Τιμοκατάλογοι Προϊόντων και Υπηρεσιών
της
Smart Technical Solutions

& Προσφορές

1. Συγκεντρωτικός Τιμοκατάλογος Προϊόντων και Υπηρεσιών

Σε αυτόν τον πίνακα Word παρουσιάζονται σχεδόν όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας με δυνατότητα ταξινόμησης κατά αλφαβητική σειρά, κατά κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, κατά κλάδο αγοράς και άλλα κριτήρια. Στη δεξιά στήλη του πίνακα θα βρείτε τιμές, συσκευασίες, και πληροφορίες κατανάλωσης των προϊόντων, καθώς και ενδεικτικά κόστη των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία.

Στη στήλη αυτή αναφέρονται και οι έκτακτες εκπτώσεις που ισχύουν κατά καιρούς σε κάποια από τα προϊόντα. Μπορείτε, επίσης, να δείτε επίσης τη σελίδα “Προσφορές” στο Αριστερό Μενού.

2. Επιμέρους Τιμοκατάλοι Προϊόντων και Υπηρεσιών

Σε αρκετές επιμέρους ενότητες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας τις τιμές του προϊόντος ή τα ενδεικτικά κόστη της υπηρεσίας που παρουσιάζεται σε αυτήν.

Επίσης, σε κάποια προϊόντα θα βρείτε συνδέσμους (links) που οδηγούν στον τιμοκατάλογό τους. Παραθέτουμε εδώ όλους αυτούς τους συνδέσμους, για τη διευκόλυνσή σας:

MERUS
Δακτύλιοι Επεξεργασίας Νερού, προστασία από σκουριά και άλατα και άλλες επικαθίσεις που δημιουργούνται σε υδραυλικές εγκαταστάσεις.

STOPCOR
Συσκευή Καθοδικής Προστασίας εξωτερικής εφαρμογής, ισοδύναμη του συστήματος ICCP, για προστασία από τη διάβρωση λόγω ηλεκτρόλυσης, από τη χημική οξείδωση και από τις επικαθίσεις αλάτων σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, με εφαρμογή επίσης σε μεταλλικό οπλισμό κτιρίων, πλοία, σκάφη, πυλώνες της ΔΕΗ, κάγκελα, σκάλες κινδύνου, μεταλλικές εξέδρες και γενικά σε μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους.

WINWET
Οικογένεια Ακρυλικών Υλικών Εμποτισμού για Μόνωση, Προστασία και Φινίρισμα

3. Προσφορές

Δείτε στο Αριστερό Μενού τα προϊόντα με ειδικές εκπτώσεις που βρίσκονται κατά καιρούς σε προσφορά για διάφορους λόγους (εκποίηση στοκ, προϊόντα παλαιότερης τεχνολογίας, έκπτωση γνωριμίας νέου προϊόντος κ.ά.). Επίσης, εκεί θα βρείτε και άλλες προσφορές, έκτακτες ή διαρκείας.

Μοιράσου το στα social media