Ζητούνται ιδιοκτήτες αναξιοποίητων επαγγελματικών χώρων

για τη δημιουργία επικερδών καταστημάτων της

Smart Technical Solutions

με πολύ μικρό αρχικό κεφάλαιο και ασήμαντα λειτουργικά έξοδα.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ζητά η Smart Technical Solutions, εταιρεία μονωτικών υλικών νέας τεχνολογίας και άλλων καινοτόμων τεχνικών ειδών για τη δημιουργία υποκαταστημάτων, μικρή επένδυση, υψηλά ποσοστά κέρδους, υποστήριξη με πελατολόγιο που μας βρίσκει καθημερινά από το site μας, που εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Το σκεπτικό αυτής της πρότασης είναι το εξής:

 1. ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
  Η εταιρεία μας χρειάζεται να έχει όσο γίνεται περισσότερα σημεία πώλησης, χωρίς να χρειαστεί να επενδύσει για να τα αποκτήσει, προκειμένου να είναι σε θέση να διατηρεί χαμηλές τιμές για τους πελάτες της. Έτσι, θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί ευκολότερα τους πελάτες όλων των γεωγραφικών περιοχών, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται με διαφημιστικές πινακίδες και άλλα μέσα.
 2. ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  Επίσης, χρειάζεται ικανούς ανεξάρτητους συνεργάτες πωλήσεων για να τους αναθέτει τις δεκάδες των τηλεφωνικών εισερχόμενων ζητήσεων που συνεχίζει παρά την κρίση να λαμβάνει καθημερινά στο τηλεφωνικό της κέντρο από ενδιαφερόμενους δυνητικούς πελάτες (ιδιώτες, επαγγελματίες, εταιρείες κάθε είδους, δημόσιο τομέα, οργανισμούς κ.ά.) που επισκέφθηκαν το δικτυακό τόπο μας και επιθυμούν να δώσουν μία οριστική, αξιόπιστη και οικονομική λύση σε κάποιο τεχνικό πρόβλημά τους.
 3. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
  Σήμερα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, πάρα πολλά καταστήματα και γραφεία παραμένουν ξενοίκιαστα σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, στερώντας έτσι τους ιδιοκτήτες τους από το εισόδημα του ενοικίου.
 4. ΠΟΛΛΑ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΑ
  Σε πολλές ελληνικές οικογένειες που έχουν στην ιδιοκτησία τους τέτοια ακίνητα υπάρχουν κάποια ικανά άτομα που λόγω της κρίσης είναι άνεργα. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι να απασχοληθούν αυτά τα άτομα αξιοποιώντας αφενός την ανεκμετάλλευτη ιδιοκτησία τους και αφετέρου όλη την τεχνογνωσία της Smart Technical Solutions.
 5. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ Ή ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
  Ένα συνηθισμένο κατάστημα οποιασδήποτε εξειδίκευσης έχει πάντα νεκρούς χρόνους, κατά τους οποίους ο υπεύθυνος του καταστήματος δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Η συνεργασία με τη Smart Technical Solutions δίνει την απόλυτη λύση σε αυτό το πρόβλημα, δεδομένου ότι όλοι οι franchisees έχουν μέσω του CRM πρόσβαση σε όλο το πελατολόγιο της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μπορούν ανά πάσα στιγμή, όποτε έχουν κάποιο κενό χρόνο, να επικοινωνούν με όποιον παλιό πελάτη θέλουν με σκοπό την αναθέρμανση της σχέσης και την πώληση.
 6. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ
  Το ποσό της αρχικής επένδυσης είναι μηδαμινό και αφορά αποκλειστικά και μόνο τη στοιχειώδη διαμόρφωση του χώρου και την αγορά μίας ελάχιστης ποσότητας από μερικά είδη για έκθεση και επίδειξη στους πελάτες μέσα στο χώρο του καταστήματος ή γραφείου.
 7. ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
  Δεδομένου ότι το ακίνητο είναι ιδιόκτητο, ο συνεργάτης δεν πληρώνει ενοίκιο. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να κάνει έναρξη επιτηδεύματος πριν βεβαιωθεί ότι έχει ικανοποιητικό εισόδημα. Έξοδα διαφήμισης δεν χρειάζονται, επειδή η εταιρεία τον τροφοδοτεί διαρκώς με νέες ζητήσεις. Συνεπώς, τα λειτουργικά έξοδα παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.
 8. ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  Το ποσοστό κέρδους που αναλογεί στον ανεξάρτητο συνεργάτη είναι το 50% του μικτού κέρδους των πωλήσεών του, είναι δηλαδή κατά 10% υψηλότερο από το ποσοστό που δικαιούται ένας απλός franchisee της εταιρείας που δεν δημιουργεί δικό του κατάστημα ή γραφείο και ως εκ τούτου δεν διαθέτει δικό του πελατολόγιο.
 9. ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ
  Η μέχρι τώρα εμπειρία μας διδάσκει ότι ένας νέος συνεργάτης είναι πολύ δύσκολο να αποδώσει άμεσα εργαζόμενος μακριά από την εταιρεία μας. Μία χρονική περίοδος καθημερινής παρουσίας στην έδρα της εταιρείας στα Άνω Πατήσια για 6 μήνες τουλάχιστον κρίνεται απαραίτητη για την εκπαίδευση ενός νέου συνεργάτη και τη δημιουργία ενός βασικού πελατολογίου μέσα από την καθημερινή επικοινωνία με πελάτες που ζητούν λύσεις στα τεχνικά προβλήματά τους. Μετά από αυτήν την αρχική περίοδο είναι σε θέση, αν θέλει, ο συνεργάτης να ανοίξει δικό του μαγαζί ή γραφείο.
 10. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
  Κατά τα άλλα ισχύουν οι όροι συνεργασίας που αναφέρονται στη σελίδα STS Franchise, καθώς και άλλα θέματα που αναλύονται σε αυτή τη σελίδα, όπως είναι για παράδειγμα οι προϋποθέσεις για να μπορεί κάποιος να γίνει franchisee της εταιρείας.
 11. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
  Στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που διανύουμε ο μόνος τρόπος για επιβίωση και ανάπτυξη είναι οι συνεργασίες μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης. Αυτή η πρόταση συνεργασίας εκφράζει ακριβώς αυτό το κλίμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, αφού μελετήσετε προσεκτικά τη σελίδα STS Franchise καθώς επίσης τις τεχνικές προτάσεις της εταιρείας και βεβαιωθείτε ότι αυτή η δραστηριότητα σας ταιριάζει και διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο, το σθένος, τη φιλομάθεια και την υπομονή για να αφοσιωθείτε σε αυτήν.

Επίσης, σας παροτρύνουμε να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να σκεφθείτε ποιοι γνωστοί σας έχουν στην ιδιοκτησία τους αναξιοποίητους επαγγελματικούς χώρους και είναι κατά την κρίση σας σε θέση είτε οι ίδιοι είτε τα παιδιά τους ή άλλα συγγενικά πρόσωπα να εκπαιδευτούν και να αφοσιωθούν σε αυτήν την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική δραστηριότητα που είναι η εξυπηρέτηση πελατών που αναζητούν τη βέλτιστη λύση για κάποιο τεχνικό πρόβλημά τους.

Μοιράσου το στα social media