εδώ και περιμένουμε στο τέλος του έτους να είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να πουλάμε συστήματα για Αφαλάτωση Θαλασσινού Νερού με Ψυχρή Σύντηξη. Αν όλα πάνε καλά, πρόκειται για κάτι το πραγματικά πολύ μεγάλο.
 • Η ίδια η εταιρεία μας μπορεί να έχει επενδυτικό ενδιαφέρον. Το www.sts.gr θέλουμε να μεταφραστεί εξολοκλήρου στο www.stseurope.com, ώστε να βγούμε με αξιώσεις στο εξωτερικό με γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Καθημερινά δεχόμαστε γύρω στις 30 ζητήσεις για διάφορα τεχνικά ζητήματα από επισκέπτες του site μας. Δίνουμε λύσεις και από εκεί έχουμε το κέρδος μας. Αυτό το πρωτότυπο και δυναμικό επιχειρηματικό σχήμα θα μπορούσε να εξαπλωθεί διεθνώς αν έμπαιναν κάποιες βάσεις που σίγουρα χρειάζονται κεφάλαια.

Παρακαλούμε εξετάστε τα πιο πάνω θέματα και ενημερώστε μας αν πιστεύετε ότι έχουν ενδιαφέρον για την εταιρεία σας.

Μοιράσου το στα social media