Το Πελατολόγιο της Smart Technical Solutions 

Η Smart Technical Solutions, λόγω του ευρέως αντικειμένου της, έχει πελάτες όλων των κατηγοριών, από μεμονωμένους ιδιώτες και πολυκατοικίες μέχρι μεγάλες βιομηχανίες, ναυτιλιακές και τεχνικές εταιρείες.. Καθημερινά επισκέπτονται τον παρόντα δικτυακό τόπο, κυρίως μέσω των μηχανών αναζήτησης, εκατοντάδες άτομα (ιδιώτες, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, μηχανικοί, τεχνίτες κ.ά.) που αναζητούν λύσεις σε διάφορα τεχνικά προβλήματά τους.

Οι κυριότερες κατηγορίες πελατών που περιλαμβάνονται στο πελατολόγιο της εταιρείας αναφέρονται στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς, όπου γίνεται παράλληλα και μία αναλυτική παρουσίαση των κυριότερων τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος, καθώς επίσης και των, ως επί το πλείστον καινοτόμων, λύσεων που προτείνει η εταιρεία.

Μία ακόμα ευρύτερη εικόνα του πελατολογίου και των διαφόρων εφαρμογών των τεχνικών λύσεων που προτείνει η εταιρεία σε κάθε κλάδο αγοράς θα βρείτε στην ευρύτερη ενότητα Πελάτες & Εφαρμογές.

Πολλοί από τους ικανοποιημένους πελάτες της Smart Technical Solutions έχουν γίνει τακτικοί πελάτες της, όχι μόνο στα αντικείμενα της αρχικής συνεργασίας τους με την εταιρεία αλλά και σε άλλα αντικείμενα που δέχτηκαν να δοκιμάσουν λόγω της εμπιστοσύνης που ένιωσαν κατά την πρώτη συνεργασία τους με την εταιρεία. Αυτοί οι ικανοποιημένοι πελάτες αποτελούν ισχυρά κέντρα συστάσεων για άλλους πελάτες, τους οποίους παραπέμπουν στην εταιρεία όποτε πληροφορούνται ότι αντιμετωπίζουν κάποιο από τα τεχνικά προβλήματα που είναι σε θέση να λύσει η εταιρεία, χρησιμοποιώντας κατά κανόνα καινοτόμες, οικολογικές και οικονομικές τεχνολογίες, που είναι δοκιμασμένες για την αποτελεσματικότητα και την απλότητά τους.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς τους πελάτες μάς έχουν δηλώσει ότι μπορούμε να δίνουμε τα τηλέφωνά τους και άλλα στοιχεία τους σε κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο πελάτη μας που θέλει να τους ρωτήσει για τη θετική εμπειρία που είχαν από τη συνεργασία μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media